Samsun///55

çocuğun ailesimi istemiyorki , kuşum ya kaçmasınlar bunlar kafamçokkarıştı
yok canım benim diyomuşki anne benim kızım yok o benim kızım olacaktı niye böyle oldu -tatlicadiarzu- ama ailecek sorun var çünkü iletişim sıfır aralarında :1no2: kim se kimseye ne olduğunu anlatmıyo garip işte CADIARZUCADIARZU sonuç yok beklemedeyiz hala
Selam kızlar.Nasılsınız?Herkesler iyi mi?kaydirigubbakcemile2

Off acılı ezme yapmıştım.Çok yedim galiba.kafamçokkarıştı

afiyet olsun cokacimcoook teşekkür ben iyiyimde sen çoktandır yoksun buralarda opuyorumnanaktan

afiyet olsun cokacimcoook teşekkür ben iyiyimde sen çoktandır yoksun buralarda opuyorumnanaktan

Merhaba Deniz.Aslında buralardayım da pek yazmak gelmedi içimdem.:1closedeyes:

Kardeşin inşallah tez zamanda kavuşur sevdiceğine.:1hug:

Dans yarışması var.Çok güzel dans ediyorlar.Kızlar da baya balık etli.Demekki ben de dansçı olabilirim.kaydirigubbakcemile3

yok canım benim diyomuşki anne benim kızım yok o benim kızım olacaktı niye böyle oldu -tatlicadiarzu- ama ailecek sorun var çünkü iletişim sıfır aralarında :1no2: kim se kimseye ne olduğunu anlatmıyo garip işte CADIARZUCADIARZU sonuç yok beklemedeyiz hala

ona afiyet olsun denmez denizcim boğazında kalsın denir insan arar demi acılı ezme yaptım gel der ama nirdeeeeeelülülülülülü
gerçi ben 6 da annemin yanında yatttım kalkacaktık güya şimdi uyandık laelaelaelaelaeinanılmaz yorgunum bu ara bide uyuz müdürle uğraşıyorum biliyonuz kızlar balım derinim denizim sakın bana tirip atmayın gerçekten çok yoruluyorum bide misafirlerimiz vardı benim arkadaşımda geldi trabzondan nasıl hareketli geçiyor günler ama elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum lütfen bana anlayış gösterin sizi seviyorum

Çağırsam sanki gelecektin.laelaelaelaelae

Ne oldu o günden sonra inandı mı müdür?kaydirigubbakcemile3

Trip niye atalım.kaydirigubbakcemile

annem uyuyordu yatak odasında yanına yattım canım inanmazsın yeni uyandım yorgunluktan yani çağırsan gelirdim yaaakafamçokkarıştıinansın yada inanmasın kendi sorunu bide onunlamı uğraşacam,teyzmeler geldi trabzondan bide arkadaşım geldi kaç gündür misafir gezdirmekten ilglenmekten öldüm kusura bakma arayamadım yarın bi ara açta sana resimleri aatayım,işyerindeki pcdeler he bide sen nazlısınya yanlış anlarsın benim pcim açık oluyor ama ben müdürün odasında oluyorum haberin olsun a.s.

kızlar geçen hafta balll ile fener plajına gitmiştik size bir iki poz çektim derincim bak bi samsundaki değişikliklere

mer037.jpg

mer038.jpg

bide ballın bikinili resimleri var onlarıda ekleyeyimmi kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlarr arkadaşlar!...opuyorumnanaktan
suprensesi resimler için teşekkürlerrrrrr.....opuyorumnanaktan
bu plajı bilmiyorummm henüzzz!...
kızlarrr sizlerden naberrr?...:sm_confused:

iyi akşamlarr arkadaşlar!...opuyorumnanaktan
suprensesi resimler için teşekkürlerrrrrr.....opuyorumnanaktan
bu plajı bilmiyorummm henüzzz!...
kızlarrr sizlerden naberrr?...:sm_confused:

slm kızlar opuyorumnanaktan
iyidir canım sen nasılsın görüşmeyeli kaydirigubbakcemile5

iyiyim balkonda oturup bira içiyoruz eşim kuzenimle!:içelim:
eşim izine ayrıldıı da...kaydirigubbakcemile

iyiyim balkonda oturup bira içiyoruz eşim kuzenimle!:içelim:
eşim izine ayrıldıı da...kaydirigubbakcemile

oooo senden keyiflisi yok yani kocan yanında zemuszemus allah bozmasın canım :Saruboceq: yarasın inşallah delikafadulden öpüyorum iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oooo senden keyiflisi yok yani kocan yanında zemuszemus allah bozmasın canım :Saruboceq: yarasın inşallah delikafadulden öpüyorum iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben zaten tahmin etmiştim canım eşinin izne ayrıldığını sen ortalarda olmayıncazemuszemusemel ne yapıyor ,denizim sen nasılsın
keyfimiz gıcırrr nazar değmesinnn!:nazar::nazar::nazar:
emel sürekli gezmek istiyo ne yapsınnnn?!!!kaydirigubbakcemile4
denize gidelim parka gidelimm habiree istiyoo iştee!
sen neler yaptın?seninki ne durumda?:sm_confused:
denizz ben de seni öptümm canımmopuyorumnanaktan senin eşinde inşallah tez zamanda yanında olurrrr!....

denizz ben de seni öptümm canımmopuyorumnanaktan senin eşinde inşallah tez zamanda yanında olurrrr!....

benim sevgilim içgüveyisi gelse bize ayy ne güzel olur o doğuya gidince ben gene annemle kalırım ama evli olmuş olurum çocuğumda oolurr ayy ne güzel bir fikir demi,sevgilim izmirde derincim hala dönmedi zaten yanımda olsa bu kadar uzun sürmezdi belki kaydirigubbakcemile3,o gelene kadar ben uslu kız olup düzelmem lazım benim bir iki tane çerezim vardı onlarla bitirmem lazım yoksa bu beni öldürürkaydirigubbakcemile3

doğuya niye gidiyoo kıııı????fisfisfis
içgüveysiii iyii olmazzz bari bitişikk falan oturunnn!...-tatlicadiarzu-

doğuya niye gidiyoo kıııı????fisfisfis
içgüveysiii iyii olmazzz bari bitişikk falan oturunnn!...-tatlicadiarzu-

iyide canım annem olmadan yapamamki ben artık annemden ayrılamam:kedi:bide bu aralar kısmetim bir açıldı sorma beni gören herkes aşık oluyor kafamçokkarıştı

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: iple çekiyorum günleri ama geçmiyo işte -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canım çok yoruluyorum bugün 10 da çıktık gene öldüm valla yorgunluktan yatıcamda bi bakayım dedim deniz fenerinin resimlerini gördünmü tatlım

gördüm ya :oklava: çok güzel samsunda oturuyorum çalışmıyorum çocuğum yok kocamda yanımda değil ama sen varya hem çalışıyosun hem nasıl yetişiyosun gezmelere :nazar: ben hiç bişeyi yetiştiremiyorumya şu bibaşıma halimle gamyoncuiremsu elimde çok çabuktur ama bilmiyorum yani opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back