Samsun///55

kusumun pcsi arızalı canım ondan yok ne sakini başıma gelmeyen kaşmadı gene dün akşam geç kaldım eve gene babam bu sefer öldürcekti beni off ya 1 saat dışardayım neler çekiyorum birazdan ballla buluşacaz babam ballı çok seviyor nedense ilk defa normal bir arkadaşım olmuş,babama göre ben duruyormuşum duruyormuşum memleketin neresinde bir serseri pislik var çıkartıyormuşum ortaya :kızgın:

sen nasılsın senin kız uslandımı bu ara bahsetmiyon hiç denize girmeye başladınızmı canım orda

slm kızzlar kimse yokmu:1no2:

merhaba kızlarrrrr!a.s.ben geldim kızımkaydirigubbakcemile4 dışarda teyzem çıkardıkaydirigubbakcemile2 tam sokak kuşu! sabahtan akşama kadar dışarda oynamak istiyor kaydirigubbakcemilezorla eve alıyoruz! çok fena ÇOOKKKK hiç değişmedi!burda deniz sezonu açıldı ama biz giremedik daha :1no2:çünkü eşim çok yoğun dönem bitene kadar bekliyoruz bu haftayı da atlatalım hayırlısıyla gireriz artık!millet kızarmış tavuk gibi geziyor:1shok: kızım sokakta dolanmaktan yandı!baban haksız sayılmaz prenses az akıllı dur da sende!...a.s
denizciğim sen nasılsın?:sm_confused:eşin yanında değil mi yine?kızlaaarrr nerelerdesiniz öptüm şimdilikkkk!...zemuszemus

merhabaa.s. ben iyiyim arada bakınıyorum buralara ama çok gelen giden yok!:1no2:sen nasılsın güneş abla?

biz balla gezmeye gittik derincim o kızzarmış tavuklardan biride benim güneş beni çok etkiliyor varya krem sürüp çıkmama rağmen off bir görsen şimdi beni

Selam kızlar.hihoyyyt Nasılsınız?

Suprensesi ayaklarım çok fena.Üstüne basamıyorum.Yara merhemi sürdüm bende.mafoldumbenBu ayakkabı lanetli herhalde.:mymeka:

45436sw.gif

işte olmama rağmen ben hala böyleyim :))

dün bir yere davetliydim önce ona gittim sonra arkadaşlarımla atakum sahiline gittik ama yürümek ne mümkün dehşet kalabalık yaa anayol gibi hiç hoşumuza gitmedi bende eve gittim dinlendim :)) sen neler yaptın?

dün bir yere davetliydim önce ona gittim sonra arkadaşlarımla atakum sahiline gittik ama yürümek ne mümkün dehşet kalabalık yaa anayol gibi hiç hoşumuza gitmedi bende eve gittim dinlendim :)) sen neler yaptın?

bizde ballla gezdik atakum sahilinde yürüdük sonra amısosa çıktık senin kulaklarını çınlattık :))

güneş55 slm nasılsınız hanımlar keyifler nasıl ,,,izmirden sevgiler

seni topikte görmek süper ablacım inanılmaz keyif alıyorum hoşgeldin sefalar getirdinopuyorumnanaktan

slm nasılsınız hanımlar keyifler nasıl ,,,izmirden sevgiler

bizde ballla gezdik atakum sahilinde yürüdük sonra amısosa çıktık senin kulaklarını çınlattık :))

seni topikte görmek süper ablacım inanılmaz keyif alıyorum hoşgeldin sefalar getirdinopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşalar!a.s.teşekkürler güneş abla!ben bugün yine ev işine verdim kendimi yoruldum yaw hihoyyythalılarla koltukları sildim bir de gümüşlüğün içini boşaltıp tozunu alsam süper olcekkkk!...:lepi:sizler ne alemdesiniz?...

merhaba arkadaşalar!a.s.teşekkürler güneş abla!ben bugün yine ev işine verdim kendimi yoruldum yaw hihoyyythalılarla koltukları sildim bir de gümüşlüğün içini boşaltıp tozunu alsam süper olcekkkk!...:lepi:sizler ne alemdesiniz?...

en sevdiğim iş gümüşlük temizlemektir,gelebilirim canım sana yardıma kaydirigubbakcemile3

Back