- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.401
merhaba arkadaşlar bende samsundan gökçen bir arkadaş davet etti gelim bakim dedim ama kimse yok olsun sonra görüşüürüz
o arkadaş benim hayatım suprensesi kız bende samsundayım hemde neresindensin sen hoşgeldin sefalar getirdin canım benim a.s.
ya alyans kaybedilirmi amanın kız,kızmadımı eşin fisfisfis,ya canım bir ara bende öyleydim gecenlerde atlattım o dönemi bugün konuşuyorduk o ara müdürüm geldi yalan oldu konuşmamız:jeyyar:kusura bakma hele bugün işyerini bir karıştırdım sorma kafamçokkarıştı bazı şeyler vardı patronumuz genelde italya duruyor çok yaşlı cici bi amca o geldi sordu bende gerçekleri söyledim derken kıyamet koptu,-tatlicadiarzu-bilseler beni öldürürler o kadar ciddi şeylerdi kafamçokkarıştı ama çok korktum of ya başımı belaya sokmak konusunda üzerime yok sanırımgünaydın kızlar!duygucuğum gündüz gelmişsin ama ben dün dışarı çıktım biraz!teyzemle dolaştık eksikleri aldık!alyansımı kaybetmiştim yüzük baktım!dönüştede yağmura yakalandık!suprensesi bu aralar gerçekten bana bişeyler oluyor stresliyim çok bahardan mıdır bilemem ama sinirlerim aniden tavan yapıyor!inşallah en kısa zamanda düzelirim!....