- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.161
he unuttum söylemeyi parmağıda yüzünde sürekli yüzünü karıştırıyor,yüzüğünü gösterecek ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten de resmini çek göster mi dedi?:mymeka:Görmeyenin bir nişanı olmuş gerisini sen tamamla.kaydirigubbakcemile3
Atakum'da ne olmuş?Hiç haberim yok.
bugünmü olmuş olay hemde karakolun önünde hayret bişey adı öğrenilmişmi acaba tanıdık olabilirmi merak etdim
Okudum canım.Hadi hayırlısı.delikafaduldenPek merak etmiş seni.:1closedeyes:ball sen duraktaki çocukla olan konuşmamı okudunmu
Okudum canım.Hadi hayırlısı.delikafaduldenPek merak etmiş seni.:1closedeyes:
Kız soruma cevap vermedin.Banada mı göndermiş kurdele.kaydirigubbakcemile
Atakum'daki olay ne üzücü ya.Hürriyetin sayfasında sanki böyle birşey görmüştüm.Sonra okurum diye atladım.
sanada gönderdi kurdaleden ya of söyledim ya şeker,he sana birini buldum ismi nihat ,ankaralı 35 yaşında astsubay çobanlı sapağında oturuyorkaydirigubbakcemile3 tel.numarasınıda burdan yazayımm mmııkaydirigubbakcemile3
İyi bari kurdelamı sakla o zaman.kaydirigubbakcemile3Kurdelayı alınca noluyormuş.
Astsubayı da nerden buldun.İstemem.:dilcikar:
Evet okudum silahlı olayı.Meğer magazin sitesinde rastlamışım.:1rolleyes:
Offf istemem.Ben evde kalacağım.:roflol:Biraz zaman geçsin atarız ortaya birşeyler.kaydirigubbakcemile3bizim müşteri kızım hemde denizciiiiikaydirigubbakcemile2o salağa inat bulalım birilerini