Samsun///55

albmmdr135.jpg

birazda korkun he he hekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ben evlenmek istemiyorumki,kiminle evlencem ?:uhm:eşinden ayrılmış biriyle evlenmem benim eşimde ikinci evliliğini yapmış neler neler yine boşanıyormuş boşanma sebebide benden boşanma sebebiyle aynı :jeyyar:düşün artık;bekar birisi,hiç evlenmemiş biriside olmaz gördük en basit örneklerini hem ben zaten hastayım anlayışlı olması lazım,olgun olması lazım vs vs vs benimlemi uğraşacak adam ama bunun eşi ölmüş felanya mantıklı geldi birazcık ama bunuda istemiyorum,üzülmem ama sonuçta babamın arkadaşı var annem var işin içinde biraz görücü usulu olayı oldu süprizzzzzama ben yapamam burda şaka olsun diye anlatıyorum ama bir dahamı asla çok şükür iyi kötü çalışıyorum eve gidiyorumya yemeğim tepsiyle önüme geliyor ,babam bile çayımı getiriyor geçen akşam erindim annem yıkadı saçımı :jeyyar:iç güveyisimi alsak :jeyyar:kafamçokkarıştı
bide kızlar tşk ederim hepinize kusuma derincim sana çok iyisiniz herşeyimi paylaşabiliyorum sizinle ne mutlu bana değil mi sizler varsınız daha önce nerelerdeydiniz:dance:

suprensesi ne haber canımcım valla öylesine bi bakayım dedim yeğnim vardı kucağımda onu oyalıyorum ....pc nin başında duruyo yazayım dedim canımcım ..dün tırabzon topiğine baktım o deniz kıyısında olan ev samsundaki evinizmi memeleketteki evinizmi neresiyse bayıldım süper ...bizim burdaki foçadaki eve benziyo ...

suprensesi yalnızlık allaha mahsusa.s inşallah hayırlı biri çıkar karşına da seninde güzel bir yuvan olur! tabiki sende özverili olacaksınsositososito yoksa imkanı yok yürümez ayrıca ni dimek her zaman yanındayız!:1hug:kuusuum ufak yiğenin mi var kolay gelsin! canımcım!dün akşam sofra hazırla topla derken tekrar uğrayamadım:a015: dizimi izledim uyuya kaldım!

ana kız suprensesi orası köymüydü ..süper ya ...adı ne köyünüzün ...derinim önemli değil aşkım ya ben denk gelemiyoruz diye üzülüyorum ..

ben ayrılığı sevdim ,
o beni,sevda şımarığıydım belki,
belki yanlızlığın kaptanı.
Hatalarımın bilincine
vardığımda bile,kahrolası bir gururun
pençesinde gizlendim.
Knayan yanlarımı gizlemekte ustaydım,özür
dilemekte acemi ...

kusuum mersin ismi köyümüzün ya komşudaydım yeni geldim sinir oldum bandana yapacaktım saçıma beceremedim
derincim hayatım kusura bakma ama ben masamda değildim yazmışsın bitanemdelikafadulden,benim işyerinde msnim açık,müziğim açık,skypem açık felan ama ben müdürümün masasındayım,gördüğümde gitmiştin canım :jeyyar:öperim ben sizi kocaman

ben ayrılığı sevdim ,
Hatalarımın bilincine
pençesinde gizlendim.
dilemekte acemi ...

kusuum mersin ismi köyümüzün ya komşudaydım yeni geldim sinir oldum bandana yapacaktım saçıma beceremedim
derincim hayatım kusura bakma ama ben masamda değildim yazmışsın bitanemdelikafadulden,benim işyerinde msnim açık,müziğim açık,skypem açık felan ama ben müdürümün masasındayım,gördüğümde gitmiştin canım :jeyyar:öperim ben sizi kocaman

slmmm samsunluu güzel hatunlarr nasıınızzz???

günaydın kızlara.s.!kuusuum nerden çıktı şimdi bu şiir kız?:sm_confused:ne oldu?suprensesi önemli değil canım bende meşgulsundur diye düşündüma.s!duygucuğum ne yapalım ben kallktım önce kahvaltı, herzamanki gibi şimdi biraz ortalığı toplayacağım,sonrada öğle yemeği için çalışmalara başlayacağım!cokacimcoookbugün yine hava çok güzel bahar geldi buralara belki dolaşırız kızımla!...kaydirigubbakcemile

slmmm samsunluu güzel hatunlarr nasıınızzz???

hayatım öğrendim ismini özelden yazıcam şimdi sana,ya deli bu çocuk,allahım beni neden akıllı bulmuyor,msj atıyorum ben seni istemiyorum felan diye bana cvp yazıyor
aşkım senin için operatörümü değiştim,ben açmıyorum tel.ları felan sonra bir zaman sonra arıyor aşkım napıyor,dün varya konuştum güzel güzel arama beni istemiyorum diye sonra aradı anneme senden bahsettim seni görmek istiyorCADIARZUof ya İMdaaaatttdelikafadulden

ben ayrılığı sevdim ,
Hatalarımın bilincine
pençesinde gizlendim.
dilemekte acemi ...

yok yok ağlatacaksın sen beni anlaşılan ,çok güzelmiş hayatım yadelikafadulden
kuusuum nerden çıktı şimdi bu şiir kız?

derincim biz dün efkarlandıkta beraber kusumla sonra biz çıktık sen girmişsin ya işe bak neyse herzaman buralardayız demi,yaz geldi diye özletmeyin kendinizi amanınnndelikafadulden

Sen aşk nedir bilmezsin
Beni sevmedin ki
Ağla ağlayabildiğin kadar
Bütün güzellikler sende
Aşk bendedir.

kusumm çok güzel sözler bunlar ya,ö.....ithafenn

ya kızlar ben ağlıyorum kuuusummm gel ya nereye gittin,çok özledim ö...'ı ,bir resim ekledim albümüme pembeliyim özkan almıştı badimi,geldiği günün akşamıydı eve geldim ya sadece eşortman altımı giymiştim o halim ne kadar güzel demi :(( pis ö.......mikrop onu hele

oo prensess siz işi baya ilerletmişsiniz balımmm :):)maşallh maşalahh kız özelden msj attın ama hiç tanıdık gelmedi çocukk :):)

slm kuzumm iyiim ben canım sen nasılsınn...):)
hayırdırr kız niye halsizsinn bebiş yoruyo mu senii:)

ya kızlar ben ağlıyorum kuuusummm gel ya nereye gittin,çok özledim ö...'ı ,bir resim ekledim albümüme pembeliyim özkan almıştı badimi,geldiği günün akşamıydı eve geldim ya sadece eşortman altımı giymiştim o halim ne kadar güzel demi :(( pis ö.......mikrop onu hele

bugün cok halsizim yaaaaaaaaaaa

allaaam ya yine mi özkan kardeşimmmm!:mymeka:sen akıllanmayacan!
kuzum bahar yorgunluğudur o geçerrr!a.s

Sen aşk nedir bilmezsin
Beni sevmedin ki
Ağla ağlayabildiğin kadar
Bütün güzellikler sende
Aşk bendedir.
aaa bu benim bloğumdaki şiir ben çok severim bu şiiri ..oraya yeni bi yazı daha ekliycem çok güzel hakkı yalıçının...okursun ...uz

kusumm çok güzel sözler bunlar ya,ö.....ithafenn
güzel tabiii .
slm kızlar ne haber
canım biz iyi gibiyiz ..sen nasılsın ..bebiş iyidir inş ...
yok yok ağlatacaksın sen beni anlaşılan ,çok güzelmiş hayatım yadelikafadulden

aaa ağlama canım ya ...hep gül ..öyle çok beğendiğim bi yazıdan alıntı...yazayım dedim ...
derincim biz dün efkarlandıkta beraber kusumla sonra biz çıktık sen girmişsin ya işe bak neyse herzaman buralardayız demi,yaz geldi diye özletmeyin kendinizi amanınnndelikafadulden
ya sorma derin baharın etkisi herhalde...
hayatım öğrendim ismini özelden yazıcam şimdi sana,ya deli bu çocuk,allahım beni neden akıllı bulmuyor,msj atıyorum ben seni istemiyorum felan diye bana cvp yazıyor
aşkım senin için operatörümü değiştim,ben açmıyorum tel.ları felan sonra bir zaman sonra arıyor aşkım napıyor,dün varya konuştum güzel güzel arama beni istemiyorum diye sonra aradı anneme senden bahsettim seni görmek istiyorCADIARZUof ya İMdaaaatttdelikafadulden
amannnn dikkatli ol bu sefer seni kırmalarına izin verme oldumu ..özkanıda boşver gitsin...
günaydın kızlara.s.!kuusuum nerden çıktı şimdi bu şiir kız?:sm_confused:ne oldu?suprensesi önemli değil canım bende meşgulsundur diye düşündüma.s!duygucuğum ne yapalım ben kallktım önce kahvaltı, herzamanki gibi şimdi biraz ortalığı toplayacağım,sonrada öğle yemeği için çalışmalara başlayacağım!cokacimcoookbugün yine hava çok güzel bahar geldi buralara belki dolaşırız kızımla!...kaydirigubbakcemile
ah canım sormaya hakkı yalçının bi yazısından alıntı ben çok seviyorum onun yazılarını yeni bi köşe başlatmış bayıldım bu yazısına ..bloğumada yazıcam zaten ..inş beğebirsiniz..

sorma demi ..unutsun artık ..giden güle ..gelene sefam olsun ....sen en güzellerine layıksın ..boşver üzenleri diyoruz ...derincim iyisindir inş ..

biliyorum ben salağım derincim ne yapalım herkes şanslı olamıyor bu hayatta yine özkan evet,ne yapayım ben böyleyim benim hayatımda bu bende mutlu olmak isterdim ama olmadı olmuyorda ,salak olmasam kullanırmıydı beni insanlar gençliğim ,hayallerim,umutlarım gider miydi herkes şanslı değil bu hayatta ben böyleyim benim verebileceğim başka bişey yok,
ben buraya herşeyimi yazıyorum şeffafım benimde hayatım bu burdada kendimi kısıtlayamam kimse kusura bakmasın diyorum ya herkes mutlu olamıyor,siz olun

Back