Samsun///55

amain samsun sayfamız gitmiş arka sayfalara kızlar ben trabzonluyum trabzonnn samsunu samsunlular korumuyor nedense aaa ne ayıp :))))))

sen baloda değil miydin kızzzz?...:sm_confused:

gidemedimki canım ya kardeşimin dersanede işi çıkmış bizim inek kendi gibi arkadaşlarıyla etüt almışlar,burda havada kötü bugün herşey yalan oldu canım denizede gidemedim off ya zeynep le buluştuk gündüz 2 saat felan sonra uyudum hep,ne yapayım yeterki ataması yapılsın dedi annem ben başka bi yer için izin veririm sana diye söz verdi

yine ne yaptınnnnnnnn?....:1shok:

dün akşam 11 de uyudum zaten eve geldiğimde 11'e çeyrek vardıkafamçokkarıştışimdide uyandım uyuyamıyorum ya,derincim hani biri vardıya biz onunla tekrar denemeye karar verdik ama çok huysuzum ya geçinemiyorum kimseyle akşamda kavga etik benden ayrılmış olabilir -tatlicadiarzu-

günaydınnnlarrrr!opuyorumnanaktan
prenses ne ettin yine?
şu laz uşağını diyosun değil mi?:sm_confused:
herşeye parlama öyle yaaa biraz sakin ol!...a.s

günaydınnnlarrrr!opuyorumnanaktan
prenses ne ettin yine?
şu laz uşağını diyosun değil mi?:sm_confused:
herşeye parlama öyle yaaa biraz sakin ol!...a.s

oda parlıyor amakaydirigubbakcemile3ya ama çok kıskanç onunlamı uğraşacam pazar günü zeyneple buluştuk 2 saatliğine şarjım bitti o ara arayıp zeynepin numarasını verecekmişim peh peh pehkafamçokkarıştıben öyle sıkıntıya gelemem ,sen nasılsın bitti yarın geliyor demi

öff bee bu erkeklere de yüz vermeye gelmiyooo haa!lmaz:
hemen herşeye müdahale ediilerrr!:1closedeyes:
hee yarın gelliiii benimki!a.s
ben emelle uğraşıyorum boynum kaç gündür geçmedi çok ağrıyo!
az sonra doktora gitmeyi düşünüyorummm!...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…