Samsun///55

gelirler nasıl olsa dayanamazlar!a.sbenimde içim sıkıldı :a015:dışarısı çok kötü şakır şakır yağmur yağıyor!yemek yapmam lazım canım istemiyor daraldım!....:1shok:

ya kızlar ay sonu ben yine sıkıştım of ya ay ortalalarında uğraşacak birini yada bi dert buluyorum çalışamıyom ay sonlarıda yine böyle yazamıyom anlayın öpüldünüz hepiniz,kücük prenseslerinizde...

kızlar evet msn açık ama eşim evde o yüzden bu gün uğrayamıyorum ..adam beni pc nin başında görünce hemen çene yapıyo ...öptüm sizi ...

günaydın kızlar!a.s.suprensesi kolay gelsin!a.skuusuum bu erkekler hep böyle:sm_confused: interneti senin için bağlattım diyordu şimdi bana surat yapıyor oturduğumda tek kendime özel yaptığım şey de bu!CADIARZU

günaydın
ya baksanıza dünden beri kuusumm gelmemiş,acaba kızımı hasta ya msnde açmıyorki,derincim tşk ederim işler öyle yoğunki,akşam zeynep sultan ve ev arkadaşı bizdeydi şu uyuz müdürüm dışarı çıksada atsam resimleri uğraşmam gerekecek,iyi ağırlayabildimmi bilmiyorum ama annemde yoktu trabzona gitti babamla umarım memnun kalmışlardır öpüyorum sizi ya kusum ben bişey rica etsem utanıyorum ama nasıl söylesemki

kızlar bugünde ben geldim siz yoksunuz evet derincim ya benimkide bana neti sana aldım hatta sana bide laptop alırız evde canın sıkılmaz felan diyodu...ya gelin ya birazdan eşim gelir yine ...özledim sizi ben ...

kızlar bugünde ben geldim siz yoksunuz evet derincim ya benimkide bana neti sana aldım hatta sana bide laptop alırız evde canın sıkılmaz felan diyodu...ya gelin ya birazdan eşim gelir yine ...özledim sizi ben ...

kuusuum ben geldim!a.s.suprensesi Allah kavuştursun annenle babanı!bende biraz bakayım yemek yapacağım cokacimcoookişim hiç bitmiyorrrr!...

merhabaa.s. nasıl olayım:sm_confused: biraz buraya bakayım dedim bu sefer kız durmuyorhihoyyyt boyama aç bana diye tutturdu açtım ama fenalık geldi:bbo: kapattım bu sefer rahat bırakmıyor!seninki nasıl iyileşti mi?

herkese merhabalar arkadslar ne güsel dostluk kurmuşssunuz bende samsunluum imrendim valla

herkese merhabalar arkadslar ne güsel dostluk kurmuşssunuz bende samsunluum imrendim valla

canım senide aramızda görmekten keyif alırız demi kızlar,gel her zmaan böyle neresindensin samsunun hatta ben ekstre bi soru daha sorayım kocaelinini neresinde oturuyorsun nasıl özledim izmit değiştimi hiç son zamanlarda

kızlar kusuum ve derincim ben bişey sorcam bana ödemiş keteni lazım isteğim buydu,oralarda belki daha güzel olur bana yardımcı olurmusunuz ya ödemesini felan hemen havale yaparım netten alcam güvenemiyorum malum çeyizlerimi yapcamya alışverişe çıktığınızda bi bakarmısınız kaç lira metresi nasıl vs

ben şu an kaçparadır bilmiyorum ama kemeraltına çıktığımda öğrenirimi oldumu ...yakın bi zamanda geçicem o tarafa ...

tşk ederim kussum zahmet etmek istemem ama çok istiyorum burda kumaşcılara bakıyorum orası gidi olmaz diyo annem,nettende güvenemedim inan bak zahmet olacaksa yanlış anlayacaksan boşver unut gitsin canım

günaydın kızlar!a.s.suprensesi bende bakabilirsem bakarım ama burda izmirdeki gibi olmaz:1no2: daha pahalı olur büyük ihtimalle!bulunur mu onu da bilmiyorum!neyse akşam muhabbet etmişsiniz boş kalmamış burası a.sşimdi bende kahvaltı hazırlayacağımcokacimcoook hadi öpüyorum hepinizi görüşürüz.....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…