• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

Pantene kullanıyorum:64:
Aslında bitkisel şampuanlardan birini denemek istiyorum
fakat saçlarımım uçları çok kuruyor, bitkisel şampuanlar
daha çok kuruturmuş o yüzden cesaret edemiyorum:26:
Elseve çok döktü, dove ve clear kupkuru yaptı saçımı.
Elidor da erken yağlandırıyor. Pantene yi bırakamıyorum
o yüzden malesef...

pantene kullanıyorum boyalı saçlar için çokta memnunum saç boyam uzun süre dayanıyor...
elseve saçlarımı pırasa gibi yapardı.. dove aldım bir iki kere kullandım çok kötü yaptı onuda bıraktım...
arada elidor kullnıyorum oda fena değil...

ama pantene tek geçerim...

her seferinde değiştiriyorum ben bu sefer dove yoğun nemlendirici şampuan aldım çok güzel yumuşacık yapıyo saçları tavsiye ederim :65:

ben yıllarca kepek ve saçlarda çıkan yaralardan şikayetçiydim (kepek olunca kaşıntı yapıyordu kaşırken yara yapıyordum) denemedigim şampuan kalmadı clear men kullanıyorum ilk çıktıgında almıştım nasıl olsa denemedigim kalmamıştı kaybedecek bişi yoktu ve şimdi kepek falan yok birkaç arkadaşımada tavsiye ettim onlarda kurtuldu kepeklerden bu arada ekstradan saç kremide kullanıyorum hangisi olursa olsun markası fark etmiyor (banyonun kalabalık olmasını seviyorum ) ama kesinlikle harikalar yaratıyor

3 yıldan fazla oldu belki Head and Shoulders kullanıyorum.Kepek ve kaşınma sorununa karşı kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım.Ne zaman indirim olsa birkaç şişe aldım hep marketlerden.Saçlarım ince telli ve yağlı,neredeyse her gün yıkamak gerekiyor.Ama bu aralar Gliss merak uyandırdı bende.Kullananlar hep olumlu sonuçlar almış.Bir de Tresan ve Otacı'yı merak ediyorum.Yarın alıp denemeye başlayacağım.Umarım iyi sonuçlar alırım.

1 yıldır otacının beyaz zambakLıyı kuLLanıyordum hiçte memnun kaLmadım .. :50:
Ama yaklaşık 5 aydır LoreaL Paris Elseve KompLe Onarıcı Bakım ( 5 sorun - 1 Çözüm) Gayette memnunum o kadar güzel kokuyor ve yumuşak yapıyor ki.. Herkes düzleştirici markasını soruyor :1: Düzleştirmiş gibi oLuyorum. Ve bayaada uzadı saçım :34:

Tresan,Otacı veya Gliss şampuan alma niyetiyle çıktım ama bu iki şampuanı aldım geldim.Dermokilin içine Bemiks ampul ve 8-9 diş sarımsak ekledim gece yatmadan yıkayacağım saçlarımı.Eğer çok kokarsa diye Lavanta yağı da aldım.Koku olayını azaltmak için. $SAM_0020 (Large).JPG

yaklasık bir buçuk yıldır bioblas kullanyrm gerçektn etkisini gördm saçlarm coğaldı ve hızlı uzuyo

Dün gece yıkadım saçlarımı sarımsaklı,bemiksli dermokil şampuanıyla.Uyurken sürekli burnuma sarımsak kokusu geldi ara ara uyandım.Ama şu anda duymuyorum kokusunu.Ya ilk andaki kadar yoğun değil,ya da burnum alıştı kokuya

kızlar evinizdeki sıvı sabunla şampuanı elinize alın arkasındaki içerik bilgilerine bakın hemen hemen aynı olduğunu göreceksiniz. eski sevgilim kimyasal hammadde satan bir şirketin müdürüydü, bana markette gösterdiğinde ağızım açık kalmıştı, deneyin bakın sizde aynı etkiyi yaratacak yani sıvı sabunla şampuan içerikleri %95 aynı. bu şampuanları sülfatlı hammaddelerle yapıyorlarmış ve içerisine tuz atınca koyulaşıyormuş. sevgilimin dediğine göre en pahalısının iç maliyeti 50 kuruşu bulmuyormuş. onunla birlikteyken bana sülfatsız şampuan yapardı tuzsuz, daha sonra ayrılınca bende sülfatsız şampuanlar kullanmaya başladım, emin olun ki saçlarınızdaki birçok problemin sebebi bu sülfatlı şampuanlar, piyasadaki bütün şampuanlarda var gibi. ama sülfatsız şampuanlarda var. bunlar alterna, lagona, sante, organicum, nival, nude ve doa, bunları deneyin civarınızdaki kadınlara anlatın, emin olun ki bir süre sonra saç dökülmeleri ve benzeri sorunlar tarih olacak...

Back