Samsun///55

merhaba güneş ablacığım tekrar ALLAH şifa versin , inşallah daha da sağlıklı olur ve bize sürekli yazarsın,samsundan kucak dolusu sevgiler benden de öpücükler...

ben bugün doktora gittim işe geç geldim işlerimi felna toparlayayım derken akşam oldu umarım herkes iyidir,

tünaydın samsunun güzel hatunları,,
msl rınızı okudum,,güneş ablalarını merak ederlermiş,,canlarım benim,
kuşumunda dediği gibi safrakesesi ameliyatı oldum buğün 11 gün oldu,,çok şükür iyim ,fazla ağır ev işi yapamasamda,hafif işleri yapıyom,en azından yemek yapabiliyom,,
bu arada kuşuma çok teşekkür ederim,,telefonla arayıp,geçmiş olsun dileğini iletti,
hepinize çok teşekkür ederim,,kucak dolusu sevgiler yolluyorum ,izmirden,,
:1hug:a.s.

derincim henüz çouk yok ama olunca dahamı kolay olur yoksa dahamı zor tahmin edemiyorum

suprensesi ailem yanımda şükürler olsun onların varlığı yeter zaten eşimin aileside samsunda o konuda sıkıntım yok ama eşpim yok yinede yanımda

merhaba kızlara.s.!eşim şu anda çalışma odasına kapanmış çalışıyor sessizce size yazıp kaçacam!öncelikle güneş abla geçmiş olsun:teselli: ben mesaj atamadım sana özür dilerim!
deniz çocuk olsa oyalanırsın biraz senin için iyi olur da çocuk için nasıl olur bilemeyeceğim CADIARZUbabasını arar ama bir süre sonra alışır sanırım!a.s
suprensesi sana ne oldu yine geçmiş olsun!...:sm_confused:

merhaba kızlara.s.!eşim şu anda çalışma odasına kapanmış çalışıyor sessizce size yazıp kaçacam!öncelikle güneş abla geçmiş olsun:teselli: ben mesaj atamadım sana özür dilerim!
deniz çocuk olsa oyalanırsın biraz senin için iyi olur da çocuk için nasıl olur bilemeyeceğim CADIARZUbabasını arar ama bir süre sonra alışır sanırım!a.s
suprensesi sana ne oldu yine geçmiş olsun!...:sm_confused:

aşkolsun :)ya kullandığım depresyon ilaçlarının karaciğerimi bözduğunu söylemişti gecen grip için gittiğim doktor hem normal kontrolume gittim hemde bu konuyu sormaya gittik işte,tahlillerim temiz çıktı ama ilaçlarımı kullanmaya devammm:1shok:

günaydın samsunlu hatunlar ? nasılsınzı bugün? ben samsun gibi parçalı bulutlu :1shok:

aşkolsun :)ya kullandığım depresyon ilaçlarının karaciğerimi bözduğunu söylemişti gecen grip için gittiğim doktor hem normal kontrolume gittim hemde bu konuyu sormaya gittik işte,tahlillerim temiz çıktı ama ilaçlarımı kullanmaya devammm:1shok:

günaydın samsunlu hatunlar ? nasılsınzı bugün? ben samsun gibi parçalı bulutlu :1shok:

merhaba kızlar!a.s.kusuruma bakma sen benim suprensesi ya :1hug:kafam çok dolu bu aralar!çokkk geçmiş olsun!ayşegülcüğüm burası çok güzel güneşli sen neden parçalı bulutlusun!...:sm_confused:

merhaba kızlar!a.s.kusuruma bakma sen benim suprensesi ya :1hug:kafam çok dolu bu aralar!çokkk geçmiş olsun!ayşegülcüğüm burası çok güzel güneşli sen neden parçalı bulutlusun!...:sm_confused:

samsunun havası gibi canım benim ruh halimde bu aralar bir mutlu huzurlu bir huzursuz yaşayıp gidiyoruz işde , iş stresi çok bunaltıyor beni ondan sanırım. sen iyisindir umarım

Merhabalar.

Ayşegül hayırdır neyin var derken cevaplamışsın.Hepimiz öyleyiz canım.Her zaman mutlu olmak imkansız.?Senin iş ne üzerine.:utangac:

Bir türlü yaz gelmedi ya.Hava bir öyle bir böyle.:mymeka:

Merhabalar.

Ayşegül hayırdır neyin var derken cevaplamışsın.Hepimiz öyleyiz canım.Her zaman mutlu olmak imkansız.?Senin iş ne üzerine.:utangac:

Bir türlü yaz gelmedi ya.Hava bir öyle bir böyle.:mymeka:

evet canım havanında etkisi büyük bunda , güneş olunca daha bir enerjik oluyor insan :dance:

samsunun havası gibi canım benim ruh halimde bu aralar bir mutlu huzurlu bir huzursuz yaşayıp gidiyoruz işde , iş stresi çok bunaltıyor beni ondan sanırım. sen iyisindir umarım

valla beni de evin stresi çok bunaltıyor :1shok:çocuk durmuyo,işim bitmiyor yeni oturdum sabahtan beri hihoyyytama daha akşam yemeği hazırlanacak eşim hiç giyecek bişeyi kalmamış gibi ütü isterlaelaelaelaelae ay birde ders çalışmaya çalışıyorum herkese kıl oluyorum bu ara.....Çok üzgünüm çoook

kızlar ben geldim ama pek kimse yok sanırım süprizzzzz suprensesi okudum canım yazdığını aklımdasın CADIARZU derincim bilemiyorum işte hem çocuk için hemde benim için çok zor olurdu diyorum bazen bazende olsaydı iyimi olurdu acaba diyorum öyle kararsızlıklar içindeyim

aa yok soba falan yakmam yeter artık yaz gelsin yaa delikafadulden ben aslında yazı çok sevmem ama bi türlü adapte olamadım artık yaterr diyorum inşallah ısınır hava

bugün çok soğuktu canım ya bide işyerinin orası normaldeded soğuk olur incede giyinmiştim dondum resmen :))senin evin merkezdemi canım

yok suprensesi benim ev pelitköyde biliyomusun sende sanırım atakumda oturuyodun değilmi hele akşamları dahada soğuyo hava

Back