Samsun///55

günaydınnnn kızlarrrrrt!opuyorumnanaktan
iyi haftalarrrr!
suprensesi sanki sen yıkıyonn heee makineye atcan alti üstü!:umursamaz:
aysun eşin kayserili mi?şimdi bu sıcaklarda da oralar çekilmez anacımmm yaa!:1shok:
ne güzel deniz kenarı dururkennn!zemuszemus
deniz hoşgeldiinn!a.s.
suprensesi yine ne tiribiymiş kııı bu?...CADIARZU

canım iyide bikinimi elimde yıkıyom ben hassas sonra banyoyu yıkadım hep kum oldu ay sinir oldum zaten heryerim ağrıyor nedense işlerde çok benim sevgili müdürüm izinde ya tirip arkadaşımaydı sanırım bundanda ayrıldım :lepi:

slm prenses geldim ben opuyorumnanaktan ama çok kalamayacağım -tatlicadiarzu- işlerim var sonrada yatarım işte kardeşimde burda pc onun odada uyur birazdan rahatsız etmeyeyim kaydirigubbakcemile4

canım iyide bikinimi elimde yıkıyom ben hassas sonra banyoyu yıkadım hep kum oldu ay sinir oldum zaten heryerim ağrıyor nedense işlerde çok benim sevgili müdürüm izinde ya tirip arkadaşımaydı sanırım bundanda ayrıldım :lepi:

günaydın,bugün çok bunaltıcı bir hava var ufff ,bizde hiç memnuz olmayız haaa,soğuk diye yakınıyorduk şimdide sıcak

merhabaa kızlarrr!opuyorumnanaktan
burası da çok bunaltıcııı!
suprensesi bu da mı olmadııı?
hayırlısı ne diyelimmm!...benneyaptımki

merhabaa kızlarrr!opuyorumnanaktan
burası da çok bunaltıcııı!
suprensesi bu da mı olmadııı?
hayırlısı ne diyelimmm!...benneyaptımki

olay ne biliyonmu derin,ama kızmıcan ben normal arkadaşlarımla denize gittim benim sevgilim izmirde şuan 3 temmuzda gelecek bu da giderken dediki bensiz gitmeni istemiyorum demişti,bende gittimya söylemeyecektim aslında aradı inkar ettim akşamda msnde beni yanmış vaziyette gördü ,bittim ben ya :gitme:

olay ne biliyonmu derin,ama kızmıcan ben normal arkadaşlarımla denize gittim benim sevgilim izmirde şuan 3 temmuzda gelecek bu da giderken dediki bensiz gitmeni istemiyorum demişti,bende gittimya söylemeyecektim aslında aradı inkar ettim akşamda msnde beni yanmış vaziyette gördü ,bittim ben ya :gitme:

bakkk yaaa delikanlıı gibii gitcemmm deseydin yaa şuna leenn!:kızgın:
şimdiden yok onu yapma bunu yapmaaa öööfffff!...:dilcikar:
yalan söylemen çok kötüü olmuşş ama kınıyorummm hemi deee çokkkkk!...:olmaz:

bakkk yaaa delikanlıı gibii gitcemmm deseydin yaa şuna leenn!:kızgın:
şimdiden yok onu yapma bunu yapmaaa öööfffff!...:dilcikar:
yalan söylemen çok kötüü olmuşş ama kınıyorummm hemi deee çokkkkk!...:olmaz:

benimi kınıyon anlamadımki ya ayrılmamayayım diye sırf dişimi sıkıyorum ama benim gibi başıboş sorumsuz birine göre değil hem annemden izin aldım ona ne ki demi bide çok ters of fya neden normal iri bulmuyor beni anlamıyorumki

bana düşmez ama prenses erkekler hep böyledir ve haklıdır da.sevdiği insanı sahiplenmek nerde ne yaptığını bilmek ister.sen dürüst davransaydın daha iyi olurdu bencede derine katılıyorum.ben çalışmıyorum bu arada

bana düşmez ama prenses erkekler hep böyledir ve haklıdır da.sevdiği insanı sahiplenmek nerde ne yaptığını bilmek ister.sen dürüst davransaydın daha iyi olurdu bencede derine katılıyorum.ben çalışmıyorum bu arada

nasıl geçiyor günlerin canım bekarsın sanırımda samsunun yerlisi çok az buraalımısın çok soru soruyorum ama tanışıyoruz demi sende istediğini söyleyebilirsin yorum anlamında zaten benimki işi büyütttü msn şifremi felanda istiyor delimi ne kafamçokkarıştı

bu arada kızlar ben çok yoğunum sizinle eskisi kadar ilgilenemiyorum msnde felan lütfen anlaşıyla karşılayın müdürüm izinde canım çıkıyor resmen nasıl yoğun anlatamam 3 tel.la konuşurmu bir insan ya bugün 3 tel.la konuşuyordum düşünün halimi,bide hep sorunlar felan müdür olmak kolay değil tabi:lepi:

günaydınn kızlarrr!opuyorumnanaktan
prenses bu herif sana güvenmiyoo sanırımm ve bu çokk kötüü!:olmaz:
yalan söylemeni kınadımm ben ama bu da çok şeyy istiii daha şimdidenn!...:sm_confused:

günaydıınn canım zemuszemus

yalan söylemeni kınadımm ben ama bu da çok şeyy istiii daha şimdidenn!...:sm_confused:

bencede prenses ya sana güvenmiyo yada kendine delikafadulden

tamam ya sizede bişey söylenmiyor ama ben denize gitmeyi çok istiyordum yalnızda olsa gidecektim annem izin verdi hem :umursamaz: susuyorum dahada bişey anlatmayacam size sabah 6 dan gece 11 e kadar çalışıyorum 10 gündür,zaten akşam söz verdirdim bir daha yalan söylemeyecekmişim oda sıkmayacakmış beni mafoldumben

tamam ya sizede bişey söylenmiyor ama ben denize gitmeyi çok istiyordum yalnızda olsa gidecektim annem izin verdi hem :umursamaz: susuyorum dahada bişey anlatmayacam size sabah 6 dan gece 11 e kadar çalışıyorum 10 gündür,zaten akşam söz verdirdim bir daha yalan söylemeyecekmişim oda sıkmayacakmış beni mafoldumben

iyi işte canım benim kaydirigubbakcemile2 o sıktıkça sana daha tatlı gelecektir :icecream: o karışmasın sende yalan söyleme :kahve: herşey hallolur yani senin için dedimdi ben hihoyyyt inşallah herşey dilediğin gibi olur :Saruboceq:

Back