Samsun///55

günaydııınnnnn!a.s.kusuum hoşgeldin kızzzzz :1hug:özledim seni çokkkk!bende seni öpppptüüümmm!yaptır pc.yi hemen de msn.den de dedikodu edek accıkk!suprensesi bu işi nasıl hallettin anlatacan banafisfisfis merak ettim boşver müdürü!ben daha iyiyim işler düzeliyor!...a.s

bu işide hallettim ya artık bana kaarada ölüm yok bensiz msnden konuşmayın kızarım haaa

Selam kızlar?Nasılsınız keyifler nasıl?

Ayşegül yok ortalarda dimi.:utangac:

Suprensesi hangi işi hallettin.Dünkü konuştuğumuzu mu?:1closedeyes:

Yahu benim avatarım hareketli ama hareket etmiyo burada.Boyutu büyükmüş.Halbuki küçücük şey.Sinir oldum ha.:kızgın:

Son düzenleme:
merhaba hatunlar, balllcığım benim cenazem vardı ortalıkta olmadığım zaman zarfında memlekete gidip geldim .
teşekkürler güneş ablacığım sana da hayırlı cumalar dilerim bu arada izmir buluşmasında sen var mıydın güneş abla?

Selam kızlar?Nasılsınız keyifler nasıl?

Ayşegül yok ortalarda dimi.:utangac:

Suprensesi hangi işi hallettin.Dünkü konuştuğumuzu mu?:1closedeyes:

Yahu benim avatarım hareketli ama hareket etmiyo burada.Boyutu büyükmüş.Halbuki küçücük şey.Sinir oldum ha.:kızgın:

hayırlı günler hayırlı cumalar,,samsunun güzel hatunları,,:1hug:a.s.

teşekkürler canım sanada hayırlı cumalar iyisin inşallah ben kötüyüm donmak üzereyim aaaaaa:1shok::1shok:

merhaba hatunlar, balllcığım benim cenazem vardı ortalıkta olmadığım zaman zarfında memlekete gidip geldim .
teşekkürler güneş ablacığım sana da hayırlı cumalar dilerim bu arada izmir buluşmasında sen var mıydın güneş abla?

bu arada kızlar hayırlı cumalar hepinize!a.s.pc açık kalmış dışardaydım yeni farkettim :1shok:ayşegülcüğüm allah rahmet eylesin canım:teselli:!öpüyorum hepinizi....

Ayşegül başın sağolsun canım.

Suprensesi sen niye bana cevap vermiyon bakim.:mymeka:kaydirigubbakcemile

balım gülüm bitanem bebem naslı çiceğim ya işyerinde fazla dikkate alma beni sen biliyon durumumu kızımya birde kafam karışık ya bugün çarşıya çıktım şapka taktım görünmeyeyim diye pek fazlakafamçokkarıştı

balım gülüm bitanem bebem naslı çiceğim ya işyerinde fazla dikkate alma beni sen biliyon durumumu kızımya birde kafam karışık ya bugün çarşıya çıktım şapka taktım görünmeyeyim diye pek fazlakafamçokkarıştı

İyi tamam affettim.:1closedeyes:Şapka mı taktın?kaydirigubbakcemile3Devekuşu misali olmuş biraz.Seni tanıyan şapkayla da tanır kız.kaydirigubbakcemile3Hem napıyon sen çarşılarda.kaydirigubbakcemile

günaydın samsunun hatunları

günaydın canım nasılsın bugün bakayım

balllcım ya akşama kadar burda nelerle uğraşıyorum standart zaten 8.30 da çıkıyoruz akşam 1 saat nerde oyalanırsam oyalanayım 9.30 gibi evde oluyorum o bişey mi ben bütün samsunu dolaştım 1 saat içinde buyrunnnnnnnnngerçi babam kızdı eve erken gelecekmişim akşam sorguya çekildim off ya

günaydın samsunun hatunları

günaydın canım nasılsın bugün bakayım

balllcım ya akşama kadar burda nelerle uğraşıyorum standart zaten 8.30 da çıkıyoruz akşam 1 saat nerde oyalanırsam oyalanayım 9.30 gibi evde oluyorum o bişey mi ben bütün samsunu dolaştım 1 saat içinde buyrunnnnnnnnngerçi babam kızdı eve erken gelecekmişim akşam sorguya çekildim off ya

merhaba kızlarrrrrrr!a.s.iyi hafta sonları hepinize! suprensesi baban da sorguya çekmekte hakılı seni sengözlerimebaksanabboş bırakmaya gelmiyo hemen buluyosun bela olacak bişeyler!nasıl hafta sonu sakin geçiyor mu bari?...:sm_confused:

merhaba kızlarrrrrrr!a.s.iyi hafta sonları hepinize! suprensesi baban da sorguya çekmekte hakılı seni sengözlerimebaksanabboş bırakmaya gelmiyo hemen buluyosun bela olacak bişeyler!nasıl hafta sonu sakin geçiyor mu bari?...:sm_confused:

kusumun pcsi arızalı canım ondan yok ne sakini başıma gelmeyen kaşmadı gene dün akşam geç kaldım eve gene babam bu sefer öldürcekti beni off ya 1 saat dışardayım neler çekiyorum birazdan ballla buluşacaz babam ballı çok seviyor nedense ilk defa normal bir arkadaşım olmuş,babama göre ben duruyormuşum duruyormuşum memleketin neresinde bir serseri pislik var çıkartıyormuşum ortaya :kızgın:

sen nasılsın senin kız uslandımı bu ara bahsetmiyon hiç denize girmeye başladınızmı canım orda

Back