- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.401
merhaba arkadaşlar bende samsundan gökçen bir arkadaş davet etti gelim bakim dedim ama kimse yok olsun sonra görüşüürüz
ya alyans kaybedilirmi amanın kız,kızmadımı eşin fisfisfis,ya canım bir ara bende öyleydim gecenlerde atlattım o dönemi bugün konuşuyorduk o ara müdürüm geldi yalan oldu konuşmamız:jeyyar:kusura bakma hele bugün işyerini bir karıştırdım sorma kafamçokkarıştı bazı şeyler vardı patronumuz genelde italya duruyor çok yaşlı cici bi amca o geldi sordu bende gerçekleri söyledim derken kıyamet koptu,-tatlicadiarzu-bilseler beni öldürürler o kadar ciddi şeylerdi kafamçokkarıştı ama çok korktum of ya başımı belaya sokmak konusunda üzerime yok sanırımgünaydın kızlar!duygucuğum gündüz gelmişsin ama ben dün dışarı çıktım biraz!teyzemle dolaştık eksikleri aldık!alyansımı kaybetmiştim yüzük baktım!dönüştede yağmura yakalandık!suprensesi bu aralar gerçekten bana bişeyler oluyor stresliyim çok bahardan mıdır bilemem ama sinirlerim aniden tavan yapıyor!inşallah en kısa zamanda düzelirim!....
gokcenkorkmaz canım bu senin için......
günaydın kızlar!a.s.duygucuğum gündüz gelmişsin ama ben dün dışarı çıktım biraz!teyzemle dolaştık eksikleri aldık!alyansımı kaybetmiştim yüzük baktım!dönüştede yağmura yakalandık!suprensesi bu aralar gerçekten bana bişeyler oluyor delikafaduldenstresliyim çok bahardan mıdır bilemem ama sinirlerim aniden tavan yapıyor!inşallah en kısa zamanda düzelirim!....fisfisfis
merhaba arkadaşlar bende samsundan gökçen bir arkadaş davet etti gelim bakim dedim ama kimse yok olsun sonra görüşüürüz
o arkadaş benim hayatım suprensesi kız bende samsundayım hemde neresindensin sen hoşgeldin sefalar getirdin canım benim a.s.
ya alyans kaybedilirmi amanın kız,kızmadımı eşin fisfisfis,ya canım bir ara bende öyleydim gecenlerde atlattım o dönemi bugün konuşuyorduk o ara müdürüm geldi yalan oldu konuşmamız:jeyyar:kusura bakma hele bugün işyerini bir karıştırdım sorma kafamçokkarıştı bazı şeyler vardı patronumuz genelde italya duruyor çok yaşlı cici bi amca o geldi sordu bende gerçekleri söyledim derken kıyamet koptu,-tatlicadiarzu-bilseler beni öldürürler o kadar ciddi şeylerdi kafamçokkarıştı ama çok korktum of ya başımı belaya sokmak konusunda üzerime yok sanırım
mrb canım iyi gecelerr vala iyii yapmışsın dolaşmaklaaa:):) evet bu bahar insanıı strese sokuyo acaipp derecedee..iyii bi alyans alsaydınn kızz almışkennnn hihoyyyt
canım benim çok sevinirim ailen burdamı ,gerekirse misafir ederim ben seni yeterki gel canımdelikafadulden
canım ya sayfayı kaybettim bugün ancak bulabildim çok saol bafra da akrabalarım var...dediğim gibi sizinle buluşmak için gelip geri dönmeyi düşünüyorum...sizi çok merak ediyorum...
öncelikle teşekkür ederim canım samsundayım bende modern pazarın oralarda oturuyorum ya sen
mrb canım iyi gecelerr vala iyii yapmışsın dolaşmaklaaa:):) evet bu bahar insanıı strese sokuyo acaipp derecedee..iyii bi alyans alsaydınn kızz almışkennnn
ben geldim kızlar ya bizim sayfayı kaybettim ancak bulabildim zaten işler yoğun giremiyorum bir türlü...beni unuttunuz mu yoksa???
Bu arada sormak ayıp olmasında kuusuum nerdesin sen kız
gel canım ama kaydet sayfamızı sık kullanılanlara aaa samsunumuz bir tane,gerekirse misafirim ol yeterki gel....
samsun tabii bir tane...çok özledim oraları vall...inşallah geleceğim canım...kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar!a.s.suprensesi resim yüklemeye çalıştım topiğe ama olmadı!:1no2:dün zaten evb halkı toptan yanımdaydı çok uğraşamadım.çalışmalarım sürecek!....:1rolleyes:
yağmurcuğum uğramadan geçme buralara!hadi öptüm hepinizi...a.s.
günaydın kızlar!a.s.suprensesi resim yüklemeye çalıştım topiğe ama olmadı!:1no2:dün zaten evb halkı toptan yanımdaydı çok uğraşamadım.çalışmalarım sürecek!....:1rolleyes:
yağmurcuğum uğramadan geçme buralara!hadi öptüm hepinizi...a.s.
merhaba kızlar!a.s.suprensesi açmaya çalışırım sabah ama canım sıkkın biraz şimdi çok konuşmak istemiyorum belki daha sonra anlatabilirsem konuşuruz!yağmurcuğum gel güzeldir fethiye nerde kalacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?