- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.001
bende geldim ama ..ykalayamdım ..nasılsınız ben çok sinirliyim ..eşimle tartıştım biraz bütün cinler tepemde ...neyse çıkmam lazım ..akşama doğru anca görüşebiliriz ..öpüyorum sizleri ...
merhaba kız lar ben geldım yogun temızlık yapıyodum şimdı bıttı daha bırazdanda annemle yaprak sarıcaz gelın yemeyeyerimseniben yaa arkadaslar sohbete gırmıyonuzmu hıç goremıyorum pek sızı oralarda.......
the best 55 canım biz burda takılıyoruz,sen neresindensin samsunun canım,nazım farketmedim seni canım kusura bakma işteyimya ancak açıp bakıp alelacele yazıp kapatıyorum,bu ara bizim müdürde yapıştı masasına deli ettti beni normalde gezer iş için yani şehirdışına bile gittiği olur,nedense bu aralar burda,he derincim beni düşündüğüne sevindim ama ben bu adama ne yaparsam yapayım beni işten çıkarmaz;çünkü ben işimi çok güzel yapıyorum,elimden gelenin daha fazlasını veriyorum,ayrıca bizim iş biraz değişik para hesabı bana da güveniyorda ayıptır söylemesi zor bulur benim gibisini,oda bunun farkında yoksa çoktan kovulmuştum yoksa,çünkü çenem durmuyor :))
bende samsunluyum ama istanbulda oturuyorum.
h.g. ayasude neresındensın samsunun istanbulda nerdesinn.bu arada kımse yok mu kızlar canım sıqqınnn
huuuu kımse yokmu yaww nikımse acmiiikii
evet çaşr sen nerden
merhaba kızlar ya kuşum bayıldım canım ne güzel bşey bu böyle maildende kaydettim,teşekkürler paylaşımın içn,ya derincim lütfen bizede zaman ayır gerçi ben bu ara giremiyorum pek ama ya gelin şöyle toplanalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?