• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

gliss kullanıyordum iyiydi ama kepekmvar 1haftadır saçlarımda anlamadım :26: bioder saç dökülmesine karşı olanı aldım yağlı saçlar için, iyiydi kuru kuru saçlarım bugün, hemen yağlanırdı :46:

Bilindik markaların hepsini kullandım kullandımda ne oldu saç kalmadı kafamda elseve iyiymiş syoss su da merk ediyorum nasıl acaba

dove ,elsabunluğuna gitti..
wella pro series onarıcı ,şampuan ve saç kremi..
tek kelime ile super....

3şampuan birlikte kullanıyorum ben bioderma node,klorane yulaf özlü ve prozinc mor kutulu 3ü de birbirinden güzel :1:

Kızlar ben elseve kullanıyorum ama sanırım artık yeterli gelmiyor saçlarıma kuru kırılgan ve yıpranmış ne önerirsiniz ? dökülme ve kepek yok.

elseve kırmızı kullanıyorum ve ınanın suanda dus alalı 40 saat ve saclarım yapış yapış yaglı

kesinlikle head&shoulders başka şampuanlar onun yerini tutmuyor.....

Watson's Cream Şampuan/ okaliptüs kullanıyorum. Gayet memnunum. Başımın derisinde kaşıntı ve döküntü vardı, bu şampuan geçirdi ya helal olsun ona.

priorin kullanıyorum ve çok memnunum $www_sevdaseli_net184.gif bir daha market şampuanlarına dönmem sanırım:19:

priorin kullanıyorum ve çok memnunumEki Görüntüle 306530 bir daha market şampuanlarına dönmem sanırım:19:

doktorum da bu şampuanı tavsiye etmişti bana ama eczanelerde bulamadım. hatta pek çok eczane bu markanın şampuanı yok doktorun ilacını söylemiştir dediler reçeteye de yazmayınca ben de yanıldığımı düşünmüştüm. şimdi otacıyı kullanıyorum ama çok memnun değilim ne yazık ki, bitince ben de priorin bulmaya çalışacağım. inşallah ben de memnun kalırım.:32::32:

Back