Samsun///55

ben bağkurda oturuyorum derin,biyoloğum.çok sık giremiyorum internete bende işde kaçamak yapıyorum arada :)

ne meşgulu derin ya geziyordum ayy rus pazarından başladım 56,çiftlik,mecidiye,fatih sultan mehmet ordan amisoss tepesi diyorumya ordan tuttum kavaka gittim bu kavak piyango gibi oldu yeni geldim işe ama bu gezme önümüzdeki 10 gün boyunca görüp göreceğim son gezim oldu çünkü müdürüm izne ayrıldı ayy iyiki ben merkezde çalışmıyorum yada merkezde oturmuyorum bu gün ne alışveriş yaptım sormayın,günümüz vardı sıra bendeydi günlük takabileceğim bir bilezik aldım ama öyle kaba bişi değil sonra feneryum açılmış ordanda alışveriş yaptım babalar günü için ayy sormayın ya ölüyorum yorgunluktan şimdi işteyim akşamda geç çıkıcam öptüm sizi

tennure bağkur tam nereydi unuttum ben:uhm:!samsunda yaşamıyorum da!
arada da olsa gelmen güzel buralara!opuyorumnanaktan
suprensesi ne ettin kıı sanki çarşı pazar samsun kaçacakmıoş gibinnn!kaydirigubbakcemile4
ipini salmışlarrr gibinnn gezipdurunnnn!...kafamçokkarıştı

tennure bağkur tam nereydi unuttum ben:uhm:!samsunda yaşamıyorum da!
arada da olsa gelmen güzel buralara!opuyorumnanaktan
suprensesi ne ettin kıı sanki çarşı pazar samsun kaçacakmıoş gibinnn!kaydirigubbakcemile4
ipini salmışlarrr gibinnn gezipdurunnnn!...kafamçokkarıştı

ama son canım müdür izne gitti,gerçi olsada bi işe yaramıyordu ama kaydirigubbakcemile3

he derincim bağkur nerde biliyonmu samsundan atakuma doğru geliyon ya samsunun çıkışında limanın karşısında diye tarif edeyim sana

kızlarr ben geldim tabiki kimse yok bu saatte kim olurki -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ben gibi deliler :roflol: neyse kocam geldi hala daha burda ama onu bu gece gemide bıraktım inşallah kalkmazlarda bende yarın yine görebilirim :Saruboceq:öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

kızlarr ben geldim tabiki kimse yok bu saatte kim olurki -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ben gibi deliler :roflol: neyse kocam geldi hala daha burda ama onu bu gece gemide bıraktım inşallah kalkmazlarda bende yarın yine görebilirim :Saruboceq:öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ben tahmın etmiştim canım eşinin gitmediğini işallah bugünde görüşürsünüz kaydirigubbakcemile5

günaydın samsunlular, bağkur samsun girişinde stat varya gençlik parkı tarafı işde o stadın hemen karşısına kalıyor.güzel bir haftasonu geçrimenizi dilerim a.s.

günaydın samsunlular, bağkur samsun girişinde stat varya gençlik parkı tarafı işde o stadın hemen karşısına kalıyor.güzel bir haftasonu geçrimenizi dilerim a.s.

ama son canım müdür izne gitti,gerçi olsada bi işe yaramıyordu ama kaydirigubbakcemile3

he derincim bağkur nerde biliyonmu samsundan atakuma doğru geliyon ya samsunun çıkışında limanın karşısında diye tarif edeyim sana
günaydınn arkadaşlarrrr!opuyorumnanaktan
prenses müdür olsa sanki çok takacaktınn daa!:umursamaz:
tennure anladımm canıma.s ben gelmeyeli uzun zaman oldu da biliyorum az çok oralarıı!
denizz merhabalarrr!...a.s.

canım ne yapacaksın haftasonu ben bugünde çalışıyorum maalesef ama ...

derincim haklısın geçen gün kardeşim geldi diyorki senin burda korktuğun biri varmı ben hep bi müdürden bahsediyorum ya aslında 5 tanelerde ben diğerlerini dikkate bile almıyorumkaydirigubbakcemile3

slm kızlar a.s. nasılsınız günlerdir görüşemedik :çok üzgünüm: kocamcımda gitti bu sabah :a015::a015: yanlızım artık senağlama
yeni arkadaşlar gelmiş opuyorumnanaktan hoşgeldiniz

kızlar ben denizdne geliyorum ölüyorum yorgunluktan 19 mayıs ilçesine bağlı yörükler diye bir yere gittik yalnız manzara süperdi neden resim çekmedim çünkü tirip atmakla meşguldum,şimdide duş yemek çamaşır varya sırf şu deniz çamaşırlarını yıkayacam diye daha gitmicem denize benim gibi pis üşengeç birinegöre değil bu iş

evet canım bafralıyım.bende 2 gündür denize gidiyorum deniz eşyalarını yıkamak banada zor geliyor.ama çok seviyorum denizi.2 gündür engizdeydim bu hafta içi de düşünüyorum tadını çıkartim ondan sonra bana yol gözükğyor kızlar.eşimin memleketine gideceğim kayseriye

evet canım bafralıyım.bende 2 gündür denize gidiyorum deniz eşyalarını yıkamak banada zor geliyor.ama çok seviyorum denizi.2 gündür engizdeydim bu hafta içi de düşünüyorum tadını çıkartim ondan sonra bana yol gözükğyor kızlar.eşimin memleketine gideceğim kayseriye

kızlar ben denizdne geliyorum ölüyorum yorgunluktan 19 mayıs ilçesine bağlı yörükler diye bir yere gittik yalnız manzara süperdi neden resim çekmedim çünkü tirip atmakla meşguldum,şimdide duş yemek çamaşır varya sırf şu deniz çamaşırlarını yıkayacam diye daha gitmicem denize benim gibi pis üşengeç birinegöre değil bu iş

ben geldim zemuszemuszemuszemus nabersiniz

günaydınnnn kızlarrrrrt!opuyorumnanaktan
iyi haftalarrrr!
suprensesi sanki sen yıkıyonn heee makineye atcan alti üstü!:umursamaz:
aysun eşin kayserili mi?şimdi bu sıcaklarda da oralar çekilmez anacımmm yaa!:1shok:
ne güzel deniz kenarı dururkennn!zemuszemus
deniz hoşgeldiinn!a.s.
suprensesi yine ne tiribiymiş kııı bu?...CADIARZU

Back