• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan önerisi

esraulupnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
28
25
38
24
Arkadaşlar benim saçım yağlı dümdüz bir saç hiç şekil almıyor ve çok dökülüyor hiç bir ısı kullanmadığım halde saçım 1-2 yıla kadar çok kalındı bir anda saçım incelemeye başladı saçlarımı kalınlaştıracak ve şekil almasını sağlayacak ürün önerileriniz varsa yardımcı olursanız çoook sevinirim

Merhaba kozmetik ürünlerden ziyade önce bi doktora görünün kan değerleriniz düşmüş olabilir. Zaten doktorunuz da size en uygun ürünü reçete edecektir.

Merhaba kozmetik ürünlerden ziyade önce bi doktora görünün kan değerleriniz düşmüş olabilir. Zaten doktorunuz da size en uygun ürünü reçete edecektir.
Doktora gittim şampuan ve losyon verdi ama faydasını göremedim o yüzden birde evde yapabileceğim şeyler var mı diye öneri almak istiyorum

Doktora gittim şampuan ve losyon verdi ama faydasını göremedim o yüzden birde evde yapabileceğim şeyler var mı diye öneri almak istiyorum
Anladım o zaman daha dermatolojik birşey heralde. Kardeşim de aynı şikayetten doktora gitmişti ilaç tedavisine başlamıştı. Bir de sabah aç karnına sarımsak yutmasını önermişlerdi. Ne kadar işinize yarar bilmiyorum ama bu kadar yardımcı olabildim üzgünüm

Anladım o zaman daha dermatolojik birşey heralde. Kardeşim de aynı şikayetten doktora gitmişti ilaç tedavisine başlamıştı. Bir de sabah aç karnına sarımsak yutmasını önermişlerdi. Ne kadar işinize yarar bilmiyorum ama bu kadar yardımcı olabildim üzgünüm
Teşekkür ederim 😊😊

Kan değerlerin ne durumda. Demir ve folik asit kullanabilirsin dıştan ziyade içten beslemek lazim

Back