Samsun///55

he unuttum söylemeyi parmağıda yüzünde sürekli yüzünü karıştırıyor,yüzüğünü gösterecek ya

Gerçekten de resmini çek göster mi dedi?:mymeka:Görmeyenin bir nişanı olmuş gerisini sen tamamla.kaydirigubbakcemile3

Atakum'da ne olmuş?Hiç haberim yok.

karayollarının orda birini öldürmüşler 14 tane kurşun sıkmış adam tam polis karakolunun karşısında karakolları varya ölen önce yaralanmış adam dönmüş tabancasındaki bütün kurşunları boşaltmış

Gerçekten de resmini çek göster mi dedi?:mymeka:Görmeyenin bir nişanı olmuş gerisini sen tamamla.kaydirigubbakcemile3

Atakum'da ne olmuş?Hiç haberim yok.

akşam biz dönüşte uğradık şubeye ya varya yüzüğünü göstercem diye yüzünü karıştırmaktan bir hal oldu çocuk -tatlicadiarzu-

iyiym ablacım eşim tv ye bakıyorda beende bilgisayarı aldım elinden ablalarımla konusacagım diye :dance: ama yine birazdan kaldırı beni siz neler yapıyorsunuzzzz....

ball sen duraktaki çocukla olan konuşmamı okudunmu
Okudum canım.Hadi hayırlısı.delikafaduldenPek merak etmiş seni.:1closedeyes:

Kız soruma cevap vermedin.Banada mı göndermiş kurdele.kaydirigubbakcemile

Atakum'daki olay ne üzücü ya.Hürriyetin sayfasında sanki böyle birşey görmüştüm.Sonra okurum diye atladım.

ablacım ben simdi cıkıyorum yine girebilirsem girerim hemen kaldırdı esim acıkmışta bişeyler hazırlayacagımm öpüyorum siziii iyi akşamlaarrrrrrrr :a015:

sanada gönderdi kurdaleden ya of söyledim ya şeker,he sana birini buldum ismi nihat ,ankaralı 35 yaşında astsubay çobanlı sapağında oturuyorkaydirigubbakcemile3 tel.numarasınıda burdan yazayımm mmııkaydirigubbakcemile3

İyi bari kurdelamı sakla o zaman.kaydirigubbakcemile3Kurdelayı alınca noluyormuş.

Astsubayı da nerden buldun.İstemem.:dilcikar:

Evet okudum silahlı olayı.Meğer magazin sitesinde rastlamışım.:1rolleyes:

İyi bari kurdelamı sakla o zaman.kaydirigubbakcemile3Kurdelayı alınca noluyormuş.

Astsubayı da nerden buldun.İstemem.:dilcikar:

Evet okudum silahlı olayı.Meğer magazin sitesinde rastlamışım.:1rolleyes:

bizim müşteri kızım hemde denizciiiiikaydirigubbakcemile2o salağa inat bulalım birilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…