- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.141
Merhabalar ben de aslen samsunluyum (havza) ama amasyada oturuyorum. Nasılsınızz bakalım??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin hko_8 teşekkürler ben iyiyim de sen naselsın? çizelgene bakarsak hamilesin sanırım :))
ALLAH sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin.evet şekerim aslında kalabalık bir topiğiz ve çok eğlenceli burda olmak ama sanırım meşgul arkadaşlar pek uğrayan yok bugün.benimde en yakın arkadaşım havzalı , şuan istanbulda yaşıyor ama heryaz gelir ve beraber havzaya gider gezeriz.çok severim ben havzayı küçük ve sevimli bir ilçedir
ayy kola ağda yaptırmak mı çok şükür kıllarım doğuştan sarı hiç dayanamazdım kollarıma valla ,bu arada hayırlı olsun şekerim kızınla tanışmışsın :))
benim tüğlerim siyahtı hiç güzel durmuyordu ilk defA yaptırdım ama cok güzel oldu ve cokta acımadı artık yaptırmayıda düşünüyorum sürekli ablacımmm yumusacıkk oldummmmm :sm_cool:
ablacım bende kendim yapabilirim ama cok ucuz yaptırdım 5 tl yani kendimde yapsam aynı parayı tutacak o yüzden gittim ablacım normalde agdamı kendim yapıyorum zaten ve cok güzel oluyorrr
he işte şimdi oldu ,günlerdir ilk kez beni anladın canımsın Şeniza.s.bahçenize ekmek için tohum gönderebilirim annemde burda bir yerde yapıyor bişeyler taaa trazbondan beri tohum nakliyesi yapıyorumdelikafadulden
slm ablacım ben geldim bi kaç gündür hastaneye gidiyoruz kızımı gördük ablacım ilk ultrasyonda erke cıkmıştı ama simid kız dedi doktor dünde ası vurulmaya gittim cok acıyor kolum ama olsun ablacım bugunde kollarıma sir agda yaptırdım ilk defa inş sonu iyi olur cok korkuyorumm ablacımm fisfisfis sen neler yapıyorsun nasılsınn??*
Merhabalar ben de aslen samsunluyum (havza) ama amasyada oturuyorum. Nasılsınızz bakalım??
ya kimse de yok ben bişey anlatacaktım çatlarım yoksa işteyim bu arada işler birikmiş ya ondan ancak girebiliyorum anlatsam beni dinlermisiniz
benim duraktaki çocuk varya sabah konuştuk ya ben bu arada çok hastayım yeni iş başı yaptım neyse sabah karşılaştık çocukla beni merak etmiş,sürekli geç kaldığımı felan sanmış,geçmiş olsun felan dedi,sen eve gitsene felan dedi sonra HE BİDE POSTANEDE bana benzeyen birini görmüş kardeşin yada ablan varmı dedi çok benziyormuş gördüğü vvs vs vs konuştuk yani:))
suprensesi nişanlanıyomusun yoksa