Samsun///55

bu yaz annemden emdiğim süt burnumdan geldi inanın tek lüksüm buraya yazmak msnden kimseyle görüşemiyorum açık olmak zorunda firmalarla felan dosya alıp göndermede gerekli oluyr msnim ben anlamıyorum bana msnden yazmıyorsun diyenler neden buraya yazmıyor ,benim için kk çok önemli ve buralardayım biliyorsunuz aama ben inanılmaz yoğunken msn kulllanamıyorum ayrıca işyerinde msn problem oluyor bir program var yazılanlar ana pc ye gecebiliyor akşam eve gidincede zaten yorgun oluyorum annemi bile çoğu kez görmüyorum yada pc başında olsam bile annem yanımda oluyor beni gerçekten sevenler halimi anlar ben başka bişey söylemiyorum artık bu konu hakkındada konuşmayacam saat 14:38 ben hala yemek yiyemedim açlıktan başım dönüyor kusura bakmayın BEN ÇALIŞIYORUM KİMSENİN KAPRİSİNİ ÇEKEMEM

ben kapris felan yapmadım nasıl istersen öyle algıla...hayret bişey yaaaa...gerçekten seven anlar felan ..istediğin görüşüyosun msnde dedikoduları yapıyosun ..bişey söylemiyoruz ...ayrıca kapris değil gerçekten bişey yazmanıda istemiyorum cnm ...kendine çok iyi bak beni umursamıyanı ben hiç umursamam...deli oldum yaaa

ya derin sana resim çekemedim dün biliyormusun off ya neyse haftaya pazara kaldı annenlerle benmi görüşsem ne yapsam yaaa:))

:umursamaz:

dün akşama kadar denizdeydik ballla omtelin oraya gittik çok güzeldi deniz felan bide denizdeydim hemen hemen hepsi çok güzel vakit geçirdim ya , ben ayrıldım o çocuktan ölmek istiyorum yaaa:umursamaz:bu son bi daha kimseyle beraber olmayacam

ohhh keyfinide çıkarıyon yani daha siftah yapmadım inan deniz konusunda gidip güneşlenmedim bile :umursamaz: :umursamaz: diyorumya sana maşallah :nazar::nazar: her yere yetişiyosun kaydirigubbakcemile5
aaa niyekine kız iyi gidiyodu hani allah allah kaydirigubbakcemile2 ee boşver artık hayırlısı biri gider biri gelir elbet :lepi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhh keyfinide çıkarıyon yani daha siftah yapmadım inan deniz konusunda gidip güneşlenmedim bile :umursamaz: :umursamaz: diyorumya sana maşallah :nazar::nazar: her yere yetişiyosun kaydirigubbakcemile5
aaa niyekine kız iyi gidiyodu hani allah allah kaydirigubbakcemile2 ee boşver artık hayırlısı biri gider biri gelir elbet :lepi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aşkolsun hani bana birini bulacaktın ya boşunamı gönderdik seni gemiye kocişinin yanınakaydirigubbakcemile3 bu pazarki planımı düşünüyorumda kaydirigubbakcemile3sağolsun ballda geliyor canım benim sende takıl bize kızım ne yapıyon evde bilmiyorumki ben ha bide ben örgüde örüyorum boncukta yapıyorum malzemelerim bitmiş dün bi ara çarşıya gidip aldım kaydirigubbakcemile3yaptıklarımı eklerim sen yapıyormusun elişi felan

aşkolsun hani bana birini bulacaktın ya boşunamı gönderdik seni gemiye kocişinin yanınakaydirigubbakcemile3 bu pazarki planımı düşünüyorumda kaydirigubbakcemile3sağolsun ballda geliyor canım benim sende takıl bize kızım ne yapıyon evde bilmiyorumki ben ha bide ben örgüde örüyorum boncukta yapıyorum malzemelerim bitmiş dün bi ara çarşıya gidip aldım kaydirigubbakcemile3yaptıklarımı eklerim sen yapıyormusun elişi felan

öyle ha dedinmi biri bulunuyomuki kiz deli olma :olmaz::olmaz: önce bi araştırıp bakmak gerek dimi kaydirigubbakcemile5 ama gönlüme göre biri yoktu inan kaydirigubbakcemile2 ama hala araştırmalarım devam ediyooo:lepi::lepi: tabi elişi olmadan vakit geçermi uğraşıyorum bişeylerle işte bazen dikiş bazen örgü bazen pulboncuk şimdi dantel var elimde biterse tabii nasıl eklendiğini bilmiyorumki sen ekle sonra bana anlatırsın bende eklerimopuyorumnanaktan

merhaba samsunlular .bende samsunluyum ,artik antalyada yasiyorum.antalyada yasayan hemserilerim varmi burda

slm hoşgeldiiinnnna.s.a.s. ben samsundayım ve samsunluyum burda buluşuruz işte ne güzelopuyorumnanaktan

slm samsunlular nasılsınız? samsunda buluşma olmuş resimlere baktım da sizde var mısınız orda ? ben bu siteyi pek bilmediğim için öyle kurcalarken gördüm .sizinde resimleriniz var mı ?

slm tennurecim kendi adıma cvp vereyim yokum buluşmada :umursamaz: tahminen bi gruplaşma söz konusu ordaki arkadaşlar samsunlular bölümüne yazı yazmıyolar ben henüz anlayabilmiş değilim :olmaz: onlar sadece buluşma bölümünde konuşup yazışıyolar nedeni hakkında fikrim yok kaydirigubbakcemile2

selam kızlarrrrrr!opuyorumnanaktan
iyi hafta sonları diliyorum!
tenureciğim bende yokum :1no2:ben samsun dışındayım katılamıyorum canım!...

ayy çok ilginç deniz yaa burdfa yani internette gruplaşma nasıl olur ki anlamadım valla sizi çağırmadılar mı? benim haftasonum cumartesi berbattı yağmurdan ama pazar günü çok güzeldi,deniz,kum,eğlence...

ayy çok ilginç deniz yaa burdfa yani internette gruplaşma nasıl olur ki anlamadım valla sizi çağırmadılar mı? benim haftasonum cumartesi berbattı yağmurdan ama pazar günü çok güzeldi,deniz,kum,eğlence...

ya canım yanlış anlattım sanırım kaydirigubbakcemile2 gruplaşma derken buraya kimsenin yazmadığından söz etmiştim yani diğer samsunlular nedenini bilmiyorum sadece CADIARZU evet bana davet geldi ama uygun olamadığım içinde gidemedim sonrakilerdende hiç haberim olmadı zaten :umursamaz::umursamaz:
ne güzel eğlendiniz yani evet yağış kötüydü artık düzeldi galiba yaz geri geldi kaydirigubbakcemile3
birde bu suprensesi yazmamış epeydir nerelerdeki? ismi grileşmiş neden?

prensesten hiç haberim yok o bazen kızarır bazen grileşir nedendir bilmiyorum yakında gelir kendisi anlatır inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet eğlendik denizciğim çok güzeldi de yine hava bozdu bu pazar yağmurlu sanırım.hımmm anladım prensesimiz gizemli takılıyor yerimseniben

slm çıtırlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
keyifler iyidir inşallah bende bu yılın ilk deniz keyfini yapmış bulunuyorum kaydirigubbakcemile2 hayırlı uğurlu olsun vatana millete :roflol::roflol:

mapusluk bitti ....

knowledge%

Back