Samsun///55

arada bakınmaya çalışıyorum ama eşim yine kızmaya başlar az sonra :a015:cadı da durmuyor yıkıyor,kırıyor laelaelaelaelaeeşim pasta istedicokacimcoook evde çok elma var elmalı birşeyler yapayım diyorum burdan bakayım var mı acaba güzel bir tarif!

ay canım ya sen vefalısın ya..görüyonmu ben sendne beklemezdim...giremezsin diye düşündüm...bizde şimdi yedik ..yemekteyizde görmüş bizim melek yapmış böyle dondurma kuplarında yapmış prenses tatlısı adı ..ama hem çok güzel hemde çok hafif olmuş...

ooo herkes burda ne güzel ya ben uyuyamadımkii kusum erkenden kalktım temizlik yaptım anneme haftaiçi iş kalmasın diye sonra zeynep sultanla buluştuk çok eğlendim çok güzel vakit geçirdik ya anlatamam yeni geldik sayılır amma yoruldum ama zeynep lütfen yavaş yürü artık

BEN UNUTMAM ARKADAŞLARIMIIII!a.s.nerdeymiş o elmalı kek tarifi yine birilerini çağırdı oturmaya benimki!:sm_confused:

derin tarifi arıyom kimbilir nereye karaladım...bulucam ama bi sürü önüme aldım bütün tarifleri..yazarım bu akşam onu sana ..bulurum birazdan ...

yok canım biz azrşıda buluştuk benim işlerim vardı onları hallettik sonra yemek yedik o kadar ayrıldık ben eve geldim yenide şimdi site gezmesine çıkacam eşi bu gece nöbete olan bi arkadaşım varda ona gidecem

kaydirigubbakcemile4ben geldiiiiim.eveeet bu gün çok güzeldiii gezdik ablamlaaa :) ay napayım hızlı yürüyorum seni de yordum biraz ama :sm_cool: pasta sözümü de aldım bu gün ooohsositososito

kızlar ben zeynep sultanla gezip geldikten sonra ismi gerçekten zeynep olan bi arkadaşıma gittim bebek yapıyoruz merak edin az yakında koyarım resmini bitsin hele,onunla uğraştım şimdi geldim eve kuusuum resimleri ekleyecez öpüldünüz iyi geceler kızlar

herkese günaydın...kızlar nasılsınız ..benim yine cnm sıkkın çok ..kızım gece hastaydı yine hastanelerdeydik...delircem ya şu kış bi bitseydi ...suprensesi gelmemişsin hala neyse öptüm...

günaydın kızlar ,geldim kızda benim çok işim var bugün ay sonu yaklaşıyorya,müdürümde yok bitirmem gereken işler var,aklımda evde elişilerimde kaldı ya bebek yapıyorum paylaşacam sizinlede kuusuum sen bişeyler yapıyormusun elinde
ayrıca çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya canım,sen fıstığa dua oku sürekli nazarada geliyor olabilir,

bilmiyorum artık nazarmıdır nedir ,akşam birden kulağım çok ağrıyo diye ağlamaya başladı ,bizde hastaneye gittik hemen ateşi felan çok yükseldi şimdi kalktı ...

kızlar günaydın!a.s.kuusuum çok geçmiş olsun şimdi nasıl kızın?:teselli:gerçekten bu kış hastalık yılı gibi ya bizde kurtulamadık bir türlü!:çok üzgünüm:suprensesi ve zeynep sultan çıkarın tadını bekarlığın ve gezmelerin a.ssonra zor olacak!bugün benim çok işim var çamaşır, dip köşe temizlik!... :bbo:bu arada burdada akşam hava coştu kuusuum misafirlerde geldi; kek ve poğaça yaptım. elmalı keki biraz atmasyon yaptım ama güzel oldu!:hooray:

kızlar günaydın!a.s.kuusuum çok geçmiş olsun şimdi nasıl kızın?:teselli:gerçekten bu kış hastalık yılı gibi ya bizde kurtulamadık bir türlü!:çok üzgünüm:suprensesi ve zeynep sultan çıkarın tadını bekarlığın ve gezmelerin a.ssonra zor olacak!bugün benim çok işim var çamaşır, dip köşe temizlik!... :bbo:bu arada burdada akşam hava coştu kuusuum misafirlerde geldi; kek ve poğaça yaptım. elmalı keki biraz atmasyon yaptım ama güzel oldu!:hooray:

canım ellerine sağlık ..ben onu unuttum gitti kızın derdine düştüm ...yazarım birazdan ..tam tarifini ...kız hala hasta yatağından kalktı şimdi içeriye gitti yatıyo tv izliycekmiş ...bana şey diyo anne ben bugün hastayım sporunu kendin yap artık ..

canım ellerine sağlık ..ben onu unuttum gitti kızın derdine düştüm ...yazarım birazdan ..tam tarifini ...kız hala hasta yatağından kalktı şimdi içeriye gitti yatıyo tv izliycekmiş ...bana şey diyo anne ben bugün hastayım sporunu kendin yap artık ..

canım benim çok da akıllı maşallahŞeniz dikkat et çocuğa benimki de şimdi çırılçıplak soyunmuş!boşver tarifle uğraşma işin varsa :1no2:bende resimlere bakıyordum ne çabuk büyüyorlarfisfisfis Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq: öpüyorum kızını!...

Back