- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.701
slm , sonunda buldum burayı ve samsunluları ...
hoşgeldinnnn!....a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm , sonunda buldum burayı ve samsunluları ...
öff bee bu erkeklere de yüz vermeye gelmiyooo haa!lmaz:
hemen herşeye müdahale ediilerrr!:1closedeyes:
hee yarın gelliiii benimki!a.s
ben emelle uğraşıyorum boynum kaç gündür geçmedi çok ağrıyo!
az sonra doktora gitmeyi düşünüyorummm!...CADIARZU
sık o zaman dişini rekora gittt!...:roflol:
benim bebiş ne yapıyor derincim sanada günaydın bu arada
günaydınnn prensessss!opuyorumnanaktan
tontiş acıkmış tost istiyorcokacimcoook gidem de yapam yine gelirimmm!
sen napıyosunnnnn?...
çalışmam lazım çok işim var masam evraktan gözükmüyor vaallahi of ya hiç çalışasım yok ama
çalıışşşşşş köleeeeeeeeee!.....hihoyyyt
gittim başka masada çalışıyorum ondan giremedim hiç benim masamın düzelecek gibi hali yok kardeşimi çağırcam biraz yardım etsin dosyalama işine
günayyydınnn arkidişlerrrr!opuyorumnanaktan
dikkat et de o masada kaybetme kendinüüüü!.:roflol:
günaydın,ben de bağkurda oturuyorum suprensesi,bu site yenimi ki yoksa buraya çok gelen olmaz mı ? aslına bakarsanız ben yemek tariflerini ararken buldum burayı , orası epey kalabalık :))
günaydın,ben de bağkurda oturuyorum suprensesi,bu site yenimi ki yoksa buraya çok gelen olmaz mı ? aslına bakarsanız ben yemek tariflerini ararken buldum burayı , orası epey kalabalık :))
bilemiyorum canım,ben topikten daha yeniyim ne ben açtım nede benim burası
hayırlı cumalarrr kızlaaarrrr!a.s.
tennure burası bu aralar bööleee sakinn canım:a015: sen uğra yine de selamını alan olur!vereliniortak
prenses ne ettin düzelttin mi oralarıııı?!::..:sm_confused:
baya düzelttim canım ya,resim çekcem bu haliyle bide ya akşam varya 11 de eve gittim duş yemek bişey yok sabahta 6 da evden çıktım perişanım müdürüm izne gidiyor bu aralar böyle olacak giremedimde topiğe,sen nasılsın hasret giderdinizmi
slm, sizlere de hayırlı cumalar,sen ne iş yapıyorsun su prensesi?
suprensesi meşgul herhal:1rolleyes: sen ne iş yapıyosun? neresindensin samsununnn kardeşşş!.?..:sm_confused: