- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.121
evde mumuz olmadı bari burdan üffleee balllllll
![Saluti&](http://www.fantasygif.it/Saluti%20e%20Auguri/Buoncompleanno/do15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özkan gittiğinden beri ben hep hastayım müdürün hanımıda biliyor konuyu,he biz arada yazıyoruz ya balll ile ben hürrem sultan diye ondan bahsediyorum ama gerçekten kadın tam hürrem sultan gibi elinden gelse bizim eve bile karışacak neyse özkan ekimde gelmiştiya ondan beri ben iyileşemedim hiç hasta olmazdım böyle şimdi her ay hastayım,özkan varken hayatımda hiç hasta olmuyordum senağlamasenağlamasenağlama
ondan öncede volkkan vardı volkanla biz 4 yıl çıkmıştık hele o zaman depresan ilaçlarımı bile almıyordum senağlamasenağlamasenağlamaoff yaaa
balll bize yakın sayılmazda ayşegül sağolsun heran yanımda olur annem hastaykende herkesten önce o geldi,atakumu biliyormusun o üstgeçidin yukarısında oturuyor ben türkişte ama insan vefalı olsun yeter demi yakın uzak farketmezdelikafadulden
kızlar koşun gelin kutlama var bugün ballllın doğumgünüymüş meğerse benimde haberim yoktu kusura bakma canım benim yaaa,ben olsam 1 ay önceden başlardım söylemeye:))
![]()
demekki erkekler sana yaramıyor prenses :1no2: bırak onlar için üzülmeyi hayırlısını dile allahtan!evet gerçek dostlar nerde olursa olsun yanındadır :1hug:bence de!balll doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara....a.s.
Suprensesi çok teşekkür ederim canım benim.:asigim::1hug:Hediyelerim çok güzel.:teytey:Ayrıca başka hediye de düşünme kızarım bak.klava:
Derin sana da çok teşekkür ederim.:asigim:Bir yaş daha yaşlandım.:a015:
Koca moca istemiyorum sen iyileş yeter.kaydirigubbakcemilecanımsınn he he yaşladın kızım sana koca bulmak lazım diyomda ....neyse iyileşeyim bakacam o işe :))kaydirigubbakcemile2
Koca moca istemiyorum sen iyileş yeter.kaydirigubbakcemile
anlamadın derincim konuyu aşk yarıyor bana demek istedim kaydirigubbakcemile3onlar varken ilaç bile kullanmıyordum demek istedim
he bu arada doktora gittim karaciğerimi fazla çalıştırıyormuş bu depresyon ilaçları ondan bana diğer ilaçlar fayda etmiyormuş benneyaptımki
günaydın kızlarrr!a.s.yaww ilk başta yarıyor sonradan yan etki yapıyo erkekler sana kardeşim yan etkisi olmayanını bulmak lazım!....CADIARZU