- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.421
:ecrin_bebek:Günaydın kızlar
suprensesi gelemedim topiğe...Bana ne ceza vercen :jeyyar:
derinimle görüşeyim kurulu toplayayım kusumla ikinizin cezalarını açıkalayacam,ne yaptın canım kullandınmı oyunu
Yok saat 3ten sonra çıkıcam işten ancak o zaman canım.Ahh ahh memleket için en hayırlısı neyse o olsun vallahi, şu işsizlik ve ekonomik kriz bitsin başka hiçbirşey istemiyorum :1no2:
merhaba kızlar!a.s.suprensesi açmaya çalışırım sabah ama canım sıkkın biraz şimdi çok konuşmak istemiyorum belki daha sonra anlatabilirsem konuşuruz!yağmurcuğum gel güzeldir fethiye nerde kalacaksın?
canım tahmin ediyorum neyse sen bilirsin en azından bilki ben biryerlerdeyim senin için her zaman,her konuda...ya bu aralar iş felan iyice karıştım yeterince zaman ayrıamıyorsam da kusura bakma lütfen...bu arada kusumm nerde ya arayacam benim kont.yokta babamdan felan bir arayayım şu kızı iyice merak ettim....
yağmurcum git vallahi benimde ne kadar ihtiyacım var aslında ama izin olayı sıkıntı bende kışın veriyorlar yazın çok yoğun oluyorum ben he sen burayada geleceksin ona göre ayarla tatlım iznini,neresinde oturuyorsun istanbulun ya çok özledim hele ortaköyü,beşiktaşı:1rolleyes:neyse hatırlamamak en iyisi:1closedeyes:
benimde iznim ikiye bölünmüş durumda...mayıs da bir hafta ağustos ayında bir hafta...trabzon'a bir h.sonu geleceğim.kız kardeşim oturuyor gerçi daha oraya taşınalı çok olmadı...ist. da g.o.paşa dayım ama beşiktaş-ortaköy-bakırköy-şişli sık sık buralardayım canım...
canım bende mayısta bir hafta sonu teyzeme trabzona gidecem delikafadulden amanin uçakla mı gelecen kız ayarlayabiliriz aslında,gerçi ikimizde kısa bir süreliğine gidecez ama,teyzem ev aldıda kuzeniminde matematik olimpiyatlarına katılacak izmirde dönüştede konseri var orda bulunmam lazım,daha kücücük ablası,bende daha önce istanbulda çalışıyordum ne güzel demi,aklıma geldi birden ay
güzel olurdu aslında ama mayıs ta gidemeyeceğim sanırım tranzon'a...kısmet olursa mayısta fethiyedeyim canım...teyzen de güle güle otursun yeni evinde kuzenine de başarılar dilerim canım...
hoşgeldin yağmurcuğum tekrardana.s.!kuusuum kendini sokaklara atıyor bu aralar sanırım geziyo bol bol!...a.s
canım yarın sabah erken kalk,beni biliyorsun nasılsa erken aç pcyi bende seni ararrım olmadı gerkeirse tel.da anlatırım,sen vodafone sun aslında bende alıcam 15 dakikası 1 kontor,evde eski bir tel.vardı,bu akşam alacam ne zamandır aklımdaydı,esiden özkan varken felan 100 kontor 3 gün giderdi ikimizde aynı tarifeydik bide şimdi 15 gün gidiyor oda servisi arıyorum,neyse çenem düştü sabah erkenden kalkalım canım hem dedikodu yaparız anlatacağım şeyler var en iyi pazar sabahı dedikoduları,çayda yaparım ben sana kusumm zaten yok ortalıkta ya biliyormusun akşam 9 da girdim yatağa bir baş dönmesi tuttu anlatamam kullanmayacağım artık o hapı,psikologuma gidecem haftaya beni dinç görmeli,ona söyleyecem beni diyetisyene sevk etsindelikafadulden:jeyyar:KUŞUM NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile
Bu arada sormak ayıp olmasında kuusuum nerdesin sen kız
canım bende mayısta bir hafta sonu teyzeme trabzona gidecem delikafadulden amanin uçakla mı gelecen kız ayarlayabiliriz aslında,gerçi ikimizde kısa bir süreliğine gidecez ama,teyzem ev aldıda kuzeniminde matematik olimpiyatlarına katılacak izmirde dönüştede konseri var orda bulunmam lazım,daha kücücük ablası,bende daha önce istanbulda çalışıyordum ne güzel demi,aklıma geldi birden ay :a015:
Günaydın kıslar...Kahvaltı yapmadım açlıktan ölcem cokacimcoook
Uykum var hala uykusuzum, ayyy saçımda berbat oldu ne kötü birgünnnn kötükedihüso
güzel olurdu aslında ama mayıs ta gidemeyeceğim sanırım tranzon'a...kısmet olursa mayısta fethiyedeyim canım...teyzen de güle güle otursun yeni evinde kuzenine de başarılar dilerim canım...
günaydın kızlar!a.s.
yazacak cümleler yok bugünlerde,
düğüm düğüm boğazımda kelimeler!
hal hatır sormak da güzel ama
yalancı bir gülüş olmadan dudaklarda!
ne güzel yazmışsınn kızz derinimm:):)
evet hakketende yazcak cümleler yokk.
nasılsınız kızlarrrrr....??-tatlicadiarzu-
anlaşılan bahar hiçbirinize yaramadı siz böyle olunca bende üzülüyorum ama zaten bu ara msndede hiçbirinizle denk gelemedik,ay sonuya ben biraz yoğunum kızlar kusura bakmayın ben musait oluncada siz olmuyorsunuz
derin döktürmüşsün yine ...aman o adamlar hep delirtirler ..ama allahta eksik etmesin diyelim ....ne yapcan .doğanın kanunu..
suprensesi maalesef ya bi denk gelemedik ik laf yapalım ..özledim valla ..bayadır konuşmuyoruz ..
derin döktürmüşsün yine ...aman o adamlar hep delirtirler ..ama allahta eksik etmesin diyelim ....ne yapcan .doğanın kanunu..
suprensesi maalesef ya bi denk gelemedik ik laf yapalım ..özledim valla ..bayadır konuşmuyoruz ..
kuusuum gelmişsin şükür!arada ilham geliyo yazıyorum işte!ne yapalım sinirlenip oturuyoruz ama bu sefer çok tepem atmıştı yavaş yavaş kendime geliyorum!sen neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?