- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.801
yok canım benim diyomuşki anne benim kızım yok o benim kızım olacaktı niye böyle oldu -tatlicadiarzu- ama ailecek sorun var çünkü iletişim sıfır aralarında :1no2: kim se kimseye ne olduğunu anlatmıyo garip işte CADIARZUCADIARZU sonuç yok beklemedeyiz halaçocuğun ailesimi istemiyorki , kuşum ya kaçmasınlar bunlar kafamçokkarıştı
Selam kızlar.Nasılsınız?Herkesler iyi mi?kaydirigubbakcemile2
Off acılı ezme yapmıştım.Çok yedim galiba.kafamçokkarıştı
afiyet olsun cokacimcoook teşekkür ben iyiyimde sen çoktandır yoksun buralarda opuyorumnanaktan
yok canım benim diyomuşki anne benim kızım yok o benim kızım olacaktı niye böyle oldu -tatlicadiarzu- ama ailecek sorun var çünkü iletişim sıfır aralarında :1no2: kim se kimseye ne olduğunu anlatmıyo garip işte CADIARZUCADIARZU sonuç yok beklemedeyiz hala
afiyet olsun cokacimcoook teşekkür ben iyiyimde sen çoktandır yoksun buralarda opuyorumnanaktan
Çağırsam sanki gelecektin.laelaelaelaelae
Ne oldu o günden sonra inandı mı müdür?kaydirigubbakcemile3
Trip niye atalım.kaydirigubbakcemile
bide ballın bikinili resimleri var onlarıda ekleyeyimmi kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
a.s
Sen şimdi resimleri makineden de mi sildin?:umursamaz:
iyi akşamlarr arkadaşlar!...opuyorumnanaktan
suprensesi resimler için teşekkürlerrrrrr.....opuyorumnanaktan
bu plajı bilmiyorummm henüzzz!...
kızlarrr sizlerden naberrr?...:sm_confused:
iyiyim balkonda oturup bira içiyoruz eşim kuzenimle!:içelim:
eşim izine ayrıldıı da...kaydirigubbakcemile
iyiyim balkonda oturup bira içiyoruz eşim kuzenimle!:içelim:
eşim izine ayrıldıı da...kaydirigubbakcemile
prenses iyiyim sende iyisin inşallah kaydirigubbakcemile2
oooo senden keyiflisi yok yani kocan yanında zemuszemus allah bozmasın canım :Saruboceq: yarasın inşallah delikafadulden öpüyorum iyi geceler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
keyfimiz gıcırrr nazar değmesinnn!ben zaten tahmin etmiştim canım eşinin izne ayrıldığını sen ortalarda olmayıncazemuszemusemel ne yapıyor ,denizim sen nasılsın
keyfimiz gıcırrr nazar değmesinnn!
emel sürekli gezmek istiyo ne yapsınnnn?!!!
denize gidelim parka gidelimm habiree istiyoo iştee!
sen neler yaptın?seninki ne durumda?:sm_confused:
denizz ben de seni öptümm canımmopuyorumnanaktan senin eşinde inşallah tez zamanda yanında olurrrr!....
doğuya niye gidiyoo kıııı????fisfisfis
içgüveysiii iyii olmazzz bari bitişikk falan oturunnn!...-tatlicadiarzu-
amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: iple çekiyorum günleri ama geçmiyo işte -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-keyfimiz gıcırrr nazar değmesinnn!
emel sürekli gezmek istiyo ne yapsınnnn?!!!
denize gidelim parka gidelimm habiree istiyoo iştee!
sen neler yaptın?seninki ne durumda?:sm_confused:
denizz ben de seni öptümm canımmopuyorumnanaktan senin eşinde inşallah tez zamanda yanında olurrrr!....
canım çok yoruluyorum bugün 10 da çıktık gene öldüm valla yorgunluktan yatıcamda bi bakayım dedim deniz fenerinin resimlerini gördünmü tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?