Samsun///55

Selam kızlar.Nasılsınız?a.s.

selam millet ohhhh sefanız olsun valla millet buluşmadan buluşmaya koşuyo ..bizimde perşembe var bişey olmazsa misafirler süpriz yapmazsa bende gidicem anacım ..bakarsınız o zaman bacınızı resimlerine ..yakıcam bu sefer ..ortalığı hahahaha..

bende o yüzden 7 cihana haber salmaya çalışıyorum,eskiden ne güzelmiş kocalar almanyada ohhh ay bir ben bulamadım öyle birini şöyle asker polis kaptan ffelan olsa çok az zaman eve gelebilse ona bile razıyım,hem özlem olur sevgili gibi ne güzel bende annemin kızı olurum ayy ne yapsam su gibiye çıkıp not mu bıraksam derincim delikafadulden

selam kızlara.s.!idare edip gidiyoruz işte balcığım sen nasılsın?:sm_confused:kuusuum kim tutar seni yak anacımm!kaydirigubbakcemile5suprensesi sana bi kaptan lazım bence!sürekli sefere gidecek!...:roflol:

bende o yüzden 7 cihana haber salmaya çalışıyorum,eskiden ne güzelmiş kocalar almanyada ohhh ay bir ben bulamadım öyle birini şöyle asker polis kaptan ffelan olsa çok az zaman eve gelebilse ona bile razıyım,hem özlem olur sevgili gibi ne güzel bende annemin kızı olurum ayy ne yapsam su gibiye çıkıp not mu bıraksam derincim delikafadulden

slm su prensesi öyle sandığın kadar kolay değil senağlama yanlız kalıp kocanın dönüşünü beklemek çünkü benim eşim gemide çalışıyo tamda senin istediğin gibi her gece değil aylarca eve gelemiyo uygun olduğunda ben gidiyorum gemiye kaydirigubbakcemile4 evet aslında diğer evliliklerden çok farklı yıllar geçsede heyecan hiç bitmiyo aşk herzaman en üst noktada :asigim: inşallah hayal ettiğin gibi bir evliliğin olur ve bundan hiç pişmanlık duymazsına.s.a.s.

slm su prensesi öyle sandığın kadar kolay değil senağlama yanlız kalıp kocanın dönüşünü beklemek çünkü benim eşim gemide çalışıyo tamda senin istediğin gibi her gece değil aylarca eve gelemiyo uygun olduğunda ben gidiyorum gemiye kaydirigubbakcemile4 evet aslında diğer evliliklerden çok farklı yıllar geçsede heyecan hiç bitmiyo aşk herzaman en üst noktada :asigim: inşallah hayal ettiğin gibi bir evliliğin olur ve bundan hiç pişmanlık duymazsına.s.a.s.

denizciğim boşver ya şanslısın bence de!a.sdaha çok kıymetin olur!kaç yıllık evlisiniz? ilgimi çekti valla!yerimseniben

derincim 5 yıl oldu artık ama hiç öyle gibi gelmiyo 5 ay desek o bile fazlakaydirigubbakcemile3 güzel olduğunu biliyorum ama bazen çok zorlanıyorum

gökte ararken seni yerde buldum kaydirigubbakcemile3 aklında olsun biri olursa eşinin arkadaşı felan bana haber ver olurmu kaydirigubbakcemile3

derincim 5 yıl oldu artık ama hiç öyle gibi gelmiyo 5 ay desek o bile fazlakaydirigubbakcemile3 güzel olduğunu biliyorum ama bazen çok zorlanıyorum

Allah yardımcın olsun canım!:teselli:çocuk da var sanırım!çocuk olunca zor olur gerçekten şaka bir yana!...a.s

Selam kızlar.hihoyyyt

Ben de iyiyim canım.Yalnız bugün canım çok sıkıldı.Pazarın uyuzluğu herhalde.:mymeka:

Sana şimdi bir ısmarlarım.:mymeka:Kız geç oldu diyom başka zaman söz.:1hug::asigim:a.s.

ben de pazar günlerini çok sevmem:1no2: bugün iş yapacaktım hiçbirşey yapamadım!kız prenses bak aklı başında biri bu balll aferin!kaydirigubbakcemile5hava karardıktan sonra dışarı çıkmayın oturun poponuzun üstünde bakkiiimmm!...

ben de pazar günlerini çok sevmem:1no2: bugün iş yapacaktım hiçbirşey yapamadım!kız prenses bak aklı başında biri bu balll aferin!kaydirigubbakcemile5hava karardıktan sonra dışarı çıkmayın oturun poponuzun üstünde bakkiiimmm!...

aşkolsun ben aklı başında değilmiyim :1closedeyes:bana bişey olmazburası atakum hem kaydirigubbakcemile4

aşkolsun ben aklı başında değilmiyim :1closedeyes:bana bişey olmazburası atakum hem kaydirigubbakcemile4

yok canım ne bileyim ya samsunda önceden dışarıya çıkılmıyordu akşamları :sm_confused:atakumda çıkıyorduk ama dayımla halamla falan yalnız takılamıyorduk kız kıza falan!...kaydirigubbakcemile

yok canım ne bileyim ya samsunda önceden dışarıya çıkılmıyordu akşamları :sm_confused:atakumda çıkıyorduk ama dayımla halamla falan yalnız takılamıyorduk kız kıza falan!...kaydirigubbakcemile

sana bir sır vereyimi bu balı varya annemle babam benden çok seviyor nerdeyse gecen bi küstük babam nasıl kızdı bana kaydirigubbakcemile3tel.aç dedi özür dile bende duyacam zor kurtulmuştum kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım!:teselli:çocuk da var sanırım!çocuk olunca zor olur gerçekten şaka bir yana!...a.s

denizcim ailen yanındadır ama senin samsundalardır heralde

derincim henüz çouk yok ama olunca dahamı kolay olur yoksa dahamı zor tahmin edemiyorum

suprensesi ailem yanımda şükürler olsun onların varlığı yeter zaten eşimin aileside samsunda o konuda sıkıntım yok ama eşpim yok yinede yanımda

tünaydın samsunun güzel hatunları,,
msl rınızı okudum,,güneş ablalarını merak ederlermiş,,canlarım benim,
kuşumunda dediği gibi safrakesesi ameliyatı oldum buğün 11 gün oldu,,çok şükür iyim ,fazla ağır ev işi yapamasamda,hafif işleri yapıyom,en azından yemek yapabiliyom,,
bu arada kuşuma çok teşekkür ederim,,telefonla arayıp,geçmiş olsun dileğini iletti,
hepinize çok teşekkür ederim,,kucak dolusu sevgiler yolluyorum ,izmirden,,
:1hug:a.s.

Back