yumuşaklık ve parlaklık da veriyor mu birde hangi çeşidini kullanıyorsunuz acabaRestorex
Sarmaşık özlü olanı alıyorum genelde ama ısırganlısınıda kullandım. Ben memnum kaldım saçlarınız yıpranık değilmiş zaten o yüzden sizde kalırsınız bence. Yıllardır kullanıyorum. Kayınvalidem bizde kaldığında kullandı saçları yıpranıktır beğenmedim sert yaptı saçımı dedi sonra almış kendisinede birkaç sefer kullanınca beğenmiş. Uzatmada baya etkili.yumuşaklık ve parlaklık da veriyor mu birde hangi çeşidini kullanıyorsunuz acaba
çok teşekkür ettim:)Sarmaşık özlü olanı alıyorum genelde ama ısırganlısınıda kullandım. Ben memnum kaldım saçlarınız yıpranık değilmiş zaten o yüzden sizde kalırsınız bence. Yıllardır kullanıyorum. Kayınvalidem bizde kaldığında kullandı saçları yıpranıktır beğenmedim sert yaptı saçımı dedi sonra almış kendisinede birkaç sefer kullanınca beğenmiş. Uzatmada baya etkili.
Any klean bakım yağı saçta müthiş parlaklık sağlıyor ve sağlıklı uzatıyor vazgeçemediğim ürünlerden biri.başka önerisi olan var mıdır saçları yumuşatan aynı zamanda yıkarken ve tararken de zor olmasın
dikkate alıcam çok teşekkürlerAny klean bakım yağı saçta müthiş parlaklık sağlıyor ve sağlıklı uzatıyor vazgeçemediğim ürünlerden biri.
Birde rextorex şampuan ısırgan özlü ..
restorex konusunda kafama takılan açıkcası saçı kuruttuğu ile alakalı yapılan olumsuz yorumlar. yıkarken ve tararken zor olduğu ile ilgili. ben clear ve elidor mavi kutulu arasında gidip geliyorum yumuşacık yapıyorlar ama ikinci günü saçımı pek beğenemiyorum birde yıkarken temizlendiği hissini tam alamıyorum. önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürlerDp şampuan baya kullandım,arada değiştiriyorum ve şu anda bende restorex kullanıyorum.İkisinden de gayet memnunum.
Saçım boyali olduğu için ekstra açıcı sprey kullanıyorum ben,suyumuz da aşırı kireçli olduğu için ne ile yıkasam yikayayim sert oluyor zaten ama restorex diğerlerine göre biraz daha doğal içerikli.restorex konusunda kafama takılan açıkcası saçı kuruttuğu ile alakalı yapılan olumsuz yorumlar. yıkarken ve tararken zor olduğu ile ilgili. ben clear ve elidor mavi kutulu arasında gidip geliyorum yumuşacık yapıyorlar ama ikinci günü saçımı pek beğenemiyorum birde yıkarken temizlendiği hissini tam alamıyorum. önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler
teşekkür ederimHerbal Essences veya Ogx tavsiye ederim. Her iki markayı dönüşümlü kullanıyorum. Boyalı saçıma kremsiz kullanıyorum.
Hangi sprey acaba benimde boyalı sarı .Saçım boyali olduğu için ekstra açıcı sprey kullanıyorum ben,suyumuz da aşırı kireçli olduğu için ne ile yıkasam yikayayim sert oluyor zaten ama restorex diğerlerine göre biraz daha doğal içerikli.
Bioblas kullanıyorum şu anda,çok güzel açıyor saçı ve kokusu çok güzel.Hangi sprey acaba benimde boyalı sarı .
Çok teşekkür ederimBioblas kullanıyorum şu anda,çok güzel açıyor saçı ve kokusu çok güzel.
Rica ederimÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?