Samsun///55

selam samsunla hiçççççç alakam yok ama geçen ayın28 de kayınvaldemin geçirdigi bir trafik kazası sonucu bizi teee çankırıdan samsun mehmet aydın devlet hastahanesine sevk ettiler insanları iyi sıcak ama biz malesef kimseyi tanımadığımız için çoooooook rezillik çektik 1 hafta hastahane bahçelerinde yattık samsun şimdi bende böyle kötü anılarıyla kaldı çarşamba pazarını çok beğendim sebzeler çok güzeldi taze süt satıyordu köylüler çok hoştu hastahanenin karşısında birşeyler bulamasakta aşağa doğru caddeler cıvıl cıvıldı ama tabi çok gezme şansımız olmadı dahadoğrusu hiç gezmedik ....
böyle talihsiz bir durum sonucu samsunuda görmek varmış tüm samsuna samsunlulara sevgilerrrturkbayragiturkbayragi

selam samsunla hiçççççç alakam yok ama geçen ayın28 de kayınvaldemin geçirdigi bir trafik kazası sonucu bizi teee çankırıdan samsun mehmet aydın devlet hastahanesine sevk ettiler insanları iyi sıcak ama biz malesef kimseyi tanımadığımız için çoooooook rezillik çektik 1 hafta hastahane bahçelerinde yattık samsun şimdi bende böyle kötü anılarıyla kaldı çarşamba pazarını çok beğendim sebzeler çok güzeldi taze süt satıyordu köylüler çok hoştu hastahanenin karşısında birşeyler bulamasakta aşağa doğru caddeler cıvıl cıvıldı ama tabi çok gezme şansımız olmadı dahadoğrusu hiç gezmedik ....
böyle talihsiz bir durum sonucu samsunuda görmek varmış tüm samsuna samsunlulara sevgilerrrturkbayragiturkbayragi

çoook geçmiş olsun a.s.a.s. inşallah kötü bişeyi yoktur kayınvalidenin :Saruboceq: inşallah ilerleyen zamanlarda gezmek görmek için gelirsin samsunumuza aklında farklı bir anı daha kalır :lepi: opuyorumnanaktan

çoook geçmiş olsun a.s.a.s. inşallah kötü bişeyi yoktur kayınvalidenin :Saruboceq: inşallah ilerleyen zamanlarda gezmek görmek için gelirsin samsunumuza aklında farklı bir anı daha kalır :lepi: opuyorumnanaktan

sağol kayınvaldemi pazartesi taburcu ettiler şükür ama malesef kucağında 6 yaşında yeğenimizi kaybettik.....

amin gerçekten öyle allah peyğamber evliya sabrı versin inşallah. benbile kendimi hala toparlıyamadım allah annasına babasına sabır versin

:nazar::nazar:
amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: iple çekiyorum günleri ama geçmiyo işte -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gördüm ya :oklava: çok güzel samsunda oturuyorum çalışmıyorum çocuğum yok kocamda yanımda değil ama sen varya hem çalışıyosun hem nasıl yetişiyosun gezmelere :nazar: ben hiç bişeyi yetiştiremiyorumya şu bibaşıma halimle gamyoncuiremsu elimde çok çabuktur ama bilmiyorum yani opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende anlamıyorum aslında canım,işyeri ankara yolunda evde türkişte ama şuan sana samsunda hangi mağazanın vitrininde ne var , çarşıda ne olup bitiyor hepsini biliyorum ben bile bazen şaşırıyorum bu durumuma ama kocaman bi maşalllaaahhh bana :nazar::nazar::nazar::nazar:he he :nazar: varya bu hafta hep 10 da çıktık sabah 7 de başladık işe 6.30 gibi evden çıkıyorum çok yoğun ya kış gelsede yatssam hele kar yağdığı zaman ohhhhhkaydirigubbakcemile3

canım çok büyük geçmiş olsun,allah beterinden saklasın önceden tanışmış olsaydık keşke belki sizlere bir faydamız olurdu ,allah sabırlar versin ayrıca melek olmuş ama yeğeniniz

merhaba kızlarrrr!a.s.
saytros çookk geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum :1no2:Allah sabır versin...:a015:
suprensesi kapamak zorunda kaldım msn.i kusura bakma!:1hug:
samsun işi yattı gibi şimdilik!:a015:
misafirlerim falan var bilmiyorumm buralarda takılıyoruz işte!...kaydirigubbakcemile4

merhaba kızlarrrr!a.s.
saytros çookk geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum :1no2:Allah sabır versin...:a015:
suprensesi kapamak zorunda kaldım msn.i kusura bakma!:1hug:
samsun işi yattı gibi şimdilik!:a015:
misafirlerim falan var bilmiyorumm buralarda takılıyoruz işte!...kaydirigubbakcemile4

hiçte üzülmüyon ya gelemiyon diye aşkolsun:gitme:

dedikodu yapasım var dayanamıyorum burası yerimi bilmilyorum ama dayanamıyorumki....

selam kızlar nasılsınz görüşmeyeli suyumprensesim aldım mesajını önemli değil bidenem .müsait olunca yazarsın ....hepinizi öpüyorum .

bu yaz annemden emdiğim süt burnumdan geldi inanın tek lüksüm buraya yazmak msnden kimseyle görüşemiyorum açık olmak zorunda firmalarla felan dosya alıp göndermede gerekli oluyr msnim ben anlamıyorum bana msnden yazmıyorsun diyenler neden buraya yazmıyor ,benim için kk çok önemli ve buralardayım biliyorsunuz aama ben inanılmaz yoğunken msn kulllanamıyorum ayrıca işyerinde msn problem oluyor bir program var yazılanlar ana pc ye gecebiliyor akşam eve gidincede zaten yorgun oluyorum annemi bile çoğu kez görmüyorum yada pc başında olsam bile annem yanımda oluyor beni gerçekten sevenler halimi anlar ben başka bişey söylemiyorum artık bu konu hakkındada konuşmayacam saat 14:38 ben hala yemek yiyemedim açlıktan başım dönüyor kusura bakmayın BEN ÇALIŞIYORUM KıMSENıN KAPRıSıNı ÇEKEMEM

Son düzenleme:
slm arkadaşlar opuyorumnanaktan
prenses ne oldu sana niye bunalttılar seni zemuszemus herkesin olur canım yoğun günleri tabiki karşılıklı anlayışla hepsi hallolur kaydirigubbakcemile5 üzme kendini

slm arkadaşlar opuyorumnanaktan
prenses ne oldu sana niye bunalttılar seni zemuszemus herkesin olur canım yoğun günleri tabiki karşılıklı anlayışla hepsi hallolur kaydirigubbakcemile5 üzme kendini

canımsın tşk ederim beni gerçekten seven anlar zaten demi kuşum sen nasılsın neler yapıyorsun

merhaba kızlarrrr!opuyorumnanaktan
prenses ne oldu cancan yine yaaa?..:1hug:
bugün annemler samsuna gidiyolarrr!
biz gelemiyoruzzzz!.....mafoldumben

canımsın tşk ederim beni gerçekten seven anlar zaten demi kuşum sen nasılsın neler yapıyorsun
iyi işte canım ya ne olsun zemuszemus sıcak çok yoğunum kardeşim bende bilgisayar onda :umursamaz: bende giremedim hiç opuyorumnanaktan sen nasılsın
merhaba kızlarrrr!opuyorumnanaktan
prenses ne oldu cancan yine yaaa?..:1hug:
bugün annemler samsuna gidiyolarrr!
biz gelemiyoruzzzz!.....mafoldumben

yaaaa sen niye gelmiyosunki eşinde izinde tak koluna çık gel işte :lepi:

merhaba kızlarrrrrr!opuyorumnanaktan
eşim izinde ama ders çalışması lazım!:1no2:
eylülde sınava girecek!
kardeşim buraya gelecek tatile!kaydirigubbakcemile4
kısmet işte bakalımmm ne zamanaa!...:a015:

:umursamaz:
iyi işte canım ya ne olsun zemuszemus sıcak çok yoğunum kardeşim bende bilgisayar onda :umursamaz: bende giremedim hiç opuyorumnanaktan sen nasılsın

yaaaa sen niye gelmiyosunki eşinde izinde tak koluna çık gel işte :lepi:

dün akşama kadar denizdeydik ballla omtelin oraya gittik çok güzeldi deniz felan bide denizdeydim hemen hemen hepsi çok güzel vakit geçirdim ya , ben ayrıldım o çocuktan ölmek istiyorum yaaa:umursamaz:bu son bi daha kimseyle beraber olmayacam

Back