Samsun///55

öff bee bu erkeklere de yüz vermeye gelmiyooo haa!:olmaz:
hemen herşeye müdahale ediilerrr!:1closedeyes:
hee yarın gelliiii benimki!a.s
ben emelle uğraşıyorum boynum kaç gündür geçmedi çok ağrıyo!
az sonra doktora gitmeyi düşünüyorummm!...CADIARZU

ay ben öyle sıkıntıya gelemem biraz dişimi sıkcam napıyım kaydirigubbakcemile3son 8 aydır en uzun illişkim 3 gün sürdü kaydirigubbakcemile3emelin adına sevindim ya şu resmi kaldır diyom ısırasım geliyor vallahi ablasının bebişi yerim onu ben

günaydın,ben de bağkurda oturuyorum suprensesi,bu site yenimi ki yoksa buraya çok gelen olmaz mı ? aslına bakarsanız ben yemek tariflerini ararken buldum burayı , orası epey kalabalık :))

günaydın,ben de bağkurda oturuyorum suprensesi,bu site yenimi ki yoksa buraya çok gelen olmaz mı ? aslına bakarsanız ben yemek tariflerini ararken buldum burayı , orası epey kalabalık :))

bilemiyorum canım,ben topikten daha yeniyim ne ben açtım nede benim burası

bilemiyorum canım,ben topikten daha yeniyim ne ben açtım nede benim burası

hayırlı cumalarrr kızlaaarrrr!a.s.
tennure burası bu aralar bööleee sakinn canım:a015: sen uğra yine de selamını alan olur!vereliniortak
prenses ne ettin düzelttin mi oralarıııı?!::..:sm_confused:

hayırlı cumalarrr kızlaaarrrr!a.s.
tennure burası bu aralar bööleee sakinn canım:a015: sen uğra yine de selamını alan olur!vereliniortak
prenses ne ettin düzelttin mi oralarıııı?!::..:sm_confused:

baya düzelttim canım ya,resim çekcem bu haliyle bide ya akşam varya 11 de eve gittim duş yemek bişey yok sabahta 6 da evden çıktım perişanım müdürüm izne gidiyor bu aralar böyle olacak giremedimde topiğe,sen nasılsın hasret giderdinizmi

baya düzelttim canım ya,resim çekcem bu haliyle bide ya akşam varya 11 de eve gittim duş yemek bişey yok sabahta 6 da evden çıktım perişanım müdürüm izne gidiyor bu aralar böyle olacak giremedimde topiğe,sen nasılsın hasret giderdinizmi

ayy bende koşturup duruyorumm işte aynı!
çek de bi de düzgün halini görelimm!a.s
bende saçıma gfölge attırdım dünn yeni resim çekinirsem eklerimmm!...opuyorumnanaktan

suprensesi meşgul herhal:1rolleyes: sen ne iş yapıyosun? neresindensin samsununnn kardeşşş!.?..:sm_confused:

ne meşgulu derin ya geziyordum ayy rus pazarından başladım 56,çiftlik,mecidiye,fatih sultan mehmet ordan amisoss tepesi diyorumya ordan tuttum kavaka gittim bu kavak piyango gibi oldu yeni geldim işe ama bu gezme önümüzdeki 10 gün boyunca görüp göreceğim son gezim oldu çünkü müdürüm izne ayrıldı ayy iyiki ben merkezde çalışmıyorum yada merkezde oturmuyorum bu gün ne alışveriş yaptım sormayın,günümüz vardı sıra bendeydi günlük takabileceğim bir bilezik aldım ama öyle kaba bişi değil sonra feneryum açılmış ordanda alışveriş yaptım babalar günü için ayy sormayın ya ölüyorum yorgunluktan şimdi işteyim akşamda geç çıkıcam öptüm sizi

Back