Samsun///55

iyi işte canım benim kaydirigubbakcemile2 o sıktıkça sana daha tatlı gelecektir :icecream: o karışmasın sende yalan söyleme :kahve: herşey hallolur yani senin için dedimdi ben hihoyyyt inşallah herşey dilediğin gibi olur :Saruboceq:

sen nasılsın bu arada canım neler yapıyon bakıyım bu samsun sıcağında ayy ben senin yerinde olsam denizden çıkmam :))

ben pelitköyde oturuyorum unuttunmu burda sıcak falan yok heryer ifil ifil estiriyo :lepi::lepi:

ohh sen 2 ay daha çarşıya inme kaydirigubbakcemile3 gerçi ben de sıcak görmüyorum pek bizim işyeri ankara yolundaya köyde,heryer ağaclık birde dere içi burası,camımı açıyorum efil efil esiyor

madem herkes beni okuyor bende basın açıklaması yapayım ; msnden müsait olmuyorum,iş için açık olmak zorunda kalıyor msnim ama ben başında olmuyorum yada olsam bile ben müsait olmuyorum

kandil.jpg

Es-selamu aleyküm..

Peygamber Efendimiz (sav) o büyük mahkemede "Ümmetim ! Ümmetim !" diye secdede ağlarken,Rabbimizin " ışte Ümmetin !" diye vereceği listede yer alabilmek temennisiyle..

kandiliniz mübarek olsun..

Es-selamu aleyküm..

Peygamber Efendimiz (sav) o büyük mahkemede "Ümmetim ! Ümmetim !" diye secdede ağlarken,Rabbimizin " İşte Ümmetin !" diye vereceği listede yer alabilmek temennisiyle..

kandiliniz mübarek olsun..

kandilinizz mübarekkk olsuunnn!....opuyorumnanaktan

sizlerinde kandili mubarek olsun bütün dualarınızın kabul olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

deniz bi ce deyip kaçtı sanırım kızlar ben bu ara acayip yoğunum ütü yaptım bide yatıcam şimdi,inanın acayip yoğun yoksa ben gelmezmiydim buralara he bide varya yetkilerim arttı işyerinde,patron bu konunun sorumluluğunu bana verdi,toplantı yapıp işçilere açıkladı,aslında iyimi yaptı kötümü bilmiyorum hiç vaktim olmuyor artık derincim seni ve emeli kocaman öpüyorum,denizcim sende anlat meraklandım aklım kalıyorr

deniz bi ce deyip kaçtı sanırım kızlar ben bu ara acayip yoğunum ütü yaptım bide yatıcam şimdi,inanın acayip yoğun yoksa ben gelmezmiydim buralara he bide varya yetkilerim arttı işyerinde,patron bu konunun sorumluluğunu bana verdi,toplantı yapıp işçilere açıkladı,aslında iyimi yaptı kötümü bilmiyorum hiç vaktim olmuyor artık derincim seni ve emeli kocaman öpüyorum,denizcim sende anlat meraklandım aklım kalıyorr

günaydınnn kızlarrr!opuyorumnanaktanprenses özlettin kendini!neyse çalış iyi ol da!
deniz evet neler oldu yazsaydın ya!:sm_confused:
bizim diğer kızlarr da kayıp nedensee yaaww!...CADIARZU

günaydınnn kızlarrr!opuyorumnanaktanprenses özlettin kendini!neyse çalış iyi ol da!
deniz evet neler oldu yazsaydın ya!:sm_confused:
bizim diğer kızlarr da kayıp nedensee yaaww!...CADIARZU

günaydın derincim valla özledim sizi ama inan yerime oturacak fırsatım olmuyor ağustos böceği misali yazın çalışmam gerek zemuszemus

Back