- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.841
bu yaz annemden emdiğim süt burnumdan geldi inanın tek lüksüm buraya yazmak msnden kimseyle görüşemiyorum açık olmak zorunda firmalarla felan dosya alıp göndermede gerekli oluyr msnim ben anlamıyorum bana msnden yazmıyorsun diyenler neden buraya yazmıyor ,benim için kk çok önemli ve buralardayım biliyorsunuz aama ben inanılmaz yoğunken msn kulllanamıyorum ayrıca işyerinde msn problem oluyor bir program var yazılanlar ana pc ye gecebiliyor akşam eve gidincede zaten yorgun oluyorum annemi bile çoğu kez görmüyorum yada pc başında olsam bile annem yanımda oluyor beni gerçekten sevenler halimi anlar ben başka bişey söylemiyorum artık bu konu hakkındada konuşmayacam saat 14:38 ben hala yemek yiyemedim açlıktan başım dönüyor kusura bakmayın BEN ÇALIŞIYORUM KİMSENİN KAPRİSİNİ ÇEKEMEM
ben kapris felan yapmadım nasıl istersen öyle algıla...hayret bişey yaaaa...gerçekten seven anlar felan ..istediğin görüşüyosun msnde dedikoduları yapıyosun ..bişey söylemiyoruz ...ayrıca kapris değil gerçekten bişey yazmanıda istemiyorum cnm ...kendine çok iyi bak beni umursamıyanı ben hiç umursamam...deli oldum yaaa