Samsun///55

Ben geldim, mesaideyim bugün..Bu kk da olmasa nasıl geçecek vakit bilmiyorum

günaydın kızlar!a.s.duygucuğum bak yine kapanışı sen açılışı ben yaptıma.s!sen araştırıyosun ama bizimki istemiyo o çocuğu beee!:1no2:azelya gerçekten burda vakit iyi geçiyora.s burası bana da iyi geldi!...kızlaarrr kuusuum prensesim nerdesiniz?:sm_confused:neyse kahvaltı hazırlamadım daha cokacimcoookçamaşırlarda var öptüm hepinizi!...Şeniz

ya ben saçıma bişey yaptırmadımki kızlar nerden çıktı o başka sorunlarım vardı 2 gün sürecek delikafaduldensaçım aynı orjinal haliyle siyah ve uzun canım bunun liseye giden bi kardeşi var öğrenebilirsem onun adını öğeneyim sana,sen derine bakma fikir değiştirdim:teytey:konuştukta almadımya onu hem biraz mantıklı gelmeye başladı,zorluyorum kendimi sevecem diye ama tık yok bende,biraz daha dişii sıkmaya karar verdim:jeyyar: he birde layloylom konuştuğum bi çocuk vardı ona sabah uyuz pislik dedim daha benimle konuşmayacakmış ya bişeymi yaptım ben :uhm:

derincim ay regl oldum ölüyorum canım hele dün iğrenç bir pazar geçirdim sevmediğimiz bütün tanıdıklar bizdeydi nete girecek vaktim bile olmadı gece 2 de sonuncusunu gönderdim ,bitti ya kabus gibiydi sabah kalhvaltısına öğleden sonra oturmasına ve akşam oturması olmak üzere 3 ayrı grup geldi 3 ü de birbirinden gıcıktılar delikafaduldenya arkalarından konuştuğumu düşünürsünüz neyse sustum mirmirmirmir he bu arada ben kimseye evlenip ayrıldığımı söylemem,burda herşeyi anlatıyorumya normalde asla anlatmam ne işyerindeki müdür patron ne bu konuştuğum elemanlar hiç biri bilmez,zaten bu ara maşallah bana uslu duruyorum başıma bişey gelmedi sıkıntıdan dertten uzak ohhhh dnya varmış,neyse amma çok konuştum,duygucummm konuyu dağıttım canım sen devam et ben sana yeni bilgiler söyleyecem :1ninca::1ninca::1ninca:

kız kusuum nerelerdesin sen,derincim bu varya kk ya giriyorda bize yazmadan çıkıyor bence

Son düzenleme:
heyyyyt dedikodumu yapmayın presnsesim ...size söylüyom ..kız dün hiç girmedim açtım ama bakamadan daha çıkmak zorunda kaldım ..bugünde gezdim yine ..ne güzel ..çarşıda müthiş indirimler vardı ciciler aldım kendime ...ay çok güzeldi ya ....derinim neden gerginsin .teyzen gelince rahatlarsın demiştik ama ...neden olsa misafir ...demi ..duygud azelya ...ya bizim öbür canlar nerelerde ...göremiyorum bayadır ..mesela nazlımız ..yok ..ortalarda ..

mrbb canımm nasılsın derincimm..evet benn kapanışıı yapıyorumm maleseff hepp kimse kalmadı içinnn..
istemiyo muu prensesss nolduu kısss ne yaptı çocukk...

canım bunun liseye giden bi kardeşi var öğrenebilirsem onun adını öğeneyim sana,sen derine bakma fikir değiştirdim:teytey:konuştukta almadımya onu hem biraz mantıklı gelmeye başladı,zorluyorum kendimi sevecem diye ama tık yok bende,biraz daha dişii sıkmaya karar verdim:jeyyar: he birde layloylom konuştuğum bi çocuk vardı ona sabah uyuz pislik dedim daha benimle konuşmayacakmış ya bişeymi yaptım ben :uhm:

hımm kardeşininn adını öğren bide hangi liseye gittiğini mümkünsefikirr değiştirmene sevindim canımm en azından tanıyın birbirinizii hemen kestirmeee-tatlicadiarzu-ahhh canım yaa zaten hemen sevmekk olmaz ki birazda mantıkk olarak düşünn canım yaa sonradan seversinn sadece sevgide karın doyurmuyoo bu devirdee ...
boşver laylaylomuu kısımm senn ciddi olanla konuşş hihoyyyt

günaydın kızlar!a.s.kuusuum tamda benim yapmak istediğim şeyi yapmışsın yaaa!:1rolleyes:bende bu ara ayakkabılara taktım ama istediğimi alamadım kalmamış!:1no2:teyzemle alakası yok gerginliğimin eşime gıcık oldum biraz!teyzeme de sigara içme diyorum hiç gayret yok öldürüyo kendini bile bile!Çok üzgünüm çoookya taktım hepsine işte!suprensesi anladım ben pazar günü kafanı kaldıramadığını misafirden!:1shok:kııızzz bana bak sen görüşecen mi o çocukla iyice tanı ama tamam mı?a.serkeklerin hepsi gıcık da az oranda olanını bulmak lazım!...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız derin az oranda olanı varmı ..bitarftan yırtıyolarsa gıvcıklıkdan başka bitaraftan çakıyolar işte ...kaydirigubbakcemile3ooo sigara çooook zararlı ben teyzenle ilgisini sadece misafir nede olsa ilgi ister açısından demiştim ...yoksa teyze anne yarısı dır ...bilirim ...ama sen bişeye takma ..kız havalarda biraz düzelmeye başladı daha pzar günü pek bi coşmuştu buralar ama ..bugün tam bi bahar havası var hatta içerler daha soğuk ..dışarıdan ..ben bugünde gezeyim biraz ..CADIARZUCADIARZU

suprensesi dünde pek uğramamış herhalde ..neyse millet hepinize hayırlı sabahlar ..günler ..hayırlı işler ...öptüm sizi ..

biliyorum canım bütün erkekler gıcık,bencil,fırsatçı,işe yaramazdırlar bunu biliyorum ya öylesine takılıyorum gerçi günde 1 kez ararsa arıyor ben aramıyorum,sürekli kavga çıkaran bi tip arama beni diyorum arıyor felan aslında iyi dayanıyor öyle yüz vermiyorum bundan sonra öyle yeni taktiğim bu gerçi içimdende gelmiyor bişey yapmakya
suprensesi dünde pek uğramamış herhalde ..neyse millet hepinize hayırlı sabahlar ..günler ..hayırlı işler ...öptüm sizi .
söyleyene bak,sen gez gez izmir cadısı seni,gelecem size gelin bak gördünmü çocukla beraberimdelikafadulden ya karnım çok ağrıyor çok halsizim,konuşmaya bile halim yok bide çalışıyorum,sabahtan açmıştım topiği yeni yazabildim,dün aslında girdim hatta bir derdim var kısmı varya orda biriyle tartıştım salak bu millet,ben bilirdim söyleyeceğimide şu banlanma korkusu varya isterseniz sizde bakın bi ara vaktiniz olunca

günaydın kızzzzlaaarrrra.s.!bugün canım gezmek istiyor inşallah çıkabilirim.hadi öpüyorum...a.s.

iyi yapmışsın duygucum naasılsın tatlım bizim diğer kızlar geziyor hava ne güzel demi gel kız hadi sahile gideriz

ya samsunun güzel kızları nerelerdesiniz ayol,bahar havası yaramadımı size topik olarak bunalıma girdik ayol ...

ya samsunun güzel kızları nerelerdesiniz ayol,bahar havası yaramadımı size topik olarak bunalıma girdik ayol ...

valla haklısınn canımm bahar havası gerçekdenn çok bozuyoo benii saf gibi oluyorumm bu dönemlerde neyapcağımı bilemez oldumm sıkıntıı bastıı benii stres oluyoo yaa:1no2:

slmm kızlarrrr ndiyonuzzz bugünn geceye bırakmadım kk işinii:d

günaydın kızlar!a.s.duygucuğum gündüz gelmişsin ama ben dün dışarı çıktım biraz!teyzemle dolaştık eksikleri aldık!alyansımı kaybetmiştim yüzük baktım!dönüştede yağmura yakalandık!suprensesi bu aralar gerçekten bana bişeyler oluyor delikafaduldenstresliyim çok bahardan mıdır bilemem ama sinirlerim aniden tavan yapıyor!inşallah en kısa zamanda düzelirim!....fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…