- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.761
iyi işte canım benim kaydirigubbakcemile2 o sıktıkça sana daha tatlı gelecektir :icecream: o karışmasın sende yalan söylemeherşey hallolur yani senin için dedimdi ben hihoyyyt inşallah herşey dilediğin gibi olur :Saruboceq:
sen nasılsın bu arada canım neler yapıyon bakıyım bu samsun sıcağında ayy ben senin yerinde olsam denizden çıkmam :))
ben pelitköyde oturuyorum unuttunmu burda sıcak falan yok heryer ifil ifil estiriyo :lepi::lepi:
Es-selamu aleyküm..
Peygamber Efendimiz (sav) o büyük mahkemede "Ümmetim ! Ümmetim !" diye secdede ağlarken,Rabbimizin " İşte Ümmetin !" diye vereceği listede yer alabilmek temennisiyle..
kandiliniz mübarek olsun..
kandilinizz mübarekkk olsuunnn!....opuyorumnanaktan
sizlerinde kandili mubarek olsun bütün dualarınızın kabul olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tekrar gibi olacak ama bendende bir günaydın :))
merhaba kızlarrrr!opuyorumnanaktan
iyi hafta sonları diliyorummm hepinizeee!....a.s.
selam kızlar kaydirigubbakcemile3 nerelerdesiniz kimseler yok :1no2: neler oldu neler anlatırım sonra uzun uzun mafoldumben öptüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
deniz bi ce deyip kaçtı sanırım kızlar ben bu ara acayip yoğunum ütü yaptım bide yatıcam şimdi,inanın acayip yoğun yoksa ben gelmezmiydim buralara he bide varya yetkilerim arttı işyerinde,patron bu konunun sorumluluğunu bana verdi,toplantı yapıp işçilere açıkladı,aslında iyimi yaptı kötümü bilmiyorum hiç vaktim olmuyor artık derincim seni ve emeli kocaman öpüyorum,denizcim sende anlat meraklandım aklım kalıyorr
günaydınnn kızlarrr!opuyorumnanaktanprenses özlettin kendini!neyse çalış iyi ol da!
deniz evet neler oldu yazsaydın ya!:sm_confused:
bizim diğer kızlarr da kayıp nedensee yaaww!...CADIARZU
günaydın derincim valla özledim sizi ama inan yerime oturacak fırsatım olmuyor ağustos böceği misali yazın çalışmam gerek zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?