Samsun///55

daha denize gitmedim ama babam 2 gündür gidiyo nasıl yanmışya -tatlicadiarzu- benim henüz fırsatım olmadı gideyim tenim güneş görsün falan inşallah :icecream::icecream: kocam gelsin gitsin dniz kolay hihoyyyt

6.30 da kalkmam gerekiyor ama kalkamıyorum her sabah geç kalıyorum ya ben :))bk bu resmi sevgi gölünün rda ektim pazar günü derin için ekleyelimde biraz olsun hasret gidersin
resim2491.jpg

prenses resim çok güzelll çoookkkkk teşekkürler canımopuyorumnanaktan!deniz sen nerde oturuyodun?:sm_confused:deniz mevsimi geldi mi orda da?...

prenses resim çok güzelll çoookkkkk teşekkürler canımopuyorumnanaktan!deniz sen nerde oturuyodun?:sm_confused:deniz mevsimi geldi mi orda da?...

yok canım ya nerde gerçi bu pazar girilir ama ben baloya gidecem hemde birazcık daha ısınsın sonra zır zır hasta oluyorum biliyorsun canım akşam dedim derin girer nete hazır kocişi yok ama geç gelmişsin canım yakalayamadım sseni istediğin resim olsun hergün çekerim ben sana canım bu akşam dışarı çıkacam sanırım süslü püslü oturuyorum hiç kıpırdamadan üzerim bozulmasın diyekaydirigubbakcemile3

deniz pelitköyde oturuyor canım atakumdan ilerde biraz fakülteyede gitmeden içerde kalıyor az ,ben söyleyeyim onun yerine kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalarrrrr arkidişlerrrr!a.s.suprensesi iyi eğlenceleropuyorumnanaktan sana bizim burda balo ne zaman acep bizde katılırdık hep ama bu yıldan haberim yokkkk!:umursamaz:ayy dün sorma arkadaş vardı onikiye kadar oturdu kocası da bi kere arayıp nerdesin sen demediii yawww!....:olmaz:

hayırlı cumalarrrrr arkidişlerrrr!a.s.suprensesi iyi eğlenceleropuyorumnanaktan sana bizim burda balo ne zaman acep bizde katılırdık hep ama bu yıldan haberim yokkkk!:umursamaz:ayy dün sorma arkadaş vardı onikiye kadar oturdu kocası da bi kere arayıp nerdesin sen demediii yawww!....:olmaz:

İiyide ne giyecem ben ya offff , ya sinir olurum oyle tiplere,kırk yılda bir müsait oldun ondada geleceği tuttu ya demekki adam başından atmaya yer arıyormuş ayyy ne dedikoducu oldum ben yaakaydirigubbakcemile2

İiyide ne giyecem ben ya offff , ya sinir olurum oyle tiplere,kırk yılda bir müsait oldun ondada geleceği tuttu ya demekki adam başından atmaya yer arıyormuş ayyy ne dedikoducu oldum ben yaakaydirigubbakcemile2

yokk kıızz olay ölee değil başka bişeyler vardı ama deşelemedummm neyse!CADIARZUşöölee güzel bi abiyen yok mu?nerde olacak balo?...:sm_confused:

biliyorum ama hiç gitmedim!:1no2:
şöyle saçları dağınık toplat!zemuszemus
hafif makyaj yap!
fuşya falan çok moda yok mu ölleee bişeyin bi bakın!

ben bugün her zamanki gibi müdürle kavga ettim ya öldürcem en sonunda aldım çantamı çıktım gittim kuaföre maşa yaptırdım ordan gezmelere gittim hazır güzelken boşunamı eve gelseydim demi ama zemuszemus

buralardayım da yazışamadık!:1no2:
emel sürekli gezmek istiyor!kaydirigubbakcemile4
bir bi sırtım tutulmuş ki sorma!:1no2:
bu akşam msn.i açarım!a.s

çok yoğun ya off laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-ay ben yakın oslam emeli hiç bırakmam bütün çocuklar sever beni nedense annem diyorki akılllarınız birde kafamçokkarıştı

annen haklı olabülüüü!...-tatlicadiarzu-

geçen carrfoura gittim ,kücücük çocuk çağırdı beni uazaktan eliyle işaret etti gittim yanına bu sefer eğil diye işaret etti allahım ya 3 yaşında felan bi güzel öptü beni görmeliydin nasıl komikti bide sulu öptü salyaları felan aktı allahım anlatamam ya opuyorumnanaktan

geçen carrfoura gittim ,kücücük çocuk çağırdı beni uazaktan eliyle işaret etti gittim yanına bu sefer eğil diye işaret etti allahım ya 3 yaşında felan bi güzel öptü beni görmeliydin nasıl komikti bide sulu öptü salyaları felan aktı allahım anlatamam ya opuyorumnanaktan

çocuklarrr sevildiklerini çok hissediyolarr!...a.s

Back