- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.361
aaaa suprensesi aşkolsun bende varım burda ..ya...sen adreslerini ver gerisini merak etme ..şşşşşt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa suprensesi aşkolsun bende varım burda ..ya...sen adreslerini ver gerisini merak etme ..şşşşşt
yook tanımıyom dedi:1no2: ..bisürü doğramacı var diyo ..nerden bileyim dedi bana ..sırnaşık şey
Biri vardı yok oldu.biri hala burda.biri vardı şimdi yok.birileri daha yeni.onlardanda giden olur...geriye kalır gerçek dostlar..
günaydın kızlara.s.!suprensesi gerçek dostlar kalsın gerisini boşver :teytey:nasılsın?benim iş yapmaktan canım çıktıkafamçokkarıştı evdeki fazlalıkları verilecekleri ayarladım!dün muhabbet iyiymiş burda!kız izmir cadısıne herkesi yoluyon kız!acccık sakin olun!sırnaşık şeymedenice halledin işlerinizi!?CADIARZU... evet biz seni merak edelim sen gün yap oralarda iyimiydi bari pastalar börekler!...
![]()
bende canım eve gidiyorum ya ne yapacağımı şaşırıyorum,annemden yalvar yakar dolabından yer istedim giydiğim kazakları yıkayıp oraya koyuyorumki kendi dolabımda yer açılsın yazlıklara efil efil giyincem bu yaz,gezecem tozacam he ehliyete yazıldım 1 nisanda başlıyor hem bu yaz gelecek misafirlerimde fazla delikafaduldeninşallah kış gibi olmaz malum kışın başında özkan belasından kurtuldumya he bu arada kaç gündür tel.çalmıyor hiç bu dünya tarihinde görülmemiş bir durum :bbo:yaşlandımmı nekafamçokkarıştı,yazın siz gelene kadar araba alabilirsem ay ne güzel olurkaydirigubbakcemile2
iyiii geceler kızlar saat 01.30 tam olarak ve ben hala buralarda sürünüyomm:):)
evet azelyacımm bekleriz tabii çeyiz topiğine girdikce buarayada uğra canımm:):)
sizler nasılsınızz arkadaşlarr..
kusumm suprensesiim derinimm ve yeni arkadaşımızz azelyaacımm..?
ya ters zamnlarda giriyoz sitede karşılaşamıyoz ki bi türlüü![]()
iyiii geceler kızlar saat 01.30 tam olarak ve ben hala buralarda sürünüyomm:):)
evet azelyacımm bekleriz tabii çeyiz topiğine girdikce buarayada uğra canımm:):)
sizler nasılsınızz arkadaşlarr..
kusumm suprensesiim derinimm ve yeni arkadaşımızz azelyaacımm..?
ya ters zamnlarda giriyoz sitede karşılaşamıyoz ki bi türlüü![]()
günaydın kızlar!erkenciyim ben bugün!belki suprensesi vardır dedim ama kimsecikler yok!duygucuğum sen tam gece kuşusun valla ben dün çocukla birlikte uyuyakalmışım yorulmuşum!suprensesi inşallah hayırlısıyla ehliyetini de arabanı da alırsın arkadaşım!bizde gezeriz ama alamazsan bile dolmuşa da bineriz biz nolcak!...
Kızlar günaydın dicem de kimse yok kaydirigubbakcemile3 Ay tek başıma kaldım topiclerdeee -tatlicadiarzu- Uyuyonus mu napıonus hadi gelin kaynatak delikafadulden
olsun canım napalım en azından girince yazıyorsun sana verdiğim işi ne yaptın bakayım:1ninca::jeyyar:aslında ben geç yatardımda bu ara çok yorgunum ya acayip haldeyim
canım çok özür dilerim nasıl yoğunum ve yorgunum anlatamam,dün akşam kuaföre gittim insanlıktan çıkmış bi durumdaydım evede geç gittim haliyle zaten geç çıkmıştım bu akşamda gidecem bitmedi işlerim kuaförle düşün o kadar vahim bi durumdaydım kuaför kadın diyorki annen senden çok bakıyor kendine dedim annemin ne işi var yatıyor kalkıyor süsleniyor geziyor ben ne yapayım hangi birini yapayımdelikafadulden kırk parçaya bölünsem yine yetmez neyse ben biraz çalışayım ama kusura bakmayın ne olur![]()
Kızlar günaydın dicem de kimse yok kaydirigubbakcemile3 Ay tek başıma kaldım topiclerdeee -tatlicadiarzu- Uyuyonus mu napıonus hadi gelin kaynatak delikafadulden
sırnaşık şeyhahaha ya evet
ne yapayım geziyorum yine ben dişimde çok ağrıyodu doktora gittim ..halamlara amcamlara bide arkadaşımaa gittim ..dün foçayada geçicektim ama soğuktu gözüm almadı annemler gitti
bugün de hava güzel olsada kaçsak bi yerlere dedik nerde ....derinim ..sen nasılsın ..kız pasta börek yemedim valla rejimdeyim ben ..hem tam gaz yol almışken dur anacım ..düğünde var ..şöyle bi salına salına geziniyim ortalarda ...demi ama :jeyyar:
bugün mecburen evdeyim ..suprensesi ne yaptın saçına kız merak ettim ...hiç göstermiyonda haaa....fisfisfisduygud iyisin inş canım ...evet bi denk gelemiyoz olsun geliriz bi gün sen yaz biz okur cevaplarız ...sıkma canını ...hadi size iyi pazarlar ..a.s.