- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.501
yani bana sorarsan hiç girmiyorumda denizi hiç sevmem ama kocam denizde çalışıyo:ecrin_bebek: samsunda denize temmuzdan önce girilmez
hem sen pazar günü buluşmada olmayacakmısın yasakkelime
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylemedenmi yattın kız suprensesizemuszemus iyi geceler iyi uykular
çok kilolu sayılmam ama benimde fazlam var her kadın gibi:roflol::roflol: işte önemli olan keyifle çıkıp bakınmak elbise zaten her zaman favorim yaz geldi pantolonlar dolabın arkasına alkisalkisalkis eşim ağustos gibi sanırımdiyorumya bu normalin dışı ben hep gider kalırdım en fazla 1 ay görmezdik birbirimizi ama bu defa kötü mafoldumben
evet burası benim için çok iyi oldu canım sıkılmıyo sağolun hepinizde konuşuyoruz iştekız denize girilirmi hiç haziran ayında samsunda -tatlicadiarzu- dellendin galiba ben evde hala donuyorum hırkamı çıkaramadım daha düşün artık :1rolleyes:
günaydın kızlarrr
ya bişey söylicem kk da bişey okumakta yasak oldu canım ne isterse onu yaparım hesapmı vercemmmm
günaydın kızlarrrrr!a.s.deniz allah kavuştursun canım eşin yine yokmuş!:teselli:burda herkes deniz sezonunu açtı tawww bir ben giremedim!bu arada bende elbiseyi severim ama buranın sıcağında bi şort bi tişört giy tamam diyosun giyinmek bile istemiyo insan!benneyaptımkisuprensesi ne okumak yasak anlamadım?...:sm_confused:
bugün arıcam seni bu dedikoduyu tel.da yaparız canım kaydirigubbakcemile3
ayy iyi ki söyledin ha tel.i şarja takacaktım opuyorumnanaktanne zaman arayacan?kuusuum da hala yok bu aradaCADIARZU yapamadılar pc.yi galiba!...
şu iş tel.larım sussunda öğlendede eşin oluyor sanırım 2 gibi olurmu eşinde olmasında az dedikodu yapalım demi
kusum buralarda biliyonmu o işe başladı
günaydın ahtunlar nasılsınız bugün?
başım ağrıyor çok canım geçmezde akşama kadar böyleyim ben artık sen nasılsın
günaydın ayşegül a.s.ben iyiyim sen nasılsın?!prenses yine biyerlerin ağrıyo senin yaaa!:1shok:evet öğlende eşim geliyor rahat konuşamayız iki gibi iyia.s ortalığı da topluyorum ya gidince!dedikodu birikmiştir şimdi bir sürü!yok kız bilmiyordum çalıştığını:sm_confused: geçen gece kk.daydı ben çıktım konuşamadık nerde iş bulmuş?...
ütücülük delikafaduldendelikafadulden
şaka ya okursa öldürecek beni,dün geldi sabah nete ben akşama kadar netteyim dedi az ütüm var dedi ütüsü akşama ancak bitmiş bende akşamdan beri takılıyorum ona ütücü diye
:roflol::roflol:Allah seni bildiği gibi yapsın emi?bende gerçek sandım!bende temizlik görevlisiyim o zaman!...:roflol:
iyide akşama kadar ütümü olurmuş neyse susalım valla beni öldürür canım ben biraz çalışayım yoksa ütücülük yapacak bir işim bile olmaz ben hiç becerememde
tamam hadi çalış biraz sen!...opuyorumnanaktan
ben iyiyim çok şükür hatunlar, benimde başım ağrıyacak ama garibimin ona bile vakti yok,çok çalışıyor çok ...