- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.641
sizi seviyorum kızlarrrr
günaydın kızlarrra.s.!prenses noldi ula birden aşkın depreşti?benneyaptımkianlat bakalım keyifler yerinde gibi!ya da ara beni!...opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi seviyorum kızlarrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnn
derincim annem işyerindeydi akşama kadar arayamadım dün seni bugün öğleden sonra ararım işallah koçişinde evde olmaz öpüldünüz kızlar denizcim sende :)))))))
selaaammm kızlar nasılsınız a.s. prenses avatarına ne oldu senin :1shok:
selaaammm kızlar nasılsınız a.s. prenses avatarına ne oldu senin :1shok:
yok prenses burdayım daha :kedi: inşallah çok çabuk halledersin işlerini bak burnumu oynattım sana yardım için oldumu![]()
işlerimin bitmesi iin kış gelmesi lazım canım ya sen nasılsın deniz sezonunu açtınızmı samsunda
daha denize gitmedim ama babam 2 gündür gidiyo nasıl yanmışya -tatlicadiarzu- benim henüz fırsatım olmadı gideyim tenim güneş görsün falan inşallah :icecream::icecream: kocam gelsin gitsin dniz kolay hihoyyyt
ne işin varki o günüde kendini mutlu etmek için geçir opuyorumnanaktan
aa o daha önemli ne denizi sen baloya git belkim birileriyle tanışırsın kaydirigubbakcemile5 saat kaç olmuş sen kaçta kalkıyosun CADIARZU
resim çok güzel aman samsun güzel be dimi :lepi: ben asla dayanamam öyle geç yatıp erken kalkmalarada ondan dedim -tatlicadiarzu- deli gibi dolanırım artık tüm gün ama sabah kalkmak gibi derdim yok şimdilik sengözlerimebaksanab
iyi geceler kızllaaar nabersiniz?...opuyorumnanaktan