- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.661
daha denize gitmedim ama babam 2 gündür gidiyo nasıl yanmışya -tatlicadiarzu- benim henüz fırsatım olmadı gideyim tenim güneş görsün falan inşallah :icecream::icecream: kocam gelsin gitsin dniz kolay hihoyyyt
6.30 da kalkmam gerekiyor ama kalkamıyorum her sabah geç kalıyorum ya ben :))bk bu resmi sevgi gölünün rda ektim pazar günü derin için ekleyelimde biraz olsun hasret gidersin
samsunda oturuyorum :bbo: ben yatıyorum iyi geceler millet opuyorumnanaktan kimse yok ama
prenses resim çok güzelll çoookkkkk teşekkürler canımopuyorumnanaktan!deniz sen nerde oturuyodun?:sm_confused:deniz mevsimi geldi mi orda da?...
hayırlı cumalarrrrr arkidişlerrrr!a.s.suprensesi iyi eğlenceleropuyorumnanaktan sana bizim burda balo ne zaman acep bizde katılırdık hep ama bu yıldan haberim yokkkk!:umursamaz:ayy dün sorma arkadaş vardı onikiye kadar oturdu kocası da bi kere arayıp nerdesin sen demediii yawww!....lmaz:
İiyide ne giyecem ben ya offff , ya sinir olurum oyle tiplere,kırk yılda bir müsait oldun ondada geleceği tuttu ya demekki adam başından atmaya yer arıyormuş ayyy ne dedikoducu oldum ben yaakaydirigubbakcemile2
yokk kıızz olay ölee değil başka bişeyler vardı ama deşelemedummm neyse!CADIARZUşöölee güzel bi abiyen yok mu?nerde olacak balo?...:sm_confused:
yalova gemisinde bilirsin belki ya varda ne bileyim of ya :sinifsinif:
biliyorum ama hiç gitmedim!:1no2:
şöyle saçları dağınık toplat!zemuszemus
hafif makyaj yap!
fuşya falan çok moda yok mu ölleee bişeyin bi bakın!
iyi hafta sonları kızzlarrr!opuyorumnanaktan
arıza prenses bırak şu herifi umursamaaaaa!....zemuszemus
umursanmayacak gbi değilki kuşum ya hem sen nerelerdesin allahtan müsait olacaktın ya şurda 3 gün nerdeeeeeeeee
buralardayım da yazışamadık!:1no2:
emel sürekli gezmek istiyor!
bir bi sırtım tutulmuş ki sorma!:1no2:
bu akşam msn.i açarım!a.s
çok yoğun ya off laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-ay ben yakın oslam emeli hiç bırakmam bütün çocuklar sever beni nedense annem diyorki akılllarınız birde kafamçokkarıştı
annen haklı olabülüüü!...-tatlicadiarzu-
geçen carrfoura gittim ,kücücük çocuk çağırdı beni uazaktan eliyle işaret etti gittim yanına bu sefer eğil diye işaret etti allahım ya 3 yaşında felan bi güzel öptü beni görmeliydin nasıl komikti bide sulu öptü salyaları felan aktı allahım anlatamam ya opuyorumnanaktan
çocuklarrr sevildiklerini çok hissediyolarr!...a.s
tacize uğradım sanırım sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydenize gidiyormusunuz sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?