Samsun///55

e1.jpg

beni affedermisin kuşummmmmmm

bensiz bide ...aşkolsun:umursamaz:
canım ya yok öyle pat diye gidiverdik kardeşimle zemuszemus perşembe cuma hava zaten çok rüzgarlıydı denizde dalgalı kaydirigubbakcemile4 bugünde köye gittik ananeme yeni geldik bi bakayım dedim bizim kızlar neler yapmış opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
esim antalyali.bende artik burdayim

hoşgeldin a.s. inşallah keyfin iyidir yaban ellerde kaydirigubbakcemile5

derin kııızzz görüşemiyoruz kocan ders başında tabi kafamçokkarıştı sen nasılsın

mapustaydım yeni çıktımm:kedi:

esim antalyali.bende artik burdayim

canım ya yok öyle pat diye gidiverdik kardeşimle zemuszemus perşembe cuma hava zaten çok rüzgarlıydı denizde dalgalı kaydirigubbakcemile4 bugünde köye gittik ananeme yeni geldik bi bakayım dedim bizim kızlar neler yapmış opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin a.s. inşallah keyfin iyidir yaban ellerde kaydirigubbakcemile5

derin kııızzz görüşemiyoruz kocan ders başında tabi kafamçokkarıştı sen nasılsın
ne oldu kızz prenses niye düştün mapusa yaww???fisfisfis
semrayhoşgeldinn canım!!!a.s.
deniz ne yapam işte eşim izinde bi bakıp kaçıyorum!kaydirigubbakcemile4
sürekli dışardayız kız durmuyogamyoncuiremsu denize gitmek istiyooo sürekli!
bugün evi temizledimm oturdum yoruldum vallaaa!!!kafamçokkarıştı

derincim bu işler böyle hanımefendi ne derse o olacak :emir_bebek::emir_bebek:
prenses nerdesin kız bi gittin pir gittin yani haber bekliyorum senden yarın için opuyorumnanaktan

ne oldu kızz prenses niye düştün mapusa yaww???fisfisfis
semrayhoşgeldinn canım!!!a.s.
deniz ne yapam işte eşim izinde bi bakıp kaçıyorum!kaydirigubbakcemile4
sürekli dışardayız kız durmuyogamyoncuiremsu denize gitmek istiyooo sürekli!
bugün evi temizledimm oturdum yoruldum vallaaa!!!kafamçokkarıştı

haklı kız bende denize gitmek istiyorum ama iş iş iş ya usandım offf

denizcim annemler trabzona gidiyor yarından sonra özgürüm ama yarın evde olmam lazım cici kızları olarak öyle üzülüyorumki gidiyorlar diye ama ne faydaa :jeyyar::sm_cool:

günayyyyyydddıııııııınnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!kaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan
uyanınnnnnnnnn!!!!delikafadulden
bugünnn yineee çokkkkkk sıcaaakakkkkkkkk!!!!!

denizcim annemler trabzona gidiyor yarından sonra özgürüm ama yarın evde olmam lazım cici kızları olarak öyle üzülüyorumki gidiyorlar diye ama ne faydaa :jeyyar::sm_cool:[/QUOTE]

özgür prenses uğramamışsın buralara inşallah keyfin yerindedir opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız bakalım zemuszemus ben çarşambaya teyzemlere gittim geldim bugün yorulmuşum biraz kafamçokkarıştıopuyorumnanaktan

denizcim annemler trabzona gidiyor yarından sonra özgürüm ama yarın evde olmam lazım cici kızları olarak öyle üzülüyorumki gidiyorlar diye ama ne faydaa :jeyyar::sm_cool:

özgür prenses uğramamışsın buralara inşallah keyfin yerindedir opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız bakalım zemuszemus ben çarşambaya teyzemlere gittim geldim bugün yorulmuşum biraz kafamçokkarıştıopuyorumnanaktan[/QUOTE]

özgür prensesss sevdim bunu ya güzelmiş kızlarrr önce maşlallah deyin anlayacaklarıma ....sonra anlatırım ,önce herkesten bir maşşallah duymak istiyorumsositososito

kimse yokkk sanırım neyse ben dayanamıcam zaten söyleyecem bu gece harika bir gece geçirdim sanırım ben onu seviyorummm hemde çookkk

Back