Samsun///55

günaydınnnnnnnnnnnnnn
derincim annem işyerindeydi akşama kadar arayamadım dün seni bugün öğleden sonra ararım işallah koçişinde evde olmaz öpüldünüz kızlar denizcim sende :)))))))

günaydınnnnnnnnnnnnnn
derincim annem işyerindeydi akşama kadar arayamadım dün seni bugün öğleden sonra ararım işallah koçişinde evde olmaz öpüldünüz kızlar denizcim sende :)))))))

selaaammm kızlar nasılsınız a.s. prenses avatarına ne oldu senin :1shok:

günayydınn kuzularrra.s.!deniciğim eccükk istirahat etti prenses!bugün öğleden sonra evde benimki ama görüşürüz yine de!...opuyorumnanaktan

gittinmi denizcim ya çok yoğunum ondan giremiyorum fazla evede iş getirdim off ya alladdinin lambasına ihtiyacım var işlerimin bitmesi için

yok prenses burdayım daha :kedi: inşallah çok çabuk halledersin işlerini bak burnumu oynattım sana yardım için oldumu kaydirigubbakcemile4

işlerimin bitmesi iin kış gelmesi lazım canım ya sen nasılsın deniz sezonunu açtınızmı samsunda

daha denize gitmedim ama babam 2 gündür gidiyo nasıl yanmışya -tatlicadiarzu- benim henüz fırsatım olmadı gideyim tenim güneş görsün falan inşallah :icecream::icecream: kocam gelsin gitsin dniz kolay hihoyyyt

daha denize gitmedim ama babam 2 gündür gidiyo nasıl yanmışya -tatlicadiarzu- benim henüz fırsatım olmadı gideyim tenim güneş görsün falan inşallah :icecream::icecream: kocam gelsin gitsin dniz kolay hihoyyyt

kocişini sevsinler ayol ya ben bu pazar gidemem de canım onun üzüntüsü içindeyim of ya sabhları millet denize gidiyor ben işe :gitme:

aa o daha önemli ne denizi sen baloya git belkim birileriyle tanışırsın kaydirigubbakcemile5 saat kaç olmuş sen kaçta kalkıyosun CADIARZU

aa o daha önemli ne denizi sen baloya git belkim birileriyle tanışırsın kaydirigubbakcemile5 saat kaç olmuş sen kaçta kalkıyosun CADIARZU

6.30 da kalkmam gerekiyor ama kalkamıyorum her sabah geç kalıyorum ya ben :))bk bu resmi sevgi gölünün rda ektim pazar günü derin için ekleyelimde biraz olsun hasret gidersin
resim2491.jpg

resim çok güzel aman samsun güzel be dimi :lepi: ben asla dayanamam öyle geç yatıp erken kalkmalarada ondan dedim -tatlicadiarzu- deli gibi dolanırım artık tüm gün ama sabah kalkmak gibi derdim yok şimdilik sengözlerimebaksanab

resim çok güzel aman samsun güzel be dimi :lepi: ben asla dayanamam öyle geç yatıp erken kalkmalarada ondan dedim -tatlicadiarzu- deli gibi dolanırım artık tüm gün ama sabah kalkmak gibi derdim yok şimdilik sengözlerimebaksanab

işyerinde esnemeye bile bvaktim olmuyorki canım ya ama yatmalıyım artık öpüldün sende yat :))fazla geç olmadan iyi geceler canımcım iyiki varsın :))

Back