- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.821
selam samsunla hiçççççç alakam yok ama geçen ayın28 de kayınvaldemin geçirdigi bir trafik kazası sonucu bizi teee çankırıdan samsun mehmet aydın devlet hastahanesine sevk ettiler insanları iyi sıcak ama biz malesef kimseyi tanımadığımız için çoooooook rezillik çektik 1 hafta hastahane bahçelerinde yattık samsun şimdi bende böyle kötü anılarıyla kaldı çarşamba pazarını çok beğendim sebzeler çok güzeldi taze süt satıyordu köylüler çok hoştu hastahanenin karşısında birşeyler bulamasakta aşağa doğru caddeler cıvıl cıvıldı ama tabi çok gezme şansımız olmadı dahadoğrusu hiç gezmedik ....
böyle talihsiz bir durum sonucu samsunuda görmek varmış tüm samsuna samsunlulara sevgilerrrturkbayragiturkbayragi
çoook geçmiş olsun a.s.a.s. inşallah kötü bişeyi yoktur kayınvalidenin :Saruboceq: inşallah ilerleyen zamanlarda gezmek görmek için gelirsin samsunumuza aklında farklı bir anı daha kalır :lepi: opuyorumnanaktan
sağol kayınvaldemi pazartesi taburcu ettiler şükür ama malesef kucağında 6 yaşında yeğenimizi kaybettik.....
amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: iple çekiyorum günleri ama geçmiyo işte -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
gördüm yaklava: çok güzel samsunda oturuyorum çalışmıyorum çocuğum yok kocamda yanımda değil ama sen varya hem çalışıyosun hem nasıl yetişiyosun gezmelere ben hiç bişeyi yetiştiremiyorumya şu bibaşıma halimle gamyoncuiremsu elimde çok çabuktur ama bilmiyorum yani opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam samsunla hiçççççç alakam yok ama geçen ayın28 de kayınvaldemin geçirdigi bir trafik kazası sonucu bizi teee çankırıdan samsun mehmet aydın devlet hastahanesine sevk ettiler insanları iyi sıcak ama biz malesef kimseyi tanımadığımız için çoooooook rezillik çektik 1 hafta hastahane bahçelerinde yattık samsun şimdi bende böyle kötü anılarıyla kaldı çarşamba pazarını çok beğendim sebzeler çok güzeldi taze süt satıyordu köylüler çok hoştu hastahanenin karşısında birşeyler bulamasakta aşağa doğru caddeler cıvıl cıvıldı ama tabi çok gezme şansımız olmadı dahadoğrusu hiç gezmedik ....
böyle talihsiz bir durum sonucu samsunuda görmek varmış tüm samsuna samsunlulara sevgilerrrturkbayragiturkbayragi
canım çok büyük geçmiş olsun,allah beterinden saklasın önceden tanışmış olsaydık keşke belki sizlere bir faydamız olurdu ,allah sabırlar versin ayrıca melek olmuş ama yeğeniniz
merhaba kızlarrrr!a.s.selam samsunla hiçççççç alakam yok ama geçen ayın28 de kayınvaldemin geçirdigi bir trafik kazası sonucu bizi teee çankırıdan samsun mehmet aydın devlet hastahanesine sevk ettiler insanları iyi sıcak ama biz malesef kimseyi tanımadığımız için çoooooook rezillik çektik 1 hafta hastahane bahçelerinde yattık samsun şimdi bende böyle kötü anılarıyla kaldı çarşamba pazarını çok beğendim sebzeler çok güzeldi taze süt satıyordu köylüler çok hoştu hastahanenin karşısında birşeyler bulamasakta aşağa doğru caddeler cıvıl cıvıldı ama tabi çok gezme şansımız olmadı dahadoğrusu hiç gezmedik ....
merhaba kızlarrrr!a.s.
saytros çookk geçmiş olsun diyecek bişey bulamıyorum :1no2:Allah sabır versin...:a015:
suprensesi kapamak zorunda kaldım msn.i kusura bakma!:1hug:
samsun işi yattı gibi şimdilik!:a015:
misafirlerim falan var bilmiyorumm buralarda takılıyoruz işte!...
slm arkadaşlar opuyorumnanaktan
prenses ne oldu sana niye bunalttılar seni zemuszemus herkesin olur canım yoğun günleri tabiki karşılıklı anlayışla hepsi hallolur kaydirigubbakcemile5 üzme kendini
günaydın,nasılsınız? çok sıcak hava ya bilgisayar başına bile geçesim olmuyor...
merhaba kızlarrrr!opuyorumnanaktan
prenses ne oldu cancan yine yaaa?..:1hug:
bugün annemler samsuna gidiyolarrr!
biz gelemiyoruzzzz!.....mafoldumben
iyi işte canım ya ne olsun zemuszemus sıcak çok yoğunum kardeşim bende bilgisayar onda :umursamaz: bende giremedim hiç opuyorumnanaktan sen nasılsıncanımsın tşk ederim beni gerçekten seven anlar zaten demi kuşum sen nasılsın neler yapıyorsun
merhaba kızlarrrr!opuyorumnanaktan
prenses ne oldu cancan yine yaaa?..:1hug:
bugün annemler samsuna gidiyolarrr!
biz gelemiyoruzzzz!.....mafoldumben
iyi işte canım ya ne olsun zemuszemus sıcak çok yoğunum kardeşim bende bilgisayar onda :umursamaz: bende giremedim hiç opuyorumnanaktan sen nasılsın
yaaaa sen niye gelmiyosunki eşinde izinde tak koluna çık gel işte :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?