- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.181
evet duygguuucum tanışıyoruz burda ilerdede görüürüz ,işallah kussum ve derincim de gelirler bu yaz,bende zeynep sultanla tanıştım he bu arada bilenlere ,zeynepcik gelmiş ama bebeğimiz biraz hasta olmuş ondan girememiştir,öpüyorum kız seni çabuk iyileş heran baskın yapabilirim sizin eve,daha anlatacağım çok şey var başını şişircem
evet prensess inşallah ilerdede görüşme yaparızz gerçekden isterim ben zaten kuzumla aynı ilçedeyizz sen nerde oturuyosun prenses trabzon yazıyo ondan sordum eşin oralı sanırım
sen ne yapıyon ...ben bi foçaya gittim geldim akşam daha bi saat oluyo geleli
ilikini izledim de ben,bunu izlemem ama olsun kusuum en azından havasını almışsın çalıştığın yerin oda güzel,foçada ne yaptın bakalım,sende öyle güzel güzel mailler atıyon izmirle ilgili hevesleniyom ben amagelesim geliyor,bende bir arkadaşımdaydım çok eğlendim ya gül gül , bide örgü örüyorum hala hepinizden maarifetliyim gececem sizi süprizzzzzdelikafadulden
kızlar bende geldim samsun merkezden kimse yokmu yaffffffffff:a015::a015:
canım benim pc uçtu diyorum inamıyosun ...düngece kapandı kendikendine bi kiltlendi sonra pat kapandı o saatten sonra ilgilenmedim çok sinir olmuştum zaten bugün kardeşim biraz bakmış idare eder vaziyette yani o yüzden gülüm benim ..aşk olsun bende bekliyomusun böyle bişey seni ben çağırmıştım zaten ...bide şhlı olayını benimle konuşmuştun .ne o otarfda mı gelimşmeler var yoksa ...:jeyyar::jeyyar:oh oh kızlar gelin şöyle yamacıma,duyguud canım ben atakumda oturuyorum,duymuşsundur,10 yıldır burda oturuyoruz aslen trabzonluyuz ama babamın görevi nedeniyle burdayız bakalım CADIARZU,ev felan aldık,annemin arsa alma planlarıda var yerleşiyoruz yani iyice ama ben bekarım canım koca bulabilirsem samsunlu hiç gitmemdelikafadulden
kusuum canım insan giderken ben gidiyorum felan der ya bişey söylecem hani şıhlı köyü karakoluula ilgili seninlemi konuşmuştum daha önce :uhm:aklıma takıldı bunadım sanırım biriyle konuştum da kimle konuştuğumu hatırlamıyorum -tatlicadiarzu-
derincim foça çook güzel biz yenifoçadayız...gitmeni tavsiye ederim ama eski foça daha güzel ...yazın gelirsen muhakkak görüşelim ..oldumu ben hafta sonları daha çok ordayım ..dünde biraz evi toparlayalım havalandıralım diye gittik bide boncuğumuz var orda ..oda çok özlemiş bizi üstümüze atladı hemen ....günaydın kızlar!a.s.suprensesi erkenden uğramışsın bugün!yine ne örüyosun teyzem gibi?:sm_confused:teyzem geçenlerde bana koca bir koli yolladı:1rolleyes: örmüş kıza bir sürü şey almış postalamış!14'ünde kuzenimle izmir'e uçuyor ordan yanıma gelecek!benide çağırdılar ama daha karar veremedim :sm_confused:kızla zor olur gelmem diye ama bakalım!sende gel gezmeye izmir'ea.s aradan çıkmış olur!kuusuum foça'yı görmedim ben bu yaz kısmet olursa gezmek istiyorum oraya da uğrayabiliriz!:içelim:
nur tuana hoşgeldina.s.!ben merkezde büyüdüm neresindesin?
kuzum, duygu sizlerden ne haber?:1hug:nasılsınız?hepinizi öpüyorum.....a.s.
ay şu özkanı allah nasıl biliyosa öyle yapsın ..aslında sen üzülmüyosun ama benim içimden geldi ...derincim geldim canım,sevgilisinden ayrılanlar topiğimi oda ne gamyoncuiremsu,özkanda kim ya,üzülmemkmi ben mi -tatlicadiarzu-klava:
ay bende kızıma örme bi bebek aldım ..resmini koyayım bari belki beğenirsin ...sen meziyetli hatunsun kızım ..diyoruz kıymetini bilemeyenler yansın derdine...derincim kediler örüyorum,bide yelekler felan toparlayayımda koyacam resimlerini görmüştünya zaten zavana kapandıya,gene koyacam dün akşamda penguen başladık bakalım nasıl olacak biraz zor ama
ta ta taaaammmdelikafadulden pek yakında suprensesinin hünerleri sayfası açılıyor....kaydirigubbakcemile3
ilikini izledim de ben,bunu izlemem ama olsun kusuum en azından havasını almışsın çalıştığın yerin oda güzel,foçada ne yaptın bakalım,sende öyle güzel güzel mailler atıyon izmirle ilgili hevesleniyom ben amagelesim geliyor,bende bir arkadaşımdaydım çok eğlendim ya gül gül , bide örgü örüyorum hala hepinizden maarifetliyim gececem sizi süprizzzzzdelikafadulden
kız gelsen ne güzel olur..vapurla karşıya geçeriz...pasaportta çay içeriz...kemeraltını gezeriz inciraltına gideriz..foçayada götürürüm seni ..orası sayfiye ilçesi..belki bi gün olur...biz sana izmirli bulalım kız bak kibar olurlar,cana yakındırlar,eğlenmeyi severler,yaşarlar yaşatırlar çünkü kendileride keyfe düşkündürler...gelsen buraya gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?