Samsun///55

merhaba arkadaşlar bende samsundan gökçen bir arkadaş davet etti gelim bakim dedim ama kimse yok olsun sonra görüşüürüz

o arkadaş benim hayatım suprensesi kız bende samsundayım hemde neresindensin sen hoşgeldin sefalar getirdin canım benim a.s.

ya alyans kaybedilirmi amanın kız,kızmadımı eşin fisfisfis,ya canım bir ara bende öyleydim gecenlerde atlattım o dönemi bugün konuşuyorduk o ara müdürüm geldi yalan oldu konuşmamız:jeyyar:kusura bakma hele bugün işyerini bir karıştırdım sorma kafamçokkarıştı bazı şeyler vardı patronumuz genelde italya duruyor çok yaşlı cici bi amca o geldi sordu bende gerçekleri söyledim derken kıyamet koptu,-tatlicadiarzu-bilseler beni öldürürler o kadar ciddi şeylerdi kafamçokkarıştı ama çok korktum of ya başımı belaya sokmak konusunda üzerime yok sanırım

mrb canım iyi gecelerr vala iyii yapmışsın dolaşmaklaaa:):) evet bu bahar insanıı strese sokuyo acaipp derecedee..iyii bi alyans alsaydınn kızz almışkennnn hihoyyyt

merhaba arkadaşlar bende samsundan gökçen bir arkadaş davet etti gelim bakim dedim ama kimse yok olsun sonra görüşüürüz

mrb canım iyi gecelerr vala iyii yapmışsın dolaşmaklaaa:):) evet bu bahar insanıı strese sokuyo acaipp derecedee..iyii bi alyans alsaydınn kızz almışkennnn hihoyyyt

günaydın kızlar!a.s.gökcen hoşgeldin aramıza!a.s.suprensesi ne yaptın anlayamadım pek:uhm: bir ara anlatırsın şöyle geniş olarak!ne anlattın patron hakkında?:sm_confused:alyansım benim kızla annemin titizliği yüzünden kayboldu istanbulda camdan aşağıya düştü! ara ara bulamadık:1no2: zayıflamışım o aralar parmağıma yüzükler bol geliyordu, taşlı yüzüğümle beraber düştü; taşlısını bulduk alyansı bulamadık! keşke öbürü kaybolsaydı!eşim kızmadı çünkü o daha nişanlıyken kaybetti gökovada denizde düşürdü :mymeka da!yani berabereyiz ama ucuz da değil el yapımıydı benneyaptımkisordum 290 lira eşimle geleyim en iyisi dedim!duygu zaten kötü alır mıyım hiç kızzz?!...suprensesi artık hayatına biraz dinginlik gelsin şu çeneni de tut yahu!...

canım ya sayfayı kaybettim bugün ancak bulabildim çok saol bafra da akrabalarım var...dediğim gibi sizinle buluşmak için gelip geri dönmeyi düşünüyorum...sizi çok merak ediyorum...

gel canım ama kaydet sayfamızı sık kullanılanlara aaa samsunumuz bir tane,gerekirse misafirim ol yeterki gel....

öncelikle teşekkür ederim canım samsundayım bende modern pazarın oralarda oturuyorum ya sen

atakumda canım oturuyorum,çalışıyo0rmusun,nasıl geçiyor samsunda hayat senin için...

mrb canım iyi gecelerr vala iyii yapmışsın dolaşmaklaaa:):) evet bu bahar insanıı strese sokuyo acaipp derecedee..iyii bi alyans alsaydınn kızz almışkennnn

hay ağzına sağlık bi tane kızımız var onuda adanalı enişteye verdik,kız duyguu sana bişey söyledik nerdeeee,ben kendim gelecem en sonunda bunun arabası varmış,ordaymış,bende ehliyete gidiyorumya salakmı ne tutturdu kullan onu,garajda kalacağına sende kalsın delimi ne arabayı getirttiriyordu,istemem dedim ben onun hakkına araştırma yapayım dedim adamın burda devreleri varmış onlarda beni araştırıyorlar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın kızlar!a.s.suprensesi resim yüklemeye çalıştım topiğe ama olmadı!:1no2:dün zaten evb halkı toptan yanımdaydı çok uğraşamadım.çalışmalarım sürecek!....:1rolleyes:
yağmurcuğum uğramadan geçme buralara!hadi öptüm hepinizi...a.s.

canım yarın sabah erken kalk,beni biliyorsun nasılsa erken aç pcyi bende seni ararrım olmadı gerkeirse tel.da anlatırım,sen vodafone sun aslında bende alıcam 15 dakikası 1 kontor,evde eski bir tel.vardı,bu akşam alacam ne zamandır aklımdaydı,esiden özkan varken felan 100 kontor 3 gün giderdi ikimizde aynı tarifeydik bide şimdi 15 gün gidiyor oda servisi arıyorum,neyse çenem düştü sabah erkenden kalkalım canım hem dedikodu yaparız anlatacağım şeyler var en iyi pazar sabahı dedikoduları,çayda yaparım ben sana kusumm zaten yok ortalıkta ya biliyormusun akşam 9 da girdim yatağa bir baş dönmesi tuttu anlatamam kullanmayacağım artık o hapı,psikologuma gidecem haftaya beni dinç görmeli,ona söyleyecem beni diyetisyene sevk etsindelikafadulden:jeyyar:KUŞUM NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile

mayıs ayında fethiye deyim inşallah...4 günlüğüne tatile geleceğim...

merhaba kızlar!a.s.suprensesi açmaya çalışırım sabah ama canım sıkkın biraz şimdi çok konuşmak istemiyorum belki daha sonra anlatabilirsem konuşuruz!yağmurcuğum gel güzeldir fethiye nerde kalacaksın?

canım tahmin ediyorum neyse sen bilirsin en azından bilki ben biryerlerdeyim senin için her zaman,her konuda...ya bu aralar iş felan iyice karıştım yeterince zaman ayrıamıyorsam da kusura bakma lütfen...bu arada kusumm nerde ya arayacam benim kont.yokta babamdan felan bir arayayım şu kızı iyice merak ettim....

yağmurcum git vallahi benimde ne kadar ihtiyacım var aslında ama izin olayı sıkıntı bende kışın veriyorlar yazın çok yoğun oluyorum ben he sen burayada geleceksin ona göre ayarla tatlım iznini,neresinde oturuyorsun istanbulun ya çok özledim hele ortaköyü,beşiktaşı:1rolleyes:neyse hatırlamamak en iyisi:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…