- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.401
hayırlı akşamlar kızlar,,,
keyifler nasıl,,kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldim ama pek kimse yok sanırım süprizzzzz suprensesi okudum canım yazdığını aklımdasın CADIARZU derincim bilemiyorum işte hem çocuk için hemde benim için çok zor olurdu diyorum bazen bazende olsaydı iyimi olurdu acaba diyorum öyle kararsızlıklar içindeyim
bugün çok soğuktu canım ya bide işyerinin orası normaldeded soğuk olur incede giyinmiştim dondum resmen :))senin evin merkezdemi canım
merhaba kızlara.s.!güneş abla hoşgeldina.s.!deniz yap bi çocuk arada büyür boşver :sm_confused:kocanı bekleyerek geçireceğine çocuğunu büyütürsün!:1rolleyes:suprensesi senden naber?buraya yaz geldi orası hala soğuk mu?şu kocam işlerini ve finalleri geçirse de biz de gezsek biraz!....:a015:
bu sefer başım gerçekten belada,nasıl yaparımda çıkarım işinden bilmiyorum -tatlicadiarzu-sana anlatsam kesin beni boğarsın onlardan önce,cinayet çıkmazsa iyidir.....
nasıl yağmurlu başladı samsun güne ben işyerinde elektirkli soba yakıyorum valla buz gibi bide geç kalktım işe geç kaldım ankara yolunda araba bekledim ıslandım rezil gibi geldim işte yoğun derincim
kardeşim bu yıl mezun oluyor ya üniversiteden bu ara final telaşı var herkeste bizim evdede canım senin eşin askerliğini yapmışmıydı,kardeşim çok üzgün kısa dönem kalkıyormuş ya....bizim evde bir telaş sorma gitsin bide mezuniyet balosunda ne giyecez olayı bizdede var....
ne oldu yine kız?fisfisfis ne haltlar karıştırdın?dikkat et yine üşütme oranın havasına belli olmuyor işte aha yaz geldi diyorsun bir de bakmışsın güldür güldür yağıyor!a.s
eşim askerliğini yaptı geçen sene geldik beraber yaptık diyarbakırda!a.suzun dönem yaptık biz!şimdi öyle bir söylenti var ama kesinleşmedi bu sene hemen gidip gelsin kısa dönem olarak sonra yüksek lisansa başlasın tabi mümkünse ama ben herkesin bir yıl askerlik yapacağına pek ihtimal vermiyorum!:1no2:
ayy ne güzeldir şimdi kardeşini tebrik ederim canım yaa.s. inşallah hayırlısıyla mesleğini de yapar!güzel telaşlar bunlar da sana ne oldu kafama takıldı!....fisfisfis
canını sıkmasın kardeşin :teselli:yürülüğe girene kadar hiçbirşey kesin değil!hayırlısını dilesin!
anlat bakem ne yaptın yine başını belaya sokacak?...CADIARZU
bu öyle böyle bişey değil gerçekten bittim bu sefer
la anlatsana bak merak etmeye başladımCADIARZU msn.den yaz istersen!...a.s
slm kızlar . nasılsınız?ben yarın samsuna geliyorum .alışveriş işlerim var .halı, yatak odası takımı filan bakcam.suprensesi nerelerdesin arkadaşım?
günaydın kızlarrrrr!.....a.s.
günaydın canım,he ben o işi hallettim çok şükür ama nasıl varya az kalsın ölüyordum
nasıl halletsin kız?fisfisfissenden korkulur var ya :jeyyar:hem başını belaya sokup hem de bu kadar kolay ve de kısa sürede bir sen varsın herhal pes diyorum!...yerimseniben
selam kızlar özledim sizleri yaaaa ...bayadır kk da sadece bi topiğe girip çıkıyorum hemen ..ama bundan sonra daha sık gleicem ....öpüyorum sizleri derin senide yavrıııımmmmm...bnm msnde virüs var o yüzden onu açmıyorum adreside değiştirdim zati ...bugün pc ni icabına bakılcak ..cnm ..daha rahat yazışırız..ozaman ..
bide şu müdürün hakkından gelsem varya aslında geliyorumda sinirlerimi bozuyor:1shok:
ya bide bu ikisi varya akşam beraber kaldıkları halde ben tereyağından kıl çeker gibi hallettim işimi :d sen nasılsın
selam kızlar özledim sizleri yaaaa ...bayadır kk da sadece bi topiğe girip çıkıyorum hemen ..ama bundan sonra daha sık gleicem ....öpüyorum sizleri derin senide yavrıııımmmmm...bnm msnde virüs var o yüzden onu açmıyorum adreside değiştirdim zati ...bugün pc ni icabına bakılcak ..cnm ..daha rahat yazışırız..ozaman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?