• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şampuanlarla derdim var!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
arkadaşlar saçlarımla büssürü derdim var ilk olarak
1-dökülüyor
2-elektrikleniyor(fön çekince :@)
3-kepekleniyor
4-kırılıyor
5-ışıldamıyor
6-semsert

evet ışıldamasada olur ama bu tip saçlara göre bir şampuan yok bilen varsa söylesin veya 1-2-3-4-6 ile ilgili sorunlarla çareler:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

arkadaşlar saçlarımla büssürü derdim var ilk olarak
1-dökülüyor
2-elektrikleniyor(fön çekince :@)
3-kepekleniyor
4-kırılıyor
5-ışıldamıyor
6-semsert

evet ışıldamasada olur ama bu tip saçlara göre bir şampuan yok bilen varsa söylesin veya 1-2-3-4-6 ile ilgili sorunlarla çareler:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

önce bir dermatolog doktora git muayene ol, dökülmeye o baksın bir sonuç çıkaracaktır. saç bakım yağı uygula canım, bu saç kırılmalarına elektriklenmelerine iyi gelecektir. sls li şampuanlardan uzak dur, doğal saç kremleri kullan, saçını durulamak için bir maşrafa suya yarım çay bardağı elma sirkesi koy bu suyu son durulama öncesi saçına uygula, sonra durula çık, kurutmak için fön makinasını en az kullan, saçını plastik fırça yerine tahta veya kemik taraklarla tara hem elektiriklenmez hem kırılmaz.

önce bir dermatolog doktora git muayene ol, dökülmeye o baksın bir sonuç çıkaracaktır. saç bakım yağı uygula canım, bu saç kırılmalarına elektriklenmelerine iyi gelecektir. sls li şampuanlardan uzak dur, doğal saç kremleri kullan, saçını durulamak için bir maşrafa suya yarım çay bardağı elma sirkesi koy bu suyu son durulama öncesi saçına uygula, sonra durula çık, kurutmak için fön makinasını en az kullan, saçını plastik fırça yerine tahta veya kemik taraklarla tara hem elektiriklenmez hem kırılmaz.

saç bakım yağı daha çok elektriklemesine sağlamaz mı ?

Back