- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.441
slm kızzlar kimse yokmu:1no2:
canım akşam ben erken yattım nasılsın sen neler yapıyon girmemiştinde bu ara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusumun pcsi arızalı canım ondan yok ne sakini başıma gelmeyen kaşmadı gene dün akşam geç kaldım eve gene babam bu sefer öldürcekti beni off ya 1 saat dışardayım neler çekiyorum birazdan ballla buluşacaz babam ballı çok seviyor nedense ilk defa normal bir arkadaşım olmuş,babama göre ben duruyormuşum duruyormuşum memleketin neresinde bir serseri pislik var çıkartıyormuşum ortaya
sen nasılsın senin kız uslandımı bu ara bahsetmiyon hiç denize girmeye başladınızmı canım orda
slm nasılsınız hatunlar iyimisiniz,,,
merhabaa.s. ben iyiyim arada bakınıyorum buralara ama çok gelen giden yok!:1no2:sen nasılsın güneş abla?
biz balla gezmeye gittik derincim o kızzarmış tavuklardan biride benim güneş beni çok etkiliyor varya krem sürüp çıkmama rağmen off bir görsen şimdi beni
Selam kızlar.hihoyyyt Nasılsınız?
Suprensesi ayaklarım çok fena.Üstüne basamıyorum.Yara merhemi sürdüm bende.mafoldumbenBu ayakkabı lanetli herhalde.:mymeka:
günaydın hatunlar,sen hala uyanamadın mı suprensesi :))
dün bir yere davetliydim önce ona gittim sonra arkadaşlarımla atakum sahiline gittik ama yürümek ne mümkün dehşet kalabalık yaa anayol gibi hiç hoşumuza gitmedi bende eve gittim dinlendim :)) sen neler yaptın?
güneş55 slm nasılsınız hanımlar keyifler nasıl ,,,izmirden sevgiler
suprensesi sağol canım benim,hoş buldum
buluşmaya gidiyonmu sende
slm nasılsınız hanımlar keyifler nasıl ,,,izmirden sevgiler
bizde ballla gezdik atakum sahilinde yürüdük sonra amısosa çıktık senin kulaklarını çınlattık :))
seni topikte görmek süper ablacım inanılmaz keyif alıyorum hoşgeldin sefalar getirdinopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşalar!a.s.teşekkürler güneş abla!ben bugün yine ev işine verdim kendimi yoruldum yaw hihoyyythalılarla koltukları sildim bir de gümüşlüğün içini boşaltıp tozunu alsam süper olcekkkk!...:lepi:sizler ne alemdesiniz?...
en sevdiğim iş gümüşlük temizlemektir,gelebilirim canım sana yardıma kaydirigubbakcemile3