Samsun///55

kızlar haftasonu nete giremediğim için ancak cevap yazabiliyorum kusuruma bakmayın artık...malum çalışıyorum...Samsun'u çok özledim gelmeyeli 1,5 sene oldu

kızlar haftasonu nete giremediğim için ancak cevap yazabiliyorum kusuruma bakmayın artık...malum çalışıyorum...Samsun'u çok özledim gelmeyeli 1,5 sene oldu

günaydın kızlar!a.s.Suprensesi Allah kabul etsin:Saruboceq: ne diyelim bunu da böyle atlattın arkadaşıma.s darısı isteyip de boşanamayanların başına!ah aaahhh indirimleri hiç söyleme bana dayanamıyorummm:a015:!kesinlikle piyasanın canlanması lazım ama insanlarda nakit para yok ne yapsınlar?
YAĞMURCUĞUM ben samsuna gitmeyeli dört sene oldu:a015: inşallah bu yaz topluca gidip buluşacağıza.s seni de bekleriz!kızlar şimdilik öpüyorum a.s.kahvaltı hazırlamadım daha benimki krize girdi yine bağırıyo anneeee diye görüşürüz canlarımmm!...

ana bugün nerdeyse kimse girmemiş ..derin den başka ..suyumprensesim yenigelen arkadaşım hoşgeldin ..prenses sen boş bırakmazdın kurbanın hayırlı olsun ..inş yeni ve güzel başlangıçlar için veislede olur ...

maalesef memleketimizde iş imkanı olmadığı için ist. da yaşıyorum bende lise mezunuyum açıköğretimden ünv. bitirmeye çalışıyorum...servis hizmetleri veren grup şirkette çalışıyorum...

haklısın canım hem iş yok olsa bile öyle zor şartlar altında çalıştırıyorlarki,çok şükür eski işime göre bu iyi,bundna önce yedek parçada çalışıyordum araç servisinin inanırmısınız gece 12-1 de eve gidiyordum sabah 7 de iş başı,sırtımda bazen yük taşıdığım oluyordu,birde kızlarla uğraşıyordum,çalışmak zorundaydım,o dönem yeni gelmiştim para yok hiç bir eşyam kıyafetim yok o şerefsiz ailemi borca sokmuştu bankaya borçlarımız var çalışmak zorundayım,ay hatırlamıcam nerden anlattım ben bunu,nerden aklıma geldi ,off ya allaha şükürler olsun iyiyiz artık he bugün anneme plazma aldım çok istiyordu,canım annem üzülmesin mutlu olsun ben daha neler alırım ona,inanırmısınız yeni geldiğimde o işteyken işte ,üzerimi değişmeye ikinci kıyafetim yoktu ya allah kimseye yaşatmasın bunu -tatlicadiarzu-
derincim canım kusura bakma sana bişiey söylemeden kapattım o ara ben müdürle kavga ediyordum,sonrada çıktım hemen çarşıya bankada felan işlerim vardı plus ta msn kilitleme özlelliği varya müdür odaya gelince ben hemen kilitliyorum,senlede öyle yaptım birden kapattım pcyi çıkana kadar çıkmadı adam odamdan kusura bakma ne olur,çarşıya çıktım işte bide dünya kadar taksitim var hiç bişey almamam lazım çizme alacaktım yada ayakkabı kalmamış bulamadım babama dedimki alışverişe gittim dedi kızım aldıkların nerde dedim bana bulamadım yok ya bi model istediğim gibi beğendiklerimde indirimde oldukları halde pahalı

ayyy desenize bu yaz baya misafirim olacak ya kızlar sabırsızlıkla yazı bekliyorumdelikafaduldenkoçişlerinizi bırakın bi yerde amadelikafadulden

tşk ederim canım umarım hepinizin güzel temennileri sizler içinde geçerli olur kaydirigubbakcemile5işte diyorumya akşam üstüne kadar bir baş ağrısı tuttu beni anlatamam nazar oldum galiba,komşuya indimde okudu beni,erkek nazarıymış kafamçokkarıştıakşamüstüde çarşıya çıktım,senle konuşuyorduk o ara bi mağazaya girecektim aklımdaydı geçmişim konuşurken anneme diyorum iyi olmuş para harcamamışsın diyor:jeyyar:allahtan bugün topiğe uğramadım uğrasam ne kadar konuşacaktım bilmiyorum neyse iyi geceler öptüm hepinizi :hooray:

Kızlar nereye gidiyorsunuz bakiiim...Ben bilmiyorum ama yaaa

günaydın kızlar!a.s.suprensesi üzüldüm alamadığına ya:teselli: olsun yaz geliyor yazlıklara bakarsın orda çok güzel şeyler oluyo paranı tut biraz! bende plazma tv istiyorum ama maalesef şu aralar hiçbirşey alamayız!:1no2:bak taktir ettim seni hayırlı evlat!:1hug:kuusuum dün eşimin işi vardı pc.de teslim etmesi gereken çalışmaları var yoğun bu ara ancak gündüzleri bakabiliyorum!sen ne yaptın?hava çok güzel oldu sizin oralarda süperdir şimdi!a.syağmurcuğum yazın inşallah buluşacağız bekleriz!...hadi öpüyorum şimdilik!...Şeniz

bir model varda aklıma takıldı ona bakıcam bugün bide ben hep bu aylarda kışlık alışverişimi yapıyorum sezon sonundan alıyorum kaliteli şeyleri samsun çarşı mağazasını bilirsin ordan alıyorum indirime giriyorya delikafadulden bide ben ne yaptım tanıdık kuyumcumuz var 4 aydır az çok cebimdeki bütün paramı ona veriyorum gönderiyorum vs,anneler günü emmoşuma yani annneme yüüzk alcam birazz pahalı bişey yüüzk ama zorlanmam böylellikle delikafadulden

inanmıyorum size ya hadi diğerleri misafir,derinimin teyzesi onda kusumm kız nerdesin sen sana ceza vercem

slmmm samsunlu hanımlarrr...
nasılsınızz bi haftadır giremedim yaaff
hasta oldu benndee gezenn hastalık işde yaaa
baya etkiliyo insaı halan hastayımm:

Günaydın kızlar...Yazın gelmeyi çok isterim ama sanırım sadece sizinle buluşabilmek için iki günlüğüne gelip dönerim...malum işler...haftasonu gelir,dönerim...

Günaydın kızlar...Yazın gelmeyi çok isterim ama sanırım sadece sizinle buluşabilmek için iki günlüğüne gelip dönerim...malum işler...haftasonu gelir,dönerim...

canım benim çok sevinirim ailen burdamı ,gerekirse misafir ederim ben seni yeterki gel canımdelikafadulden

canım ya kusura bakma lütfen aklımdaydın ama ben şimdi topiğe giriyorumya aslında iş yerinde çok yoğun oluyorum kimseyle ilgilenemmiyorum ama biri bişey yazınca ona cvp yazıyorum aklıma gelenleri sonra çıkıyorum hani girip şöyle yazayım ne var ne yok bakayım yapamıyorum,kızma lütfen yoksa eksikliğini hissetmezmiyim caım geçmiş olsun dikkat et bu aylar çok riskli,hastalık ayı sen lazım amanin bize daha araştırma yapcan benim içindelikafadulden

inanmıyorum size ya hadi diğerleri misafir,derinimin teyzesi onda kusumm kız nerdesin sen sana ceza vercem

günaydın kızlar!a.s.suprensesi kuusumun dün canı sıkkındı:1no2: ama konuşamadık eşim geldi msn.i kapadım; sonra da giremedim:1no2: iş güç teyzem geldi biliyosun biraz onunla muhabbet derken gün geçti!bugünde biraz işlerimiz var halledince uğrarıma.s akşam eşimin pc.de işi yoktur inşallah! dün gece sabahladı yine!sen nasılsın bu arada?:sm_confused:
yağmurcuğum çok süper olacak aynı zamana denk getirip buluşabilirsek!:lepi:
duygucuğum sana da çok geçmiş olsun!...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…