- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.201
slm kızlar yanılmıyorsam samsunlusunuz ama orda yaşamıyorsunuz ilk girdim topiğealkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hoşgeldin.a.s.Hem Samsun'luyum hem burada yaşıyorum.:1closedeyes:slm kızlar yanılmıyorsam samsunlusunuz ama orda yaşamıyorsunuz ilk girdim topiğealkisalkisalkis
slm kızlar yanılmıyorsam samsunlusunuz ama orda yaşamıyorsunuz ilk girdim topiğealkisalkisalkis
bide dedikodumu yapmayın![]()
çarparım haaaa
İyi pazarlar kızlar.:asigim:
Kimse olmadığına göre herkes gezmelerde.Suprensesi de uğramamış.Yoksa bütün gün uyudu mu?:uhm:
Derin kızının doğum günü kutlu olsun.Nice yaşlara.a.s.
evet canım ya odamdayım uyuyorum uyanıyorum amam hastayım hala geçmei ya bir türlü-tatlicadiarzu-sen ne yapıyon,sen neden beni çağırmıyondelikafadulden
Geçmedi mi halen hastalık.İyi bakmıyorsun kendine.Sanki çağırdık da geldin ya.kaydirigubbakcemileÇık gel ben hep evdeyim.yerimseniben
çok hastayım ya yatıyorum kalkıyorum dolaşıyorum vs
İşe nasıl gideceksin yarın.Bitkisel destek al.Bitki çayları iç.İyi gelir.
Bizde temizlik halen bitmedi.Yatak yorgan ortada.Hava alıyorlarmış.Kaçıp ortalık düzeldikten sonra gelmek istiyorum.-tatlicadiarzu-sen ne yapıyon
Bizde temizlik halen bitmedi.Yatak yorgan ortada.Hava alıyorlarmış.Kaçıp ortalık düzeldikten sonra gelmek istiyorum.-tatlicadiarzu-
selam kızlar.nasılsınız ?bu ara pek uğrayamadım topiğe.büyük kızım için fakültede uğraşıyorum .okul gösterileri falan da vardı .çok yoğundum bu aralar.
suprensesi geçmiş olsun canım.bu güzel havalarda hasta yatağındasın demek .ben senin yerine de gezdim .bugün sinoptaydık kızlar.harika bir gün geçirdim.:smiley-cool:
suprensesi özelden yazmışsın beni göremeyince .sağol şeker.a.s.
çok hastayım ya yatıyorum kalkıyorum dolaşıyorum vs