Samsun///55

cnm arkadaşım bnm kendini unuturmuşda arkdaşalrının drdine düşermiş kız bu yüzden çok sevdim seni hadi iyi geceler keşke bizde sana yakın olsakda biraz olsun derdine ortak olsak zeynepsultan gelseydi bari ....bizim yapamadığımızı o yaıyodu ...

merhaba arkadaşlar!a.s.gerçekten keşke yakın olsaydıka.s bu aralar burası beni çok sıkıyor bunalıyorum!:çok üzgünüm:suprensesi düşünmeniz yeterli:1hug: size anlatıp rahatlıyorum en azından!kuusuum gerçekten şaşırdım sonuçta zekasında da bir sorun yok valla bilemiyorum:1no2: danışmak lazım sanırım!öpüyorum hepinizi görüşürüz...

selam kızlar bugün deprem oldu pek evde durmak istemedim ..parka felan gittik biraz arkadaşlarla buluştu k..nasılsınız ..suprensesi iyisindir inş ..nazcım sende öyle oğluşunuda senide öptüm .

derincim hiç onun zekasında sorun olurmu bence fazla akıllı olduğu için yapıyo böyle en azından yönlendirme konusunuda yardımcı olurlar ...diyorum ya benimkide öyleydi ben faydasını gördüm ...öptüm o cimcime kızında senide üzülme bugünler öyle bir geçicekki keşke öyle kalsaydı diyceğimiz zamanlar gelcek ...bırak böyle dizimizin dibinde olsunlar.

mrb kızlar ya bir kerede şuraya olaysız bir gün geçirip otursam nasıl rahatlayacam ama olur mu ???bugün pcimde sorun vardı kasamı aldım işyerinden gönderecektim herneyse kucağımda kasa arabadan inerken tel.numu su birikintisine düşürdüm ya deli oldum,bide hava yağmurlu felan değil,götürdüm servise yarın alacam tel.numu,aynı zamanda kasamıda benim pcim yok dayanamadım alt kata indim size slm larımı göndermek için canlarım benim,
kusuum zeynepsultanı özledim özlemesinede oda bazen bir kızıyor görcen ha bana

olsun canım benim bugün bende bi bakındım çıktım şehrazatı izledim derken evle uğraştım ...öyle yani öptüm hepinizi ...ya ben yokken özleyin beni haaa küserim valla ...diğer topiklerede yazdım suprensesi okur şimdi deme herkese aynı şeyi yazmış unutulmak acıdır ..o yüzden ...

günaydın kızlar!a.s.kuusuum deprem ordan da mı hissedildi?geçmiş olsun!:teselli:suprensesi ben seni rüyamda gördüm kız birşeylerden kaçıyordun. buraya gelmiştin bir tanıdığın falan varmış sonra beni bulmuşsun çok garip:uhm: iyi misin sen?
kuusuum benim kız ön ergenlik yaşıyormuş :bbo:sanırım. ben hep diyordum ergenlik çağındaki çocuklar gibi davranıyor diye:uhm: gerçekten böyle bir şey varmış!daha neler duyacağız bakalım!şimdi çıkmam lazım banyoya girdidelikafadulden çünkü çamaşır sepetini çekip dişlerini fırçalıyor!hadi görüşürüz öpüyorum hepinizi....Şeniz

derincim desene rüyanda bile olayların ortasındayım,ya bugün öyle bişey olduki anlatamam hani geçen yazmıştımya olayın şokunu atlatamadım diye yine o konu,ya kendime gelince anlatırım diyorum 2.bi şoku yaşadım işte...
kusum aşkolsun ya canım biz önemli değiliz zaten sen başka topiklerde kankalar felan yapmışsın şştttttttttt

ya deme öyle ben bunun açıklamasını yapmıştım kanki aynı kanki ..yerim ben seni arkadaşıma bak ...bitoşum varya o benim ablam canişkom ...

günaydın kızlara.s.!gece bir türlü buluşamamışsınız!:1no2:suprensesi sende anlat artık şu olayı özelden mi yazıyon yoksa burdan mı aaaa hadi artık!kuusuum tutacağınız evi gördün mü?:sm_confused:ne tarafa taşınıyosunuz şimdi karşıyaka çok güzeldi inşallah uzaklaşmazsınız!hadi sana Allah kolaylık versin!:teselli:öpüyorum herkesi!....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…