Samsun///55

anaaaaaaa neler olmuş neler 2 günde :umursamaz: kıızz supensesi ne olmuş yani annemizdende ayrıldık yemekte yapıyoz temizlikte ( hiçde değil :roflol: ) kocam yanımda olsaydıda annemede gitmeseydim yemekte temizlikte yapsaydım dimi mafoldumben az kaldı geriye sayım başladıki zaten 23 gün kaldı kaydirigubbakcemile3inşallah tabi hemen gelebilirse kaydirigubbakcemile2
hadii gözünaydın denizopuyorumnanaktan allah kavuştursunnn!!!

teşekkür ederim derin zaman azaldıkça uzuyo gibi hissediyorum vakit bi türlü geçmiyo :kedi:

aa canım nerelerdesin bakıyım sen bu arada 2 gündür benim mapusluk bitti sen kayboldun ortalıktan,ya kızlar tabiki yemek yapılacak bulaşık felan ama birincisi ben boşandıktan sonra çok fazla rahata alıştım mesela demin babam karpuzumun çekirdeklerini temizleyip getirdi,sonra elazığ çok uzak ben ikinci kez annemi kaybedemem ondan yoksa sizle yada işle alakası yok ben annemsiz yapamam daha

hayırlısı olsun prenses herşey için nasıl mutlu olacaksan öyle olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
ben annemdeydim denize gittik işte hava güzelken akşamda eve geldim artık burdayım canım :lepi:

iyi geceler kızlarrr!opuyorumnanaktan
bu hafta misafirim çokkk!
kardeşim geliyo bir saat sonra alacağız havaalanından!
sonra da eşimin okuldan arkadaşı gelecekkk!
sonra kimler gelirr biemem!!!
bu aralar meşgul olacamm yanii!!!
siz buluşuyor musunuzzz??

ee karar verelimmi artık buluşma için canım
slm canım evet verelim ama bi türlü olmuyo tam gün belirlemek lazım benim günlerim öyle yoğunki evde olamayıncada giremiyorum doğal olarak opuyorumnanaktan

huhuhu nerdesiniz kızlar :)
işte geldim burdayım :lepi: sen nerelerdesinkaydirigubbakcemile4

iyi geceler kızlarrr!opuyorumnanaktan
bu hafta misafirim çokkk!
kardeşim geliyo bir saat sonra alacağız havaalanından!
sonra da eşimin okuldan arkadaşı gelecekkk!
sonra kimler gelirr biemem!!!
bu aralar meşgul olacamm yanii!!!
siz buluşuyor musunuzzz??
kolay gelsin derin misafir çok güzel ama sıcaktada çok zor zemuszemus buluşcaz ama ne zaman bilemiyorumkaydirigubbakcemile2
Selamlar.

Naber nasılsınız kızlar.Derin sana kolay gelsin.Misafir ağırlamak zor.:bbo:

Prenses nerelerdesin.kaydirigubbakcemile
slmm opuyorumnanaktan sen nasılsın ball

Selamlar.

Naber nasılsınız kızlar.Derin sana kolay gelsin.Misafir ağırlamak zor.:bbo:

Prenses nerelerdesin.kaydirigubbakcemile

slm canım evet verelim ama bi türlü olmuyo tam gün belirlemek lazım benim günlerim öyle yoğunki evde olamayıncada giremiyorum doğal olarak opuyorumnanaktan

işte geldim burdayım :lepi: sen nerelerdesinkaydirigubbakcemile4

kolay gelsin derin misafir çok güzel ama sıcaktada çok zor zemuszemus buluşcaz ama ne zaman bilemiyorumkaydirigubbakcemile2

slmm opuyorumnanaktan sen nasılsın ball

iyi pazarlarr arkadaşlarrrr!!!!!opuyorumnanaktan
misafir zor ama sevdiğin insanlar olunca eğleniyosun da!!
kızım mesela dayısını çok özlemişş peşinde dolanıp duruyor!
bende özlemişim bir yıldır görmüyodumm güzell oldu!!

slm opuyorumnanaktan
evet derin ne mutlu size o zaman özlem gideriyosunuz işte zemuszemus
eeeeee kimsecikler yok yine prensesde kayboldu

bende geldim derincim gözün aydın canım benim en azından hasret gidermişsindir,

denizk ile buluşacaz ama ben emel gibi denizden çıkabilirsem,her pazar denizdeyim ballada gelecek bu gün balllara gittim çenem düştü çok konuştum,ballı şikayet ettim ablasına annesine ohh canıma değsin ya kızlar sizi çok seviyorum...

güneş55 kullanıcısından alıntı
slm iyi gecelerrrrrrrrrr

slmmmmm hoşgeldiiinn

hoş buldummm denizk

Son düzenleme:
Back