Samsun///55

canim gecmis olsun valla ben benimkinin ne oldugunu bilsem ama kanserli degil iltihapliydi benimki önceden üc haftada bir kan aliniyordu ama simdi üc ayda bir.ayrica lthyroxin 100 kullaniyorum.ama benim balik yemem karalahana yani iyotlu herseyyasak tuzda dahil.atlatirsin merak etme hemsomm kendine iyi bakk insallah gelince uzun uzun konusuruz ben carsambaliyim temmuz 10 da ordayim insallah.görüsmek üzereee
Senin troitin haşimato olabilir.Samsun'a geldiğinde ben büyük ihtimalle tatilde olacağım ama Size Samsun'da dr ismi vermek isterdim.Dalında 1 numara a.s.sizede allah şifalar versin troit bütün vücudu etkiliyor..Basit bir hastalık gibi görülüyor ama İnsanın yaşam kalitesini bozuyora.s.Sağlıcakla kalın...........

saolun hemsolarr yuvarlanip gidecez iste bakalim.güldenizcim nereye tatile gidiyorsun canim bende etmmuz 3 majesty club kemer beachte olacagim kaderim insallah görüsecegizzz

saolun hemsolarr yuvarlanip gidecez iste bakalim.güldenizcim nereye tatile gidiyorsun canim bende etmmuz 3 majesty club kemer beachte olacagim kaderim insallah görüsecegizzz
Biz sideye gidiyoruz.Golden coasta ,arkadaşım bundan sonra size sideyi tavsiye ediyorum çünkü orası daha nem oranı az gibi geldi hafif bir rüzgarı var insanı hiç bunaltmıyor.Biz artık 4-5 senedir side yi tercih ediyoruz.Alanya,belek ve Kemer ve Manavgata gittik en çok side nin havası güzel sevgilera.s.:smiley-cool:

selam canim dedigin dogru bende side alanya marmaris bodrum hepsine gittimde kemere gitmemistik ama sen bide bodrum türkbüküne git antalyami tövbe dersin ama biz görmedigimiz icin gidiyoruz ama ilerde valla bodrum en iyisi .hadi kendine iyi bakkk kal saglicaklaa

selam güldeniz ve arkadaslar canim lütfen su dedigin doktorun adini yazarmisin sorma yaa görümcem guatirdan ameliyat demisler acil kanser olma riski varmis cok üzgün samsunda oturuyor ismini verirsen ona yönlendirecegim görüsmek üzere

selam güldeniz ve arkadaslar canim lütfen su dedigin doktorun adini yazarmisin sorma yaa görümcem guatirdan ameliyat demisler acil kanser olma riski varmis cok üzgün samsunda oturuyor ismini verirsen ona yönlendirecegim görüsmek üzere
Prof Dr.Zafer Malazgirt samsunun hatta bence türkiyenin en iyi.Arkadaşım insanı öyle güzel yönlendiriyor ki hastalığın konusunda eksik bir şey kalmadan büyük bir titizlikle takip altına alıyor.geçmiş olsun.Cok titiz konusunda da bir numara meydanda albaraka türkün üstünde muayne hanesi inanın pişman olmayacaksınız:nazar:a.s.

selam canim dedigin dogru bende side alanya marmaris bodrum hepsine gittimde kemere gitmemistik ama sen bide bodrum türkbüküne git antalyami tövbe dersin ama biz görmedigimiz icin gidiyoruz ama ilerde valla bodrum en iyisi .hadi kendine iyi bakkk kal saglicaklaa
cnm bodruma marmarise de de gittim.Ama yaşım gelmiş 40 bundan sonra biraz sakin yerleri tercih ediyorum.Bodrum çok gürültülü.Birde çocuklar aquası bol olan yerleri istiyorlar.Bu tercihlerde antalya da var.Güzel bir tatil köyüne gittimi tüm hizmetleri 4 dörtlük alıyorsun side nin havası da bodruma benziyor.Hem bize daha yakın bodrum arabayla uzak kalıyor.:smiley-cool:

tesekküe ederim canimcim biraz moralini düzelttim iyi simdi ama tatildeymis doktor arti bekleyecek galiba...tatile gelince gecen sene gittigimiz otel canim göltürkbükünde tatil köyüydü cok begendim sakin bir deniz var yüzügünü düsür egil al o derecede yani mavi bayraklilardan yemeklerden desen temiz ve düzenliydi.acikcasi biz otelden pek disari cikmiyoruiz almanyada günes pek olmadigi icin valla bütüngünümü deniz havuzda geciriyorum.bakalim bu seneki kemerde artik nasil olur bilemiyorum canim ama yazarim muhakkakk insallah samsunda bütün arkadaslar toplasiriz dertlesiriz sevgiyle kallll

tatile gelince gecen sene gittigimiz otel canim göltürkbükünde tatil köyüydü cok begendim sakin bir deniz var yüzügünü düsür egil al o derecede yani mavi bayraklilardan yemeklerden desen temiz ve düzenliydi.acikcasi biz otelden pek disari cikmiyoruiz almanyada günes pek olmadigi icin valla bütüngünümü deniz havuzda geciriyorum.bakalim bu seneki kemerde artik nasil olur bilemiyorum canim ama yazarim muhakkakk insallah samsunda bütün arkadaslar toplasiriz dertlesiriz sevgiyle kallll[/QUOTE].Kemer biraz nem oranı fazla ama 2-3 sene önce kemere gittik Ağustos gibi o sene 2 aile gittik çok eğlendik birde böyle tatilde kafa dengi iki aile oldumu süper oluyor,İnşallah iyi bir tatil geçirmen dileğiyle sevgiyle kal....a.s.a.s.a.s.

iyi geceler hemserılerım bende samsunluyum ve memleketm gözumde tutuyor.yesılı ve mavısıyle mukemmel yaaaaaaa

he kiz hemsom insallah ben carsambaliyim ee sen napiyosun valla iki hafta önce tatil sonra samsun-özledim kizzzz insallah görüsürüz canimmm insallahhh

he kiz hemsom insallah ben carsambaliyim ee sen napiyosun valla iki hafta önce tatil sonra samsun-özledim kizzzz insallah görüsürüz canimmm insallahhh
Çarşambanın doğu yakasından mı batı yakasındanmısın........Çarşamba bu arada çok süper oldu yeni köprümüz hizmete açıldı...eski köprüde yayaların hizmetinde...a.s.:içelim:

kıssslaaarrrrr bende samsunluyummmm:sm_cool:ya nasıl görmemişim bu topiği hemşolarım benimm size kısaca kendimi tanıtayımm evli 2 koççççç annesi 39 yaşında çalışan bayanımm 13 yaşımda samsundan bi ayrıldım(okul falan için)10 ay önce geri döndüm yurdumun illerini gezdim eşim astsubaydı enson ankaradaydık emekli oldu samsuna yerleştik:sm_cool:burda birkaç samsunlu tanışıyoruz yani siteden .bi tarih belirleyip bir araya gelelim diyoruzzz haberiniz olsuna.s.

Troit ameliyatı oldum.Kitleler de iyi çıkmadı 2 aydır tedaviyle uğraşıyorum.Atom tedavisi oldum bizim fakültede atom ünitesi kapatılmış.İstanbul'a Cerrah Paşa'ya gittim geldim.Orada da işlemler çok zor çok büyük ve dağınık bir yer işlemler yürümüyor.Yani burada ki fakültemiz çok güzel hocalarımızdan da Allah razı Olsun.Özellikle Prof Dr.Zafer Malazgirt Hocamdan Allah Razı olsun.İyi Hafta Sonu size....

canım çokkk geçmiş olsunnnn Şenizbende meme kanserinden oldum 2004aralık 30 da
geçerrrrr bu günlerde geçerrrrr sıkma canını assskımmmmmŞeniz

kıssslaaarrrrr bende samsunluyummmm:sm_cool:ya nasıl görmemişim bu topiği hemşolarım benimm size kısaca kendimi tanıtayımm evli 2 koççççç annesi 39 yaşında çalışan bayanımm 13 yaşımda samsundan bi ayrıldım(okul falan için)10 ay önce geri döndüm yurdumun illerini gezdim eşim astsubaydı enson ankaradaydık emekli oldu samsuna yerleştik:sm_cool:burda birkaç samsunlu tanışıyoruz yani siteden .bi tarih belirleyip bir araya gelelim diyoruzzz haberiniz olsuna.s.

hg aramıza diyeyim önce canım biz buluşma ayarladık ama fazla gelen olmadı nergiscim izne gelecek inş ozaman bzde düşünüyoruz buluşmayı eğer buluşmanın yerini ve tarihini buraya yazarsan bikaç gün önceden sevinirim eğer işim falan olmazsada gelmeye çalışırım görüşmek tanışmak dileğiyle hoscakal canıma.s.:enbuyukkk:

X