• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

yani içindesin:1rolleyes: güzel bizde bahçelievlerdeydik ama ben uzun zamandır gidemedim samsuna!bak ama heryerinden arkadaşım oluyor kk sayesinde!:lepi:çalışıyor musun?

Ahhh yaramı deştin benneyaptımki Çalışıyor gibi görünüyorum ama aldığım paraya bakarsan çalışmıyorum :1no2: Ben aslen Samsun'lu değilim.Annem Samsun'lu.5 sene oldu Samsuna geleli, ama gel gör ki düzgün bir iş bulmak çok zor burda..
Ama yine de seviyorum burayı.Heryere yürüyerek gidebilmek güzel birşey yerimseniben

Ahhh yaramı deştin benneyaptımki Çalışıyor gibi görünüyorum ama aldığım paraya bakarsan çalışmıyorum :1no2: Ben aslen Samsun'lu değilim.Annem Samsun'lu.5 sene oldu Samsuna geleli, ama gel gör ki düzgün bir iş bulmak çok zor burda..
Ama yine de seviyorum burayı.Heryere yürüyerek gidebilmek güzel birşey yerimseniben

canım izmirlimisin yoksa,hoşgeldin ayrıca teşekkür ederim beni kırmadığın içindelikafaduldenhepimiz öyleyiz canım ucu ucuna yetiştirmeye çalışıyorum bende asgari ücretin altıdamı yoksa seninki birde,ne yazıkkı samsun böyle uzmanlara göre işsizlik oranı rekor düzeydeki birinci şehir,o yüzden bu kadar çok olay oluyorya,kesinlikle hergün samsunla ilgili bir haber çıkıyor farkındamısınız,derinim bugün sevgili müdürüm yerindede o yüzden çevrımdışıyım haberin olsun bitanem,azelya yoksa sen azelyadamı çalışıyorsun,ya ne harika yemek takımları var orda aklım kalıyor onlarda hep,kusuum nasıl acaba çok merak ettim
canım benim azelyam uğra ara sıra da olsa :hooray:

canım izmirlimisin yoksa,hoşgeldin ayrıca teşekkür ederim beni kırmadığın içindelikafaduldenhepimiz öyleyiz canım ucu ucuna yetiştirmeye çalışıyorum bende asgari ücretin altıdamı yoksa seninki birde,ne yazıkkı samsun böyle uzmanlara göre işsizlik oranı rekor düzeydeki birinci şehir,o yüzden bu kadar çok olay oluyorya,kesinlikle hergün samsunla ilgili bir haber çıkıyor farkındamısınız,derinim bugün sevgili müdürüm yerindede o yüzden çevrımdışıyım haberin olsun bitanem,azelya yoksa sen azelyadamı çalışıyorsun,ya ne harika yemek takımları var orda aklım kalıyor onlarda hep,kusuum nasıl acaba çok merak ettim

iyi akşamlar kızlar!a.s.kuusuum nerdesin ya merak ettim!:a015:işsizlik türkiyenin sorunu ne yapcan:sm_confused: Allah bereket versin hiç yoktan iyidir kızlar!a.ssuprensesi bizim evde yumurcak tv izlendiği için biz zor haber izliyoruz samsunla ilgili çok şey :1no2:duymuyorum o yüzden!hadi şimdilik öpüyorumŞeniz kızı uyutmam lazım!

al işte eve geldiğimden beri sinir topu gibi oldum ama ne yapabilirim,müdürle kavga ettim adamın psikolojik sorunları var gerçekten ama var,ne yapabilirim gidebildiği yere kadarya işten çekinmiyorum her işi yaparım temizlik bile yaparım gerekirse ama artık huzurlu olmak istiyorum kaldıramıyorum hiçbişey
neyse kusura bakmayın kusumun günü varmış derincim ben aradım dayanamadım eşi çıktı iyiyimiş yani biizm kız sonra msne geldi ama o arada benim işim vardı neyse öpüyorum sizi :teytey:belkide sabah gidecek bi işim bile yok onu bile bilmiyorum:uhm:

slmm kızlarr anlıyorumm presesimmm üzülme canım yaa çalışıyosun sonuçta tabikide yoğun olcann..
evet canım bu aylar riskli gerçkdennn dikket etsekdee malesef yakalıyoo bu hastalıkkk...
ee sen nasılsınn canımm nasıl gidiyo çalışmak dışında hayat:):)
derinimmm ben iyii olmaya çalışıyorum canımm hastalığı atlatmaya çalışıyorum ama kkdanda ayrılmıyorum:):)sen nasılsınn canımcımm
hoşgeldin azelyacımm evett sende başlarda benim yaptığım gibi mrb deyip kaçmaaa:):)

Son düzenleme:
slmm kızlarr anlıyorumm presesimmm üzülme canım yaa çalışıyosun sonuçta tabikide yoğun olcann..
evet canım bu aylar riskli gerçkdennn dikket etsekdee malesef yakalıyoo bu hastalıkkk...
derinimmm ben iyii olmaya çalışıyorum canımm hastalığı atlatmaya çalışıyorum ama kkdanda ayrılmıyorum:):)sen nasılsınn canımcımm
hoşgeldin azelyacımm evett sende başlarda benim yaptığım gibi mrb deyip kaçmaaa:):)

kaçmış bile duygucum,azelya ben işe yeni geldim biliyormusunuz öyle oluyorum işte üzüldümya yatarken kalkamamadım bu saate kadar sevgili müdürümle karşılaşmadık ben geldim o çıktı neyse öpüyorum sizi:teytey:

+

Maalesef asgari ücretin altında çalışıyorum benneyaptımki azellaya başvurdum ama almadılar beni ya senağlama Oradaki her yemek takımının ben de hastasıyım sırnaşık şey bi yemek takımı daha alırsam annem keser beni artık.
Ayrıca patron milleti hep nedense öyle kötü oluyor benneyaptımki He he diyip geçcen patrona napalım...

Hoşbulduk canım, çeyiz topiğinden fırsat buldukça gelcem buraya da :jeyyar:

ne güzeller değilmi bide şeyde var öğretmen evine gelmeden karşı arasında var bir mağaza oradada çok güzelleri var ama ben alsam ne yapacağımki gerçi erkek kardeşim için alıyorum beğendiğim şeyleri,

kızlar canlarım ..derinim ben iyiyim canım ..meraklandığınız için teşekkür ederim .evet ogüm okadar doluydum ki .anlatamam bende evde kendi kendime söylendim aynanın karşısına geçtim .sanki biri varmış gibi konuştum konuştum ..ağladım .rahatladım sinirim geçti dünde günümvardı bugün daha iyiyim ....suprensesi canım benim ssana ayrıca teşekkürederim ...sizi seviyorum .ya ben duygud geçmiş olsun canım .bende öyleydim valla havalar kötü bu ara daha doğrusu ne oldu ğu belli değil yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum hep glein ama ...yağmur sende gel yazın ne güzel olur ...tanışırız ama inş hepimiz aynı zamana denk gleiriz ...hepinizi öptüm ..

azelya hoşgeldin topiğe ..nasılsın şekerim ...sende samsundaymışsın ..ne güzel ya ..benim teyzemler dayımlar var samsunda ..

kaçmış bile duygucum,azelya ben işe yeni geldim biliyormusunuz öyle oluyorum işte üzüldümya yatarken kalkamamadım bu saate kadar sevgili müdürümle karşılaşmadık ben geldim o çıktı neyse öpüyorum sizi:teytey:

ne güzeller değilmi bide şeyde var öğretmen evine gelmeden karşı arasında var bir mağaza oradada çok güzelleri var ama ben alsam ne yapacağımki gerçi erkek kardeşim için alıyorum beğendiğim şeyleri,

kızlar canlarım ..derinim ben iyiyim canım ..meraklandığınız için teşekkür ederim .evet ogüm okadar doluydum ki .anlatamam bende evde kendi kendime söylendim aynanın karşısına geçtim .sanki biri varmış gibi konuştum konuştum ..ağladım .rahatladım sinirim geçti dünde günümvardı bugün daha iyiyim ....suprensesi canım benim ssana ayrıca teşekkürederim ...sizi seviyorum .ya ben duygud geçmiş olsun canım .bende öyleydim valla havalar kötü bu ara daha doğrusu ne oldu ğu belli değil yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum hep glein ama ...yağmur sende gel yazın ne güzel olur ...tanışırız ama inş hepimiz aynı zamana denk gleiriz ...hepinizi öptüm ..

iyi akşamlar kızlar!a.s.suprensesi şimdi nasılsın :sm_confused:arayıp soramadım kusura bakma!kuusuum iyi yapmışsın kaydirigubbakcemile3annemin taktiği kendi kendine konuşup rahatlar o da!suprensesi illaki çeyiz için mi alacan yayerimseniben tabak çanak insanın kendi zevki de var değil mi?alırsın kullanırsın niye hem yap mıyosun ki çeyiz?!:1hug:azelya bende çok severim al anacığım sen güzel güzel!...

amaninnnndelikafaduldenkız deli meraklandığımız için tşk edecene bize meraklandırma bizi kim üzdü benim arkadaşımı delikafadulden,ben meraktan çatlıyayım hatun gün yapsın olacak işmi Çok üzgünüm çoook

Ne demek napıcam, çeyis yapcan

canım o devreleri atlattım ben yani çeyiz olayı felan yalan oldu hayat delikafadulden

iyi akşamlar kızlar!suprensesi şimdi nasılsın arayıp soramadım kusura bakma!kuusuum iyi yapmışsın annemin taktiği kendi kendine konuşup rahatlar o da!suprensesi illaki çeyiz için mi alacan ya tabak çanak insanın kendi zevki de var değil mi?alırsın kullanırsın niye hem yap mıyosun ki çeyiz?!azelya bende çok severim al anacığım sen güzel güzel!...

ben anneme alıyorum bişeyler canım,oyle aman aman çeyiz yapayım diye uğraşmıyorum mesela günlerim var 2 tane ben oturmaya katılamıyorum yarında var,parasını gönderiyorum bide tel.açıyorum benim pasta hakkımı gönderin diye delikafadulden ufak tefek altınlarım var işte annemin eksiklerini alıyorum dikiş makinası aldım ona gecen ay bu ay plazma biliyorsun,benim hiç bir eşyamı geri vermedi o pislik biliyormusunuz hiç bişeyimi ne çeyizlerimden ne eşyalarımdan ne kıyafetlerimden hatırlaması bile kötü neyse ya şimdi daha güzelleri oldu hihoyyytsizin gibi cici arkadaşlarımda oldu:hooray:

Biri vardı yok oldu.biri hala burda.biri vardı şimdi yok.birileri daha yeni.onlardanda giden olur...geriye kalır gerçek dostlar..

suprensesi geldim şeekerim ben ..ah yavrum benim be kıyamam sana ben özürdilerim birdaha habersiz bırakmam bn seni ...öptüm kız kocaman kocaman hadi iyi geceler...

azelya ne güzel işte sen dayınları ziyarete geldiğinde görüşrüz ..bende dayımları..haha ..ne güzel oldu..suprensesi iyi düşün kız seninde vardır belki akraban dayın felan buralarda..hani ..

suprensesi geldim şeekerim ben ..ah yavrum benim be kıyamam sana ben özürdilerim birdaha habersiz bırakmam bn seni ...öptüm kız kocaman kocaman hadi iyi geceler...

böö varya yakında koçişinden fırça yicem kokruyorum artık ne msnde yazmaya ne aramaya

azelya ne güzel işte sen dayınları ziyarete geldiğinde görüşrüz ..bende dayımları..haha ..ne güzel oldu..suprensesi iyi düşün kız seninde vardır belki akraban dayın felan buralarda..hani ..

hmmm şakkıdıeski sevgilim orda,koçişim afyonluydu ,eski sevgilimin yeni sevgilisi salak bi kız varmış semramı ne salak bişeymiş özkanınki değil bu o salakta orda:delphin:başka da kimse yok bombalasam mı ben izmiri delikafadulden

Back