Samsun///55

hoşgeldin hko_8 teşekkürler ben iyiyim de sen naselsın? çizelgene bakarsak hamilesin sanırım :))

ALLAH sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin.evet şekerim aslında kalabalık bir topiğiz ve çok eğlenceli burda olmak ama sanırım meşgul arkadaşlar pek uğrayan yok bugün.benimde en yakın arkadaşım havzalı , şuan istanbulda yaşıyor ama heryaz gelir ve beraber havzaya gider gezeriz.çok severim ben havzayı küçük ve sevimli bir ilçedir

ALLAH sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin.evet şekerim aslında kalabalık bir topiğiz ve çok eğlenceli burda olmak ama sanırım meşgul arkadaşlar pek uğrayan yok bugün.benimde en yakın arkadaşım havzalı , şuan istanbulda yaşıyor ama heryaz gelir ve beraber havzaya gider gezeriz.çok severim ben havzayı küçük ve sevimli bir ilçedir

Ya kim acabafisfisfis gerçi istanbulda yaşıyorsa hımmm...

ya kimse de yok ben bişey anlatacaktım çatlarım yoksa işteyim bu arada işler birikmiş ya ondan ancak girebiliyorum anlatsam beni dinlermisiniz

ayy kola ağda yaptırmak mı çok şükür kıllarım doğuştan sarı hiç dayanamazdım kollarıma valla ,bu arada hayırlı olsun şekerim kızınla tanışmışsın :))

benim tüğlerim siyahtı hiç güzel durmuyordu ilk defA yaptırdım ama cok güzel oldu ve cokta acımadı artık yaptırmayıda düşünüyorum sürekli ablacımmm yumusacıkk oldummmmm :sm_cool:

benim tüğlerim siyahtı hiç güzel durmuyordu ilk defA yaptırdım ama cok güzel oldu ve cokta acımadı artık yaptırmayıda düşünüyorum sürekli ablacımmm yumusacıkk oldummmmm :sm_cool:

evdesin zaten canım sende yapabilirsin dünyanın parası oda ayrı bir masraf,gerçi ben yaptırıyorum ama benim zamanım yokki kendim yapsam 3 saatim gidiyor kuaföre gidince yarım saatte hallediyor bilmiyorumda ben senin yerinde olsaydım kendim yapardım

ablacım bende kendim yapabilirim ama cok ucuz yaptırdım 5 tl yani kendimde yapsam aynı parayı tutacak o yüzden gittim ablacım normalde agdamı kendim yapıyorum zaten ve cok güzel oluyorrr

ablacım bende kendim yapabilirim ama cok ucuz yaptırdım 5 tl yani kendimde yapsam aynı parayı tutacak o yüzden gittim ablacım normalde agdamı kendim yapıyorum zaten ve cok güzel oluyorrr

ben senin için söyledim canım baya ucuzmuş ya bende mi oraya gelsem :jeyyar:

tabiki haklısın söylemekle ablacım zaten eşim calışmıyor boşe para vermek istemem bende ama cok ucuzdu bide kayınvalidem verdi parasını azıcıkta o yüzden taptırdım kuafördee :dance:

he işte şimdi oldu ,günlerdir ilk kez beni anladın canımsın Şeniza.s.bahçenize ekmek için tohum gönderebilirim annemde burda bir yerde yapıyor bişeyler taaa trazbondan beri tohum nakliyesi yapıyorumdelikafadulden

slm ablacım ben geldim bi kaç gündür hastaneye gidiyoruz kızımı gördük ablacım ilk ultrasyonda erke cıkmıştı ama simid kız dedi doktor dünde ası vurulmaya gittim cok acıyor kolum ama olsun ablacım bugunde kollarıma sir agda yaptırdım ilk defa inş sonu iyi olur cok korkuyorumm ablacımm fisfisfis sen neler yapıyorsun nasılsınn??*

Merhabalar ben de aslen samsunluyum (havza) ama amasyada oturuyorum. Nasılsınızz bakalım??

ya kimse de yok ben bişey anlatacaktım çatlarım yoksa işteyim bu arada işler birikmiş ya ondan ancak girebiliyorum anlatsam beni dinlermisiniz

merhaba kızlar uğrayamıyorum bu aralar:1no2:!hko hoşgeldin aramıza!a.s.gelin hayırlı evlat nasip etsin Allah a.scinsiyeti önemli değil!suprensesi çok takılamayacağım sen anlat okurum sonra ben:1rolleyes: öptüm sizi!a.s.

he birde tohum yazmışsın canım benim çok teşekkür ederima.s. lazım olursa isterim de ev sahibinden haber bekliyorum evin yerlerini laminanta yaparsa oturacağım böbreklerim ağrıyor sürekli ev çok soğuk!çıkarsam ektiklerim boşa gder sonra!...:1no2:

benim duraktaki çocuk varya sabah konuştuk ya ben bu arada çok hastayım yeni iş başı yaptım neyse sabah karşılaştık çocukla beni merak etmiş,sürekli geç kaldığımı felan sanmış,geçmiş olsun felan dedi,sen eve gitsene felan dedi sonra HE BıDE POSTANEDE bana benzeyen birini görmüş kardeşin yada ablan varmı dedi çok benziyormuş gördüğü vvs vs vs konuştuk yani:))

benim duraktaki çocuk varya sabah konuştuk ya ben bu arada çok hastayım yeni iş başı yaptım neyse sabah karşılaştık çocukla beni merak etmiş,sürekli geç kaldığımı felan sanmış,geçmiş olsun felan dedi,sen eve gitsene felan dedi sonra HE BİDE POSTANEDE bana benzeyen birini görmüş kardeşin yada ablan varmı dedi çok benziyormuş gördüğü vvs vs vs konuştuk yani:))

seninle ilgileniyor yani!:1rolleyes:hadi bakalım hayırlısı belki bu doğrudur a.sama çok kaptırmadan yavaş yavaş ilerle!

flash flash flash ballll nerdesin bak ne var,acaba nedir nedir nedirrr

963d.jpg

Selam kızlar.Nasılsınız bakalım?a.s.Yeni gelen arkadaşımıza da hoşgeldiniz diyorum.Doğum günü tebrikleri için de çok teşekkürler.:asigim:

Suprensesi nasıl çektin kız kurdelenin resmini.Yüzüğü elinden mi aldın?kaydirigubbakcemile3

suprensesi nişanlanıyomusun yoksa

yok ablacım ne ilgisi var ballı tanıyorum ben,salak bi çocuk var gördüğü her kıza sulanan bir tip bu nişanlanmış balll la bize kurdalesinden göndermiş yalnız kurdale ikimizinde nişanını yapar,bide yüzüğünün resmini çekip bala göndermemi istedi salak ya bende kk ya koydum canım kk:enbuyukkk:kocaman kurdaleyi balla paylaşacakmışım allah akıl fikir versin:bbo:

Back