Samsun///55

seninde işlerin bi bitse ama nerdeee

naber suprensesi banada gelirmisinki çağırsam ablan olarakalkisalkisalkis

bitmiyo valla napimmmCADIARZU pasaklı olamıyorum evdekiler de aksine pasaklılar eee nolcek iş başa düşcekkk!kaydirigubbakcemile2gülcen o akşama kadar çalışmaktan birde başına bela açmaktan gelemez valla temizliğe falan :bbo:bakma ona sennnn!ne yaptın kız konuşamadık hafta sonunu atlattın neler oldu haberim yok heç bişeyden!...:1no2:

ben toz almayı severim dedim ama bende pasaklıyım,pisimdir öyle annem dicek yapasım gelecek yapacam başka türlü asla pislikle uyum içinde yaşar giderim ben
ya sorma canım bişey valla sürünüyorum hiç hatırlatma

Derin kolay gelsin.Nedir bu evhanımlarının çektiği yahu.

Suprensesi gümüşlüğün tozunu almak çok gıcık bir iş değil mi?Bir sürü ıvır zıvır.:dilcikar:Benim de canım isterse temizlik yaparım yoksa yapmam.Tabi yapan var da onun için.kaydirigubbakcemile3

valla doğru söylüyosun derin mesajıma bile cevap yazamadı daha ben ona laf attım aslında hatırlasın diye

anaaammm içim tükenir benim işlerim hemen olcekkk :1shok:yoksa cinnet geliyo bana zor gidiyo!delikafaduldenAllah anana sabır versin!:teselli:niye noldu da sürünüyosun kız merak ettim hani halletmiştin?....CADIARZU neyi hatırlayacaktı gülcenilk fisfisfisçalışıyo ya zor yazıyodur belki kız yazar yoksama.s bizim kız delidir melidir ama!..

dayanamadım bakayım size dedim ama müdür beni burda görünce kendi işlerinize kakalıyor ben gideyim beni çağırdı yine akşam gelcem ama

dayanamadım bakayım size dedim ama müdür beni burda görünce kendi işlerinize kakalıyor ben gideyim beni çağırdı yine akşam gelcem ama

nerde samsunun gülleri anlamadım gitti yahuCADIARZU

iyi geceler kızlarrr!a.s.ben uğrayıp kaçıyorum!a.sballl tabi arkanızdan toplayan olunca yapmak istemiyonuz ben biliyorum!..a.s

günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? muhabbet temizlikdi sanırım dün :)) bende bulaşıktan nefret ederim.bu yüzden çeyizime aldığım ilk şey bulaşık makinesi oldu kaydirigubbakcemile3 pazar günleri annemi mutfağa atar evin diğer taraflarını ben temizlerim.temizledikten sonra da miss gibi kokan evi oturur bir seyreder keyiflenirim :)) herkese kolaylıklar dilerim

cevap yazmışın bende çabuk yaparım ama molalarım çok olur hallederiz canım sağol kabul etdiğin için

ne zaman geliyom:)):bboisim ama yalanmı söyleyeyim ama kendi pisliğimde mutluyum öyle ev falan dağınık olunca sevmiyorum sadece bana ait pislik olacakdelikafadulden

derincim sen balla çok iyi anlaşırsınız ya

ayşegülcüm canım günaydın

burdan sıcakmış gibi görünüyor :) bende de işler yoğun . geçen hafta tekstil fuarı vardı istanbulda benim patronda gitti , sağolsun tüm fuarı almış habire mal geliyor , cebelleşiyoruz işde

burdan sıcakmış gibi görünüyor :) bende de işler yoğun . geçen hafta tekstil fuarı vardı istanbulda benim patronda gitti , sağolsun tüm fuarı almış habire mal geliyor , cebelleşiyoruz işde

iyiyim canım ay sonu yoğunluğu işte sen ne yapıyon sıcakmı şehir

naber kızlarrrr!a.s.samsunda ısınmış sanırsam kolay gelsin sizlereee!öptümmm!...opuyorumnanaktan

güzel şeyler var mı canım gelirim bak hemencecik :jeyyar:

derincim ısındı evet ya vardır ya bi dize ...beni bu güzel havalar mahvetti diye
aynen öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…