- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.101
merhaba kuşum sağol şekerim benimde kanım sana çok ısındı gerçi hepinize öylede sen ve suprensesiyle daha sık görüşüyoruz sanırım,öptüm canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN GELDİM SAMSUNDAYIM
kız kussuuum konuşma benimle asıl böööö sana,akşam beni bırakıp gittin ve gelecektin göya
slmmmm kızlarrrrr:):)
naberr nasıınızz bakimm kuusra bakmayın yaaa topiğe uğramıyorum çok dengezileştim bu aralar ..
Selam kızlar.a.s.
Suprensesi hoşgeldin.Nasıl geçti yolculuğun?İşler birikmiş mi?Bugün nasılsın?
Kurdelesini alsın da başına çalsın.birikmezmi masanın üzerini görsen gerçi yapamadım ama bu hafta sıkı çalışmam lazım bizimkinin yine heheyleri üzerindeydi,hürrem sultanda bana artık bilgi vermiyor sana söylediğimi biliyor sende hü ye söylüyon sanırım,hü de hürreme derken laflar dolaşıyor,müdürü çağırmamışlar nişana ikimize kurdale getirmiş,yutacakmışız onu ki koca bulalım diye valla kaşınıyor ya en sonunda ben onu dövecem,susacak manyak
bu arada çok hastayım varya sesim soluğum çıkmıyor öksürürken istivra ediyorum bakma konu hü olunca benimkiler geliyorya ondan yani
günaydın hatunlar,nasılsınız bugün?
malesef senden benden başka uğrayan olmadı canım,ne güzel bahçeli bir evin varsa keyfini sür.biz apartmanlar arasında çürüyoruz. çok özledim valla şöyle açık havada oturmayı,kitap okumayı,dinlenmeyi...
ne güzel ya insanın ömrü uzar orda ben ancak tatilden tatile görebilirim o dediklerini( komşuluk güzel şeyde sende kendine vakit ayırmalısın,oku cahil kalma anacığım :))
kızlar ben çok hastayım yatıyorum yataktan resmen ateş çıkıyor ballll gelecekte biraz kalkayım dedim ama yok kalkamıyorum yatakta karşılayacam onu artıkın,bir arkadaşım benim için mail atmışta aradı cvp yazmamışım diye bende meraktan ona bakmak için açtım neyse yatayım bide size baktım bu arada işten kovacaklar beni yakında sanırım neyse öptümmmmm
ayy anacığım sen hayatından şikayet et valla düverim seni düverim ! sen bu doğal hayatla torununun torununuda görürsün :))
:teselli:
suprensesi geçmiş olsun canım ya birtürlü kendine gelemedin dinlen şöyle güzel güzel!ayşgülcüğüm o kadar da değil kard:teselli:eş ya!kendimi burda bazen köy yumurtası gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3!birde insanlar soğuk:1no2: hem ben çarşıları alışveriş merkezlerini de çok severim özlüyorum:1rolleyes: yine de güzel!....
geçmiş olsun canım hava değişimide tetiklemiştir hastalığı,ball sana yakınmı oturuyor? ne güzel işde keyfin yerine gelmiştir seninde :))