Samsun///55

nerden çıktı şimdi takma tırnak yawww?!!!:sm_confused:!ben çookkkk zaman önce denemiştim yapıştırmayı ama hatırlamıyorum bile!fisfisfis...az sonra gelecem eşim not yayınlayacakmış!!!!!yasakkelime

bir derdim var kısmına konu açacam takma tırnak takmak istiyorum ama beceremiyorum diyesenağlamasenağlama

merhaba hatunlar ,nasılsınız? ben çok iyiyim ve mutluyum neden derseniz bildiğiniz gibi dün buluştuk kklı bayanlarla ve çok güzel bir gün geçirdim amma ve lakin güneş çarptı sanırım beni sonrasında döküldüm :)) bu siteye üye olduğum ve sizlerle de tanıştığım için çok mutluyum.resimlerimize bakın bakalım beni tanıyacak mısınız :))

iyi haftalarrr arkadaşlara.s.!amanıınnnn ne büyük dert takma tırnakdelikafadulden kız dene işte bi tanesine alırken de sor uygula!...:sm_confused:

aşkolsun ya delikafadulden nasılsın cnaım sen bugün biliyon benim burdaki halimi,gör anla işte neler çekiyom

merhaba ayşegülll!a.s.suprensesi ne takma tırnakla uğraşıyosun anlamdım ki!:sm_confused:güzelce törpüle temiz temiz cilala tamam!a.sben iyiyim şimdi duşumu aldım oturdum:1rolleyes: kız da uyudu ama yemek yapılacak tam uyudu dedim uyandı aha da!...:1shok:

merhaba ayşegülll!a.s.suprensesi ne takma tırnakla uğraşıyosun anlamdım ki!:sm_confused:güzelce törpüle temiz temiz cilala tamam!a.sben iyiyim şimdi duşumu aldım oturdum:1rolleyes: kız da uyudu ama yemek yapılacak tam uyudu dedim uyandı aha da!...:1shok:

ablasının ballı bebeği o tam benlik ha bu arada makinama kavuştum hihoyyytsonunda :)))))))balın sayesinde oldu birazda bana kalsa gider yeni bir makina alırdım onunla uğraşana kadar,farkındaysanız ben bugün fazla girmedim nete çalıştım çalıştım çalıştım :jeyyar:
ayşegülcüm dün samsun çarşının altını üstüne getirdik balllla ama elbise bulamadık gene senağlama diktirsemmmi bilmiyorumki

ablasının ballı bebeği o tam benlik ha bu arada makinama kavuştum hihoyyytsonunda :)))))))balın sayesinde oldu birazda bana kalsa gider yeni bir makina alırdım onunla uğraşana kadar,farkındaysanız ben bugün fazla girmedim nete çalıştım çalıştım çalıştım :jeyyar:
ayşegülcüm dün samsun çarşının altını üstüne getirdik balllla ama elbise bulamadık gene senağlama diktirsemmmi bilmiyorumki

hadi gözünaydın!:jeyyar:nasıl elbise arıyosun da bulamaysun anlamadımm!..:1no2:

hadi gözünaydın!:jeyyar:nasıl elbise arıyosun da bulamaysun anlamadımm!..:1no2:

diz altı yakası kapalı koltuk altım gözükmeyecek çicekli böcekli bişey işyerinde tek kız benim ondan sorun oluyor giydiklerim ama inanırmısın bulamadım devam aramaya:))))))
bugünlerde usluym demi :jeyyar:

gezeceğine biraz ilgilen bizimle ayol sende takma tırnak kullandınmı sen hiç kuşum

canım ben takma kullanmadım porselen yaptırmıştım uzun bi süre kullandım çok rahat oluyo bence onu yaptır ..kendi tırnağın gibi ..ama takma tırnak rahat olamazsın diyorum bence şekerim ..
günaydııınnn samsunun çıtırları :utangac:

günaydın canım nasılsın ...

kimse yoktu galiba ben çok yoğun oluyorum artık ya kızlar ramazana kadar devam eder yine boş anlarımda bakıyorum buraya ama eskisi gibi değil öpüyorum sizi hayırlı günler hepinize

günaydııınnn samsunun çıtırları :utangac:

canım ben takma kullanmadım porselen yaptırmıştım uzun bi süre kullandım çok rahat oluyo bence onu yaptır ..kendi tırnağın gibi ..ama takma tırnak rahat olamazsın diyorum bence şekerim ..

günaydın canım nasılsın ...

merhaba kızlarrrrr!a.s.prenses yine işe daldın herhalll:sm_confused: yoksun kolay gelsin canım sanaopuyorumnanaktan!denizzz kuussuumm öptüm sizleri de!...opuyorumnanaktan.

Back