- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.461
ciddi misin kız?fisfisfistoz almayı seviyosan gel a.siki günde bir alıyorum tozları fenalık geldi!...:bbo:
seninde işlerin bi bitse ama nerdeee
naber suprensesi banada gelirmisinki çağırsam ablan olarakalkisalkisalkis
naber suprensesi banada gelirmisinki çağırsam ablan olarakalkisalkisalkis
bitmiyo valla napimmmCADIARZU pasaklı olamıyorum evdekiler de aksine pasaklılar eee nolcek iş başa düşcekkk!kaydirigubbakcemile2gülcen o akşama kadar çalışmaktan birde başına bela açmaktan gelemez valla temizliğe falan :bbo:bakma ona sennnn!ne yaptın kız konuşamadık hafta sonunu atlattın neler oldu haberim yok heç bişeyden!...:1no2:
valla doğru söylüyosun derin mesajıma bile cevap yazamadı daha ben ona laf attım aslında hatırlasın diye
ben toz almayı severim dedim ama bende pasaklıyım,pisimdir öyle annem dicek yapasım gelecek yapacam başka türlü asla pislikle uyum içinde yaşar giderim ben
ya sorma canım bişey valla sürünüyorum hiç hatırlatma
dayanamadım bakayım size dedim ama müdür beni burda görünce kendi işlerinize kakalıyor ben gideyim beni çağırdı yine akşam gelcem ama
nerde samsunun gülleri anlamadım gitti yahuCADIARZU
cevap yazmışın bende çabuk yaparım ama molalarım çok olur hallederiz canım sağol kabul etdiğin için
burdan sıcakmış gibi görünüyor :) bende de işler yoğun . geçen hafta tekstil fuarı vardı istanbulda benim patronda gitti , sağolsun tüm fuarı almış habire mal geliyor , cebelleşiyoruz işde
iyiyim canım ay sonu yoğunluğu işte sen ne yapıyon sıcakmı şehir
burdan sıcakmış gibi görünüyor :) bende de işler yoğun . geçen hafta tekstil fuarı vardı istanbulda benim patronda gitti , sağolsun tüm fuarı almış habire mal geliyor , cebelleşiyoruz işde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?