Samsun///55

kızlar bu akşam zeynep sultan ben ve zeynep sultanın sevgilisi konsere gidiyoruzzzzz......... volkan konak hemde....bende çıban başı olarak...:))

suprensesi gelmişsin nasıldı konser anlat bakalım zemuszemus

inanırmısın daha duşa felan girmeden size bakayım dedim nede olsa sözüm vardı canım sankaydirigubbakcemile2inanılmaz kalabalıktı,yukarda üniversitenin bahçesinde oldu ama giremedik bile 6 da gidilmesi gerekiyordu demekki aam çok güzel vakit geçirdim :))
sen nasılsın görüşmeyeli

nasıl olalayım işte herşey aynı dün gece kocamla konuştum daha iyi oldum kaydirigubbakcemile3 bende giderdim her yıl ama bu yıl nedense hiç istek olmadı kıraça gitsem süper olur ama hangi akşam onu bile bilmiyorum :utangac:

nasıl olalayım işte herşey aynı dün gece kocamla konuştum daha iyi oldum kaydirigubbakcemile3 bende giderdim her yıl ama bu yıl nedense hiç istek olmadı kıraça gitsem süper olur ama hangi akşam onu bile bilmiyorum :utangac:

ben öğrenirim canım sana yarın yazarım süprizzzzzeşin yurtdışındamı şimdi seferde yani

su prensesi sana sorum olacak yanlış anlama merakımdan nerde çalışıyosun yani ne iş yapıyosun:1rolleyes: bide şu puan verme nerden nasıl yapılıyo anlatabilirsen sevinirimopuyorumnanaktan

su prensesi sana sorum olacak yanlış anlama merakımdan nerde çalışıyosun yani ne iş yapıyosun:1rolleyes: bide şu puan verme nerden nasıl yapılıyo anlatabilirsen sevinirimopuyorumnanaktan

ben sana veriyorum canım puan :))farkındaysan sağ üst tarafta terazi işareti var orayı tıkla bir bakalım olacakmı

ben öğrenirim canım sana yarın yazarım süprizzzzzeşin yurtdışındamı şimdi seferde yani

evet dışarda seferde ve ilk defa çok uzakta önce böyle değildi hiç 1 türkiye 1 dışarısı hiç alışık değilim uzun tlf çekmemesine hiç olmasa msj yazarız hep konuşmak fazla tuzluda senağlama öyle işte öğrenirsen gidebilirim kardeşimle inşallah tabia.s.

evet farkındayım bende puan vermek istedim ama anlayamadım bi türlü şimdi sana puan verdim kaydirigubbakcemile5

evet farkındayım bende puan vermek istedim ama anlayamadım bi türlü şimdi sana puan verdim kaydirigubbakcemile5

evt canım vermişsin tşk ederim yukaarda kullanıcı paneli varya orda görebiliyorsun puanlarını kimlerin verdiğini felan kardeşim orda okuyor sorarım ona ama o uyudu bu arada aşkolsun ya neden yanlış anlıcam benim işyerim ankara yolunda ismim gibi su da çalışıyorum bir su firması biz merkeziz bize geliyor sular bizden dağılımı oluyor işte bende müdürümün yardımcısıyım her ne kadar hiç anlaşamasakta,siz hangi marka suyu kullanıyorsunuz evde mesela :jeyyar:

tamamdır diyosun yani turkbayragi ne dicem patronu sev bence hiç değilse işin var krizde dimi yani galiba geç çıkıyosun biraz onun dışındada problem yoksa ne alahihoyyyt

tamamdır diyosun yani turkbayragi ne dicem patronu sev bence hiç değilse işin var krizde dimi yani galiba geç çıkıyosun biraz onun dışındada problem yoksa ne alahihoyyyt

ben diyorum bi yatak ohh evdekileri görmez oldum işten çıkıncada bir yerde kesin oyalanıyorum derken zzaman bitti,ama yaz diye böyle canım kışın daha erken bitiyordu iş aslında ben onu seviyorumda o biraz tuhaf bazen buraya yazıyorum döküyorum içimi iyi geliyor şöylee rahatlıyorum

senin günlerin nasıl geçiyor ya alışverişe çıkmam lazım yazlık tişörtüm felan yokmuş meğerse dolabımda delikafadulden bi gidemedim çarşıya

yaa aslında yanlız yaşadığımı ve çalışmadığımı düşünürsek oldukça yoğun geçiyo ne hikmetse işim hiç bitmiyo gitmeler gelmeler falan :bbo: bi bakıma iyi oluyo vakit nasılş geçiyo anlamıyorum:lepi: benimde çıkmam lazım temmuzda kızkardeşimin nişanı var ve hala ne giyeceğimi bilemiyorumCADIARZU

yaa aslında yanlız yaşadığımı ve çalışmadığımı düşünürsek oldukça yoğun geçiyo ne hikmetse işim hiç bitmiyo gitmeler gelmeler falan :bbo: bi bakıma iyi oluyo vakit nasılş geçiyo anlamıyorum:lepi: benimde çıkmam lazım temmuzda kızkardeşimin nişanı var ve hala ne giyeceğimi bilemiyorumCADIARZU

elbise çok moda canım ya bu yaz yeşilyurtta koton varya ordada güzel şeyler var çokta pahalı da değil aslında sen kilolumusun onuda bilmiyorumya eşin ne zaman gelecek canım hayırlısıyla

çok kilolu sayılmam ama benimde fazlam var her kadın gibi:roflol::roflol: işte önemli olan keyifle çıkıp bakınmak elbise zaten her zaman favorim yaz geldi pantolonlar dolabın arkasına alkisalkisalkis eşim ağustos gibi sanırım:utangac: diyorumya bu normalin dışı ben hep gider kalırdım en fazla 1 ay görmezdik birbirimizi ama bu defa kötü mafoldumben

çok kilolu sayılmam ama benimde fazlam var her kadın gibi:roflol::roflol: işte önemli olan keyifle çıkıp bakınmak elbise zaten her zaman favorim yaz geldi pantolonlar dolabın arkasına alkisalkisalkis eşim ağustos gibi sanırım:utangac: diyorumya bu normalin dışı ben hep gider kalırdım en fazla 1 ay görmezdik birbirimizi ama bu defa kötü mafoldumben

olsun bitanem şimdi deniiz mevsimi eliyor yüzmek çok çabukk kilo verdiriyor 1-2 kez girince bile farkedersin nişana kadar denize gitmelisin :))şaka eminim çok güzelsindir , olsun canım alışmışsındır bak bizler varız biraz olsun he:utangac:

evet burası benim için çok iyi oldu canım sıkılmıyo sağolun hepinizde konuşuyoruz işte:utangac: kız denize girilirmi hiç haziran ayında samsunda -tatlicadiarzu- dellendin galiba ben evde hala donuyorum hırkamı çıkaramadım daha düşün artık :1rolleyes:

evet burası benim için çok iyi oldu canım sıkılmıyo sağolun hepinizde konuşuyoruz işte:utangac: kız denize girilirmi hiç haziran ayında samsunda -tatlicadiarzu- dellendin galiba ben evde hala donuyorum hırkamı çıkaramadım daha düşün artık :1rolleyes:

pazar güü bile giren vardı canım ya ben kilo vercem hemde yanacam bronzlaşacam diye herşeyi yaparım valla alkisalkisalkis çok normal olduğum söylenemez bu pazar girirlmez ama erken demi :1shok:

Back